Gosser Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi yemicen bak bana günde tek öğün yiyorum akşam yemeği oda. Geldigimde 86 kiloydum 2 ayda 76ya düşmüştüm şimdi 85 oldum gene. yemicen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 günde tek öğün?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 baba ne yapak ya para yok, akşamları yiyorum sadece ölmemek için oda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mr_Hand said: kozalak said: herkesin metabolizmasi farkli oldugundan en guzeli bi diyetisyene gorunmek.ben yatalak oldugum donemde 8 kilo verdim, nasil oldu ben de anlamadim. kas kaybı? kas kaybi da dahil tabi ama hepsi kas degil, genel olarak zayifladim cunku.ha sag bacagim biraz inceldi, eski haline gelirse bi iki kilo almis olurum galiba.tamamen kas kaybi olsa alirdim geriye bu kadar sure icinde herhalde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bella said: hani hergün git 2 saat yap demiyorum ama 20 dakika zaman bulunabilir bence. mesela birkaç durak önce in yürü, asansör yerine merdiven, yakın bir spor salonuna üye ol yarım saat yürü, yarım saat 20 dakika falan bisiklet çevir., Ofisde çalışan sekreter deli kadın spor olsun diye plazanın yangın merdivenlerinden iniyordu 35 kat in in bitmez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ya amma saçma şeyler söylenmiş. Di sen bunların hiçbirini dinleme. Taş devri diyeti kitabı var onu al oku. Zayıflamadan ziyade sağlıklı yaşam rehberin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi sende kesin paleo viralisin forumda sdfds. iş hayatında paleo yapması zor, kaldı ki penth bırakmıştı heralde 2 hafta sonra. hacım, diyetisyene gidip vücut analizi yaptır. ne kadar yağ kas su mineral ıvır zıvır var onu öğren. daha sonra senin iş yerindeyken yiyebilceğin yemekleri ona söyle o ona göre bir program hazırlasın sana. fiks diyetlerden yazıp yollamasına müsade etme. gündelik olarak şeker kaynaklarını kısman(tu) bu arada çay içiyorsan yeşil çay öneririm, düzenli içersen net etkisi görürsün. bu arada spor yapmadan kilo verilir sadece plato dönemi biraz sancılı olabilir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paleo gayet rahat yapılan bir diyet, penth ketosise kastı aklını kaybetti, o ayrı bir olay. di senin o açlık problemi şekeri bırakmandan kaynaklanıyor çok yüksek ihtimalle. Vücut alışana kadar şeker ŞEKEEER diye ağlar, sonra geçiyor. Doğal şekerle bastırabilirsin, meyve falan ye arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ya Paleo yu gözünüzde büyütmeyin o kadar zorlancak birşeyi yok. Sebze et haşlıcak işte işyerinde yiyecek. Zaten herkesin böyle sağlığı bozuldu etrafta düzgün yemek yiyecek yer kalmadı ki. Mecburen evden götürmeli. Birde Penth paleo değil ketojenik diet denemişti (Birde direk metabolizmasını hazırlamadan ağır spor yaptı ve kısa sürede bıraktı) Taş devri diyetinde ilk 2 ay ağır spor yok zaten o açıdan di ye önerdim. 20 dk yürümesi 5-10 dkda kültür fizik yapması yeterli olacak zaten. Di bence vaktin varsa Taş Devri diyeti kitabını vaktin çok yoksa Karatay Diyetini oku 2 side aynı ekol zaten. Bence çok işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Videolarıda ekleyim tam olsun :) http://www.youtube.com/watch?v=uCFZoqmKf5M http://www.youtube.com/watch?v=wGXep32_qiI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paleo diyeti yüzünden sağlığı ciddi şekilde bozulan, en son da vücut iyice dengesini kaybedince daha fırsat bu fırsat diye önce yenmiş olduğu kanser nükseden tanıdığım var. Dikkatli yaklaşın öyle abidik gubidik diyetlere, kafanıza göre uygulamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yediğinizi azaltın (ekmek tatlı vs) doğala yönelin. Sonrada doğal olanlardan canınız ne istiyor ise onu ama az yiyin, telafuzu bile zor olan diyetleri kasmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi ben tekrar yazayım, diyetisyen