mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-C8_2XW3uBY müdavimi olduğum günde en az 2 kere ziyaret ettiğim taraf, habervaktim, samanyolu gibi sitelerde karşıma çıkıyor ikide bir. Böyle gencecik bir çocuk vespa ile dini bütün yaşlı ailemize birşeyler götürüyor. Nedir ulan bu dedim. beni kendine çeken bir güç vardı ve dayanamıyordum artık. Hemen izledim. Meğerse Zaman gazetesi reklamıymış. Harun benim aboneliğimi de yıllığa çevir be Harun. hatta babamın emekli maaşını size bağlıyım, varsa bir dernek falan söyle hemen bağışta bulunmak istiyorum. Malı mülkü sizin üstünüze yapmak istiyorum Harun. Aslanım Harun. Harun dikkat et kapıdan çıkarken çarpmasın Harun. bsg( bi selametle git) Harun. Tabi bu reklamın mimarı olan, bir adet omurgadan oluşan Sinan Çetin'e sevgilerimizi iletmeden olmaz. Sinancım sen bu yolda devam et. Saçına sakalına kurban Sinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 -bir gaste napsa 1 milyon okuru olur ? -her sabah sokaga/kaldırıma/cadde/her apartmanın önüne 1000 tane gaste bırakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1 hafta dayımda kaldım kütahya'da her gün posta kutusuna 10tane daire bulunana apartmana 20 tane bırakıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok lan. karakollara, devlet dairelerine bırakıyorlar onları. sokağa bırakacak göz var mı bu aç gözlülerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bizim apartmana bil 8 tane gelio, 2 okuyucusu var topu topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sene 2011 şu propagandayı yiyen 3-5 şakirtten başka bu adamlar geniş kitlelere hitap edebiliyorsa oturum en başından taa anaokulundan üniye kadar eğitim sistemimizi,sosyal yaşantımızı,kültürümüzü felan tartışmamız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bizim apartmana 4 tane geliyo 0 okuyucusu var toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 belki Harun abinin hoş sohbetlerini dinlemek istiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 O değil de 0:19'da gelen veletten daha antipatiğini bulamamışlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 mehmet metinerin çocukluğu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 arkadaki müziği şuna benzettim ben: http://www.youtube.com/watch?v=HJBVfhQAttA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 İyi gazete müşterinin ayağına gelmez. İyi gazetenin müşteri ayağına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Abiler 3 er 5 er abonelik aldığı için öyle bir apartman dairesinde 7 - 8 tane vs görmeniz normal.Yani bedavaya dağıtmıyorlar sadece hali vakti yerinde "abiler" fazla fazla abonelik alıyorlar cemaat içinde bir olayı vardı bu abonelik mevzunun ama şu an hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 mani said: yok lan. karakollara, devlet dairelerine bırakıyorlar onları. sokağa bırakacak göz var mı bu aç gözlülerde. okullara da 2şer falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gazeteye üye olmak , ofisinde bulundurmak , hatta verebiliyorsan reklam verebilmek , orta-uzun vadede gelen iş miktarını arttırır. Tabi diğer cemaat aktiviteleri ile desteklemek lazım , burslar , geziler , sohbetler , bağışlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 O kadar iyi bir gazete ki istemesen bile adamlar gelip koyuyor kapının önüne ksldjfaşlsdkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ben hic belese okuyamadım1ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çok dandik bi reklam olmuş. bu varken çok alaturka kaçmış vhs dönemini hissettim. http://www.youtube.com/watch?v=--LoS82LqBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sinan çetinin çektiğini bilmiyodum diğer zaman reklamlarına göre dandik olmuş demiştim görünce. genelde bu adamlar işi biliyolar reklamcının kralını çalıştırıyolardı çünkü. eh o kadar sağda solda çık fetoyu yağla bunun bir karşılığı olcaktı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben apartmanda yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tvdeyken dikkat etmemişim hocaefendi hzretleri c.c.s.a.v.a.s. efendileri sultanlarını da koymuşlar tabi ki. yine bir hutbede ağladıktan sonra kızamrış gözlerle gülümseyen bi ifadesini koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 10 sn de nur yüzlüyü gördüm bahtım açılacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Zaman fuck yea Başkaları da var! İstanbul'un göbeğinde, Ali Sami Yen'de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir! http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129&title=sozun-bittigi-yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 pis layikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Seslendiren bile şakirt lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar