Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nilay Dorsa ile bir internet cafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
makinada kimse ilgi göstermiyo böyle şeylere ya. geçen das akademi diye bi almanca kursu hatun yollamış elinde standı geldi. kimse kalkıp yardım etmedi kıza izledik öyle :D güvenlikçi filan yardım etti.

http://4.bp.blogspot.com/_XE0TDW07Noo/TUd701ZT55I/AAAAAAAAEg4/CbvTSOijfEk/s1600/00%2Bnot%2Ba%2Bsingle%2Bfuck.jpg
Mesaj tarihi:
barnacle said:

makinada kimse ilgi göstermiyo böyle şeylere ya. geçen das akademi diye bi almanca kursu hatun yollamış elinde standı geldi. kimse kalkıp yardım etmedi kıza izledik öyle :D güvenlikçi filan yardım etti.

http://4.bp.blogspot.com/_XE0TDW07Noo/TUd701ZT55I/AAAAAAAAEg4/CbvTSOijfEk/s1600/00%2Bnot%2Ba%2Bsingle%2Bfuck.jpg

stun yiyor çünkü onlar o an.
Mesaj tarihi:
1 dakikasını izledim videonun. kızın vücut iyi ama yüzü çok bozulmuş. giyim şekli de bazı arkadaşların benzer şeyler dediği gibi,"gözlerinizle soyun beni" tarzı. o yüzden çocukların gözlerinin ikide bir kızın memelerine kayması çok normal. işte şu ortamda 25 yaş üzeri delikanlılar olsaydı nilaycık orada o kadar rahat oturamazdı diye düşünüyorum. ama zaten o da bunu bilip girmiştir buraya.
iyi de ben neden bu kadar yazdım böyle geyik bir konuya?
allah allaahhh...
Mesaj tarihi:
Okudum konuyu, Video'nun başını sesi kısık izledim.

"O kıyafetle kim bakmaz ki" dedim. Sesi açtım. Kadının "Aaaay ben savaş oyunları seviyoroooom" demesiyle "bırak, meme bile kurtarmaz bunu." dedim.
Mesaj tarihi:
7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence.

İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed.
Mesaj tarihi:
internet cafe ortamı hep leşti, ama son döndemde şu knight online denen rezalet sağolsun 7-8 yaşında 10-12 yaşında veletler doldu iyice çekilmez leş oldu, eskiden en azından o veletler ve gürültüleri yoktu. Yine de havasız dar ortam, sigara dumanı etraf, sağda solda bağrış çığrışlar, sürekli bi küfür kavga çıkmaya hazır, at hırsızı tipler falan...
Mesaj tarihi:
ama benim elit olcağım küçüklükten belliymiş, çok az takıldım net cafelerde, cafeye girer oyunlarda ağırlığımı koyar domine eder çıkardım hep sdf
Mesaj tarihi:
napae said:

7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence.

İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed.

savaş oyunları
Mesaj tarihi:
senko said:

eskiden de 10-12 yaşında veletler (ki biz oluyoruz bunlar) aynı leşlikte cs - uo oynuyorduk...

Valla 10-12 yaşında ben takılmıyodum, zaten çok az internet cafeye gitmişliğim var, ama gittiğimde de 14-19 yaş arası boru sesli ergen oluyordu genelde, ufaklık olmuyordu pek. En azından ben denk gelmedim diyeyim.
  • Yeni Oluştur...