arkadaşımın tavsiyesi üzerine bi diyete başladım işte ve çok mutluyum lan. Yani zayıflıyorum falan onları geç, direk iyi hissediyorum. Mantık basit, 6 öğün, bol meyve bol sebze abur cubur saçma sapan yemekler yok. Fastfood yok salata çorba var, tandır yok ızgara var alkol yok,çay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2 milyon yıldır insanlar doğada ne buluyorlarsa yiyor. Bunlar avlayabildikleri hayvanların etleri toplayabildikleri sebze meyve ve kabuklu kuruyemişler. Bunları yiyen insan genlerine en yakın insan ve dolayısıyla en sağlıklı insandır. Sonuç olarak bu beslenme sistemi insan tarafından değil direk doğa tarafından üretilen bir beslenme sistemidir. Doğal olanın dışındaki tüm beslenme sistemleri abidik gubidikdir. Biraz bilgi sahibi olalım yorum yapmadan önce. Paleo beslenen bir insanda kanser nüksedemez bilakis doğal yaşama dönüp kanseri yenen birsürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Rewendor said: Paleo diyeti yüzünden sağlığı ciddi şekilde bozulan, en son da vücut iyice dengesini kaybedince daha fırsat bu fırsat diye önce yenmiş olduğu kanser nükseden tanıdığım var. Dikkatli yaklaşın öyle abidik gubidik diyetlere, kafanıza göre uygulamayın. Paleo olduğuna emin misin? Yani sebze ve et yiyerek, kötü karbonhidrattan, kaka şekerden uzak durarak nasıl sağlığı bozulabilir bir insanın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bu paleo dediğiniz paso et ye hiç karbonhidrat yeme şeysi mi oysa benim bi tanıdıkta gut oldu bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok o ketosis sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sebze, biraz meyve, et, kuruyemiş. Kuruyemişten gelecek sağlıklı yağa ek olarak tereyağı içyağı kuyrukyağı soğuk yemekler içinde zeytinyağı kullanabilirsiniz. Tükettiğiniz yağ oranına görede enerjiniz çok artar. Bu arada yağ tüketmek vücutta yağlanmaya sebep olmaz. Fazla karbonhidrat tüketmek yağlanmaya sebep olur. İşte insanlar bu yüzden şişmanlıyor. Birde fazla protein guta sebep olmaz. http://beslenmebulteni.com/bes/index.php?option=com_content&view=article&id=1589:proteinli-gdalar-m-yoksa-unlu-ekeri-gdalar-m-guta-sebep-olur&catid=77:obezite&Itemid=420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Xaenin said: Rewendor said: Paleo diyeti yüzünden sağlığı ciddi şekilde bozulan, en son da vücut iyice dengesini kaybedince daha fırsat bu fırsat diye önce yenmiş olduğu kanser nükseden tanıdığım var. Dikkatli yaklaşın öyle abidik gubidik diyetlere, kafanıza göre uygulamayın. Paleo olduğuna emin misin? Yani sebze ve et yiyerek, kötü karbonhidrattan, kaka şekerden uzak durarak nasıl sağlığı bozulabilir bir insanın ki? Paleo dediğiniz şu "taş devri diyeti"yse evet ondan. İçeriğini bilmiyorum da bol et yiyecem bana göre diyet diyordu. başta bayağı bi vücudu sersemledi falan sonra da kanseri nüksetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet et kısıtlaması yok istediğin kadar yiyebiliyorsun fakat onla alakası olduğunu sanmıyorum başka bir durum söz konusudur. Kaldı ki çok et yenmemeli çünkü asidiktir. Günlük protein ihtiyacımız sandığımızdan daha az. 100-150 gr yeterlidir . Aslında bu işin özü tamamen alkali şeyler yemektir. Burada bir liste var: http://www.thelifeco.com.tr/makaledetayi.aspx?page=3&article=1052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yahu sabah kalkıp bir omlet yapıyorsun, öğlen salata malata, tavuklu ya da değil. Akşam da sebze yanında tavuk ya da kırmızı et. Ara öğünlerde meyve ya da kuruyemiş. Bu kadar rahat yapılabilen bir diyet, oturup günde 3 kilo et yiyip gut hastası olunca diyete laf atmasın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ee ben o dıetı yapıorm su anda ( sanırım yanı ). normal diet ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sporsuz börek gibi olursunuz ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar