Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Azerbaycan | 11.10.2011 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Kura çekimine Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte seri başı olarak katılacak A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri ise kuraya ikinci torbadan girecek; Bosna-Hersek, Estonya, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ."

tff sitesinde böle yazmış.
Mesaj tarihi:
bosna hersek gelirse garanti eleniriz. diğer ikisini eleriz.

maçı falan izlemedim bu arada. kesin rezil oynamışızdır. almanlar yenince yenmiş sayıldık resmen başka bi bok yok.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

rezillik ya...
bu takımın başına yılmaz vural gelsin kardeşim.
bari her maç aslan gibi koşan,savaşan takım izleriz.
bu ne ya???

tutmasalar gelicemde...

http://www.popiler.org/users/67e893c7-3e0c-4807-bd67-8a5801e362d8/popi_images/99361848-7126-4a6e-b662-eb7dd4f8c9aa_ca17f.jpg
Mesaj tarihi:
karadağ çok sakat takım yalnız, öyle ciddiye alırsak eleriz olayı tabii ki varda en az bosna kadar tehlikeliler,

estonya ve irlanda yani, irlanda'da gerçi geçen yıl neredeyse dünya kupasına kalıyordu fransayı eleyip, hakemler sağolsun sdfad
Mesaj tarihi:
kalan 8 2. arasından güçlü ilk 4 ile güçsüz diğer 4 eşleşicekmiş sanırım. federasyon yukarıdaki listeyi yanlış vermiş galiba.

sitelerinden de kaldırmışlar ben şimdi baktım