benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug i'm 200% nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mirage said: Ahahah süper. Spiker de güzelmiş. :)milf hunter dtctd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug i'm 200% nigga AUAHAHAHAHA yilin sarkisi net olarak sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 LAAAAN AAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 HAHAHAH İnanılmaz ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ZAHADSGHGHASDGASHYDASHDLAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şarkı akılda kalıcıama dün dinledim şimdi biliyorum sözlerini nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga hede hödö de nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga yok böle bi nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga desktopumda nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga hırsız ıslak bi nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga gitti mi bisiklet nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga cüzdanı da çarp nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga tavuklar kfc'den nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga zaaa ananı nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 lawl iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NOrrtQ79HGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 zenci lich mi olur yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ilk videoyu izlerken bir tane haber geldi aklıma, görüntüler meme olmuştu sonra. kadın spiker birisiyle konuşuyordu, garaj gibi bir yerdeydiler sanki, adam motor sesi mi çıkartıyordu, o söylediği sözler remixlenmişti sonradan meme yapılmıştı felan. topiği açılmıştı sanırım hatta. antoine dodson videosu değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bir seferinde siyahi bir arkadaşımıza negro vermiştim gayet iyi bir insan olduğumdan. bi ismine bakıt, negro, sonra siyahlığı gördü. o an gulp diye bi yutkundum koşarak kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dasaaa said: şarkı akılda kalıcıama dün dinledim şimdi biliyorum sözlerini nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga hede hödö de nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga yok böle bi nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga desktopumda nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga hırsız ıslak bi nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga gitti mi bisiklet nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga cüzdanı da çarp nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga tavuklar kfc'den nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga zaaa ananı nigga abiii asdafgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 I'm an afro-american person and i'm really offended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu gün içerisinde 15.izleyişim falan hala çok gülüorum fasdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abii 2 gündür niganiganiganiga diye geziyorum ortalıkta istemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şimdi de türkçe başladım: zencizencizencizencizencizencizencizenci ben annnes.... bir zenci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Rer said: eheeh1111 seneye 104 olcak dan sonra ne dedi de gülüyor kadın şarkıya girmedne önce ne söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar