Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizi Arayın Harun Abi Kapınıza Gelsin (İyilik Zamanı) aka Zaman Reklamı


mani

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=-C8_2XW3uBY

müdavimi olduğum günde en az 2 kere ziyaret ettiğim taraf, habervaktim, samanyolu gibi sitelerde karşıma çıkıyor ikide bir. Böyle gencecik bir çocuk vespa ile dini bütün yaşlı ailemize birşeyler götürüyor. Nedir ulan bu dedim. beni kendine çeken bir güç vardı ve dayanamıyordum artık. Hemen izledim. Meğerse Zaman gazetesi reklamıymış.


Harun benim aboneliğimi de yıllığa çevir be Harun. hatta babamın emekli maaşını size bağlıyım, varsa bir dernek falan söyle hemen bağışta bulunmak istiyorum. Malı mülkü sizin üstünüze yapmak istiyorum Harun. Aslanım Harun. Harun dikkat et kapıdan çıkarken çarpmasın Harun. bsg( bi selametle git) Harun.

Tabi bu reklamın mimarı olan, bir adet omurgadan oluşan Sinan Çetin'e sevgilerimizi iletmeden olmaz. Sinancım sen bu yolda devam et. Saçına sakalına kurban Sinan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler 3 er 5 er abonelik aldığı için öyle bir apartman dairesinde 7 - 8 tane vs görmeniz normal.Yani bedavaya dağıtmıyorlar sadece hali vakti yerinde "abiler" fazla fazla abonelik alıyorlar cemaat içinde bir olayı vardı bu abonelik mevzunun ama şu an hatırlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman fuck yea


Başkaları da var! İstanbul'un göbeğinde, Ali Sami Yen'de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir!

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129&title=sozun-bittigi-yer

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...