toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 harbiden ciddiye alınmaması gerektigini hala anlayamamıs olmanız cok uzucu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Sparkcaster said: hahhaha ya napolyonla tartışıyosunuz Doğru yaf. Hayat var dışarda ._. Bakkala gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Anlamadıgın nokta hakkı hukuku ergenekona çekmekte bir sorun yok çünkü orada apaçık kanıtsız tutsaklar var eger herkesin bildigi şundan dolayı hapisteler tarzı bir bilgi olsa gam yemeyecegiz. Evet olay o şekilde bildigin protesto aynı imamın askerlerinin ADAM ÖLDÜRDÜGÜ gibi sıradan protestoda tutuklama cocuk dusurme adam kıstırıp 10 kişi dalma gibi huyları da var bunların hepsi kamerayla çekilmiş kanıtlı ıspatlı seyler sızın ergenekon gıbı uydurma degil. Hak hukuk akpnin tek elindeyse buna acık acık cahillerin yonetmeye basladıgı ulkede dıyerek seslenıyorsa ben ayakta alkıslarım sadece senın gıbı herıflerden bile anlasılıyor akpnin nasıl bir politika izledigi. Adama cevap vermeye cabalaman (ki beceremıyorsun hala bunu bil heveslenme) son 1-2 sayfaya denk gelıyor konuyla tamamen alakasız bankalara falan gidişine hep beraber güldük. Bence cevap vermeye calısma burda kimse yemez anlatacagın masalları boşuna nefes tüketiyorsun ve bizleri trolluyorsun gıbı hıssedıyorum o kadar net saçmalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ortada o kadar açık kanıt varken ve artık genelkurmay başkanı bile gizli oturumlarında bu işin tadı kaçmış, orduya bi çeki düzen gerekli dedikten sonra mithat gelipte ergenekon yok demiş pekte önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rutkay hocamızın bahsettiği devrim kişisi: http://i.imgur.com/TiWVE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: ortada o kadar açık kanıt varken ve artık genelkurmay başkanı bile gizli oturumlarında bu işin tadı kaçmış, orduya bi çeki düzen gerekli dedikten sonra mithat gelipte ergenekon yok demiş pekte önemli değil. Askeriye ye düzen demek darbe demek degildir. O kadar açık kanıtın tamamını akp kendi yaratmıştır ornekleri çok açık ortada aylarca konuşuldu o çat diye bulunan toprak altı silahlardı imzalardı falan aylarca konusuldu o yüzden bir mithat demedi senin gibi olmayan herkes soyledı %50 oy almış olabılırsınız fakat daha bu ulkenın sıze oy vermeyen %50si hatta sizden kanının son damlasına kadar nefret eden bir %20-30 var bunu sakın unutma. Sizin küçük beyinlerinizin bildigi görebildigi hesaplayabıldıgı herseyı bız sızden yıllar evvel hallettik simdi yeni problemlerdeyiz buraya tartısmaya gelmeden once biraz neyin ne oldugu arastır oyle gel ilkokul 4. sınıf ogrencısı ıle ergekon hakkında aynı düzeyde bilgi sahibisin, sadece sana söylenene inanmışsın araştırma düzeyin sıfır. Bu arada harbiden napolyonla tartışıyoruz asıl salak olan bizleriz haydi ben yagmurda sigara içip bakalım yagmur damlası sigarayı söndürcek mi ben bitirene kadar diye test yapacagım bazen oluyor bazen olmuyor cok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 GwindonSurion said: Rutkay hocamızın bahsettiği devrim kişisi: http://i.imgur.com/TiWVE.jpg gelsin beni devirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 üstüne bide beni devirsin http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Camila_Vallejo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben bu kızla amerikayı bile yıkarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 resim konduğu anda dedim seyir değişicek diye:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 nefret etmiş çokta tın zaten lafın bittiği yerde barbarlık başlar hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ooo sıkı şakirtler gelmiş yine,duygulandım duygu seli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 imam povaa olm ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sohbet var dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 OHA O KIZ KİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ÇOK KÖTÜ OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: nefret etmiş çokta tın zaten lafın bittiği yerde barbarlık başlar hadi hayırlı traşlar. ahaha evet işte o cevap veremediginiz zaman 'lafın bittigi' yerlerde geneler olarak bulabildiginiz Atatürkçü düşünür yazar gazeteci asker kim varsa yoksa korkup onları toplayarak 'barbarlık' başlatıyorsunuz. Ne güzel özetlemiş kendini farketmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kadınlı fotoları görünce adamın abdesti bozdunuz terketti forumu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hatundaki devrimin başlangıcı kesin sevgilisinin terketmesinden geçiyordur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sevgili bulmakta zorlanacagını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Tyrannus said: OHA O KIZ KİM Camila Vallejo , Şili Komünist Partisi Gençlik Kolları üyesi ve Şili Üniversitesi Öğrenci Birliği'nin ikinci kadın başkanı. http://en.wikipedia.org/wiki/Camila_Vallejo http://galeri4.uludagsozluk.com/106/camila-vallejo_174518.jpg http://www.rojnet.com/wp-content/uploads/2011/08/camila-vallejo1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bağlantı kurabilirim sana agalitör şaka lan kursam kendime kurarım sanki sen de inanmıştın neyse uzatmayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Şu hatun ugruna solcu olup orada örgütlenmeye katılan adam yoksa şilide bende adam degilim. Zaten boyle boyle geliştirdiler sosyalizm tatavasını hep güzel kızları sür ileri hipster diye bütün erkekler hümanist sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 içinde oluyor abi sen kedicanınıseninin kızları güzel diye takip ediyor musun onu=D (bir an düşünmüşsündür olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar