senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şöyle bişiyi hiçbi zaman yapamicam lan hani eksiklikmidir değilmidir, orası bilinmez ama şöyle bi fotoğrafım olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abd yosemite'de yapıyorar bunu national geographic'in bir sayısında yazıyodu ordan biliyorum ben de böyle prim yaparım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 escape gerçekten inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 5 ay önce nat geo'da vardı bu Yosemite'de ki half dome zirvesine tırmanırken yollarda böyle kamp kuruyorlar. 1 gün sürüyor tırmanmak. ilgili makale ve fotoğraflar için tık http://ngm.nationalgeographic.com/2011/05/yosemite-climbing/chin-photography Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 inanılmaz bi huzur ve kurtulmuşluk, ferahlama hissi veren her şey güzeldir. dlayısı ile extreme sporlar güzeldir. bir de abi ucundan kıyısından bulaşın, gerçekten sakin olacaksınız günlük hayatınızda. hani adamlara boşu boşuna cool denilmiyor. ahahah kız kaldırılıyor denilmiş de sdfsdfsdfsdf abi bi sürü dağcı arkadaşım oldu mesela. adamlar senin benim gibi tipler be. sadece challenge olsun diye kasıyorlar. başka bişi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya extreme spor farklı bi ruh hali ya hani bide ben kendime yakıştıramam en başta, şöyle dışardan bi kaykay kaydığımı fln görsem gülmekten altıma sıçarım yani önce insana yakışacak extreme spor. bana normal spor bile yakışmıyor artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 avrasya koşusuna katılan var mı la ekstrem spor mpor diyonuz da bi tane çıkmaz şimdi koşacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 mr_hand'tan 1.lik bekliyorum ben avrasyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bana golf yakışıyor bi kere oynadım 3-5 fotoğrafım var baktım şöyle dışardan tam golfçü tipi var bende polo tshirt falan ama inanılmaz sıkıcı bir spor arkadaş. Spor bile denmez. şöyle bi kitesurf yapaydık iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 golf'te nası extreme nası extreme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çok heyecanlı bence o topun deliğe gitme süreci =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 meanwhile in russia: http://www.youtube.com/watch?v=zn2QczIN7ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ahah adam efsane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 keske pilot, kanadi kirican lan hayvan herif diye bagirip pesinden atlasaydi, havada dovseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi ogrish yazdığını sonradan farkettim pervaneye falan mı giricek diye aklım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi ne tartışmıssınız ya sanki yeni bi ekstrem spor bildigin dagcılık işte kaya tırmanıyorlar ya kampa dönersin ya da dağda yatarsın öyle tehlikesi de yok, çak çiviyi bağla kayışı beline bitti. ama foto cekip hava bugun güzel diyip tumblre ekleyenler şu anları maldır bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hiç işte...mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Enteresanmış. Kendimin böyle bir şey deneyeceğini sanmıyorum gerçi. Pek eksiklik sayılmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 senko said: mr_hand'tan 1.lik bekliyorum ben avrasyada :) sdfgsdf kıvama gelmedim o kadar daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Norak said: meanwhile in russia: http://www.youtube.com/watch?v=zn2QczIN7ns aaa ne tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 pervanenin üstünde ogrish yazınca bi an çok korktum sonra mühendislik eğitimimi hatırlayıp sakinleştim böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Herifler ne güzel uyuyorlar ya ayı gelir kurt gelir korkuları falan yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Elit spor falan denmiş gerçi denmemiş ama olsun ben diyorum. Polo yapmak istiyorum ya. İngiliz bi arkdaşımın facebook profilinde görünce çok özenmiştim lan. Adam bildiğin Polo yazmış spor kısmına. Vay arkdaş dedim. Ne elitsin sen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 fede said: 1 trilyor verseler yapmam bunu 1 trilyona evereste cikarim cadirla =) ayrica bence de guzel bir spor, cok tehlikeli ama keske zamaninda sarsaydik boyle bi ise de kariyer fln yapardik belki, bos beles orda burda ofislerde curuycene millet, dag tepelerinde heyecan icinde yasamak daha guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar