cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çek cumh. çıkar ve bizden intikamlarını acı şekilde alırlar(bkz:2-0'dan 3-2'lik Nihat'ın iyileşmemek üzere sakatlandığı maç)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 "Kura çekimine Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte seri başı olarak katılacak A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri ise kuraya ikinci torbadan girecek; Bosna-Hersek, Estonya, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ." tff sitesinde böle yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Seribaşı olamayız portekiz çıkar. tüh belli olmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 rahat geçeriz ya gelicek rakibi bence hiddinki kovmaları lzm tabi.o gazla geçeriz ddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hırvatistanda çıksa ne maç olur he.adamlar ölene kadar mokoko.ahahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mesut güzel gol atmış http://www.youtube.com/watch?v=nEaTKrIZOco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bosna hersek gelirse garanti eleniriz. diğer ikisini eleriz. maçı falan izlemedim bu arada. kesin rezil oynamışızdır. almanlar yenince yenmiş sayıldık resmen başka bi bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sabrinin korner kullandığı pozisyondan sonra kapatıp almanya maçını izledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 cetintas said: rezillik ya... bu takımın başına yılmaz vural gelsin kardeşim. bari her maç aslan gibi koşan,savaşan takım izleriz. bu ne ya??? tutmasalar gelicemde... http://www.popiler.org/users/67e893c7-3e0c-4807-bd67-8a5801e362d8/popi_images/99361848-7126-4a6e-b662-eb7dd4f8c9aa_ca17f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kermit said: sabrinin korner kullandığı pozisyondan sonra kapatıp almanya maçını izledim ben niye ya emreden iyi kullandı ama agahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=99902 abi konuşma sırasındaki önündeki içecekler hep böyle mi oluyodu şimdi mi dikkatimi çekti? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ÇEK Bİ ESTONYA der eleniriz. Bosna gelirse ezerler şu haldeyken öyle eleniriz. Karadağ ve İrlandayla biraz ciddiye alarak oynar eleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bala popoya çıkmışız duyduğuma göre, playofflar sonrası elendiğimizde sövmeye gelirim artık bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 karadağ çok sakat takım yalnız, öyle ciddiye alırsak eleriz olayı tabii ki varda en az bosna kadar tehlikeliler, estonya ve irlanda yani, irlanda'da gerçi geçen yıl neredeyse dünya kupasına kalıyordu fransayı eleyip, hakemler sağolsun sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Abi geçen yılki fransada bayaa şimdiki bizden kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bosna en iyi 2.den gitse iyyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kalan 8 2. arasından güçlü ilk 4 ile güçsüz diğer 4 eşleşicekmiş sanırım. federasyon yukarıdaki listeyi yanlış vermiş galiba. sitelerinden de kaldırmışlar ben şimdi baktım öyle birşey göremedim sözün özü biz güçsüz 2. lerdeyiz ve güçlüler ile eşleşicez(daha iyi puan toplayan). portekiz, çek cum. falan gelicek. bir tek irlanda varmış dişimize göre. saldırmillitakımoley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çook yeto bir takımız belki de şanssız karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 almanya yenilgisiz sampiyon olcak lan, ayilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya bu yedili grup olayı cidden bize yaramış asdfas fazladan bir boktan takım gelmiş, puan kasmışız asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kermit said: sabrinin korner kullandığı pozisyondan sonra kapatıp almanya maçını izledim ben akıllı adamın hali başka tabi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 evet play-offlarda seri başı sistemi var ve biz seri başı olamıyoruz. çünkü sonuncularla yaptığın maçlar en iyi ikinciler listesi yapılırken göz ardı ediliyormuş. yani 17 puanımız var, o ikinciler listesinde 11'e iniyor kazakistanı 2 maçta da yendiğimiz için. hoş bir durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yoo seribaşıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o zaman dünkü maçlardan sonra rakipler puan kaybetti filan. azerbaycan maçından önce seribaşı olamıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar