calimero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu kadın çok leş yahu, başlığa anket eklensin. pati'nin bakacak olanlar yüzdesini merak ettim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sen bir, ben iki.ikide iki şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "ben genelde savaş oyunlarını seviyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ohaa can güvenliği yok resmen askhjadfshjkadfhjk ilk başta ki kız da iyiydi sanki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1 saat kalsa gangbang olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internet cafelerin durumu makina/inşaat mühendisliğinden farksız. gençler tepkili "kız yok, savaş oyunu oynayamıyoruz!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 makinada kimse ilgi göstermiyo böyle şeylere ya. geçen das akademi diye bi almanca kursu hatun yollamış elinde standı geldi. kimse kalkıp yardım etmedi kıza izledik öyle :D güvenlikçi filan yardım etti. http://4.bp.blogspot.com/_XE0TDW07Noo/TUd701ZT55I/AAAAAAAAEg4/CbvTSOijfEk/s1600/00%2Bnot%2Ba%2Bsingle%2Bfuck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "1000 askerin içine girer sağ çıkarım." 1000 askerin arasına sivil girersen cinsiyet farketmez çıkamazsın hiçbirtürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 barnacle said: makinada kimse ilgi göstermiyo böyle şeylere ya. geçen das akademi diye bi almanca kursu hatun yollamış elinde standı geldi. kimse kalkıp yardım etmedi kıza izledik öyle :D güvenlikçi filan yardım etti. http://4.bp.blogspot.com/_XE0TDW07Noo/TUd701ZT55I/AAAAAAAAEg4/CbvTSOijfEk/s1600/00%2Bnot%2Ba%2Bsingle%2Bfuck.jpg stun yiyor çünkü onlar o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1 dakikasını izledim videonun. kızın vücut iyi ama yüzü çok bozulmuş. giyim şekli de bazı arkadaşların benzer şeyler dediği gibi,"gözlerinizle soyun beni" tarzı. o yüzden çocukların gözlerinin ikide bir kızın memelerine kayması çok normal. işte şu ortamda 25 yaş üzeri delikanlılar olsaydı nilaycık orada o kadar rahat oturamazdı diye düşünüyorum. ama zaten o da bunu bilip girmiştir buraya. iyi de ben neden bu kadar yazdım böyle geyik bir konuya? allah allaahhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 uzun sacli eleman mulgear mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 AHAHAHA KIYAMAM LAN NASIL BAKIYÜ MEMELERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Okudum konuyu, Video'nun başını sesi kısık izledim. "O kıyafetle kim bakmaz ki" dedim. Sesi açtım. Kadının "Aaaay ben savaş oyunları seviyoroooom" demesiyle "bırak, meme bile kurtarmaz bunu." dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sonra kadın-erkek eşit diyolar bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internet cafe de, ortamı da, gençliği de çok leş ya, bunu tekrar hatırladım şu videoda. yalnız kadın ve program tarzı da az leş değil o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sanki bizim zamanımızda bu kadar leş değildi be, ya da bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence. İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internet cafe ortamı hep leşti, ama son döndemde şu knight online denen rezalet sağolsun 7-8 yaşında 10-12 yaşında veletler doldu iyice çekilmez leş oldu, eskiden en azından o veletler ve gürültüleri yoktu. Yine de havasız dar ortam, sigara dumanı etraf, sağda solda bağrış çığrışlar, sürekli bi küfür kavga çıkmaya hazır, at hırsızı tipler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 eskiden de 10-12 yaşında veletler (ki biz oluyoruz bunlar) aynı leşlikte cs - uo oynuyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ama benim elit olcağım küçüklükten belliymiş, çok az takıldım net cafelerde, cafeye girer oyunlarda ağırlığımı koyar domine eder çıkardım hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 napae said: 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence. İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed. savaş oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 nasıl keko tipler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 senko said: eskiden de 10-12 yaşında veletler (ki biz oluyoruz bunlar) aynı leşlikte cs - uo oynuyorduk... Valla 10-12 yaşında ben takılmıyodum, zaten çok az internet cafeye gitmişliğim var, ama gittiğimde de 14-19 yaş arası boru sesli ergen oluyordu genelde, ufaklık olmuyordu pek. En azından ben denk gelmedim diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bizim evin orda cafe filan yoktu. gitmezdim ondan. 40 yılda bi. evde single player hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çoluk çocuğun yanında hoplayıp zıplarsa bakarlar o dekolteye, orda yetkili 1-2 abi olsa yaşı ilerlemiş, mesela adı r ile başlayan, daha kötüye gidebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar