Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mithat said: Napolyonn said: nefret etmiş çokta tın zaten lafın bittiği yerde barbarlık başlar hadi hayırlı traşlar. ahaha evet işte o cevap veremediginiz zaman 'lafın bittigi' yerlerde geneler olarak bulabildiginiz Atatürkçü düşünür yazar gazeteci asker kim varsa yoksa korkup onları toplayarak 'barbarlık' başlatıyorsunuz. Ne güzel özetlemiş kendini farketmeden. o senin kuruntun, bu dediğinin kullanım süresi 2010 yılında bitti atatürkçüyüz diye tutuklanıyoruz geyiğinin. her atatürkçüyüm diyen öyle olmuyo (bkz: kenan evren) sen sigaranı içerken bunları da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 napolyon ne diyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 peki atatürkcüyüm demekle öyle olunuyor mu napo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ahahaha tutuklayacagız dedıgınız asıl darbeciye zam yaptıgınızı mı soyluyorsun, evet bence de her Atatürkçü tutuklanmıyor 80+ sonra kimileriyle ugrasmıyorsunuz. Lütfen palavralarını al git maklube eşliginde abilerine anlat burda sayfalarca sana onlarca kere cevap yapıştırılmışken daha fazla rezil olma kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 adam hala acik ara en basarili trollu paticigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Masquerade said: 80'de herkesten önce gemiyi terk ettiler, cepler dolduktan sonra solculuk oynuyorlar. Rutkay Aziz bir lider değildir , düşünürdür. Oturup hapiste yatsaydı şu an söyleyebileceği şeyleri söyleyemez, sindirilirdi. Her sözün, her adımın yeri ve zamanı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Sparkcaster said: çetinabi bazen doğru şeyler söylüyorsun da bazen yok yani neresinden tutsan elinde kalır söylediklerin, senin eyyorlaman bu kadar sanırım :( ?ne yaptım?ne dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi fenerlisin bi kere, oradan kaybediyon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi de bilmedigin konuda yorum yaptın haluk bilginer ile ilgili. ama esas sebebi fenerli olman tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 togi, olm sen de bana hastasın ama şansın yok.hemen zıplıyorsun.neyi bilmemişim haluk bilginer ile ilgili?sordu birisi ne demişti haluk diye,ben de neler dediğini yazdım, yorum neyin yapmadım. alla allaaaa.... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o değil de, bugün şakirt tayfa hangi semtte toplantıda,nerede maklube yiyorlar acaba? yalnız bırakmışlar napo'yu. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ben en çok rutkay aziz acaba ne diye tutuklanıcak ergenekondan onu merak edıyorum. Medya beyin yıkamacısı ergenekonun falan dıyemeyeceklerıne gore merakla beklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 mithat senden benden başka bu konuyu pek takan yok görünüşe göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ben konuyu takmıyorum bence sıradan bir olay yaşanan benim taktıgım hukuku tekel olarak akpnin yonettıgını soyleyen adama banka reklamında oynuyor dıye hepimizin gülmekten yarılmasına sebep olan senin cahil kafanla bize başka görüş açısı gosterebılecegını sanmanı duzeltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sol tarafın işine gelmez mi sağ taraftan biri alacağına o parayı kendilerinin kazanması? birisi kazanacaksa o parayı neden kendileri olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mithat said: Ben konuyu takmıyorum bence sıradan bir olay yaşanan benim taktıgım hukuku tekel olarak akpnin yonettıgını soyleyen adama banka reklamında oynuyor dıye hepimizin gülmekten yarılmasına sebep olan senin cahil kafanla bize başka görüş açısı gosterebılecegını sanmanı duzeltmek. sen daha gözünün önündeki gerçekleri anlayamadığın için söylediğin lafların altı hep boş kalıyor. anne baba ideolojisiyle bu kadar çıkıyo işte. her neyse ben söyleyeceklerimi de söyledim bundan sonrası laf dalaşına dönüştü buna da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hahaha of. anne baba ideolojisi falan diyo millete. harbi denildiği gibi var bu şakirtler. solculuğu, gomunistliği, milliyetçiliği, demokratlığı herkesden ama herkesden iyi biliyorlar lan. abi perk olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bence var.. seni bu kadar çabuk susturmalarına izin verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o kız uğruna herhangi bir ideolojiye girebilirim böyle kişiliksiz bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Tyrannus said: o kız uğruna herhangi bir ideolojiye girebilirim böyle kişiliksiz bir insanım o kız dese gwindonla seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vücudunu hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 iğrençsiniz yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben de seninle sevişirdim lan duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 rage dolu bi topakta mutlu bi son daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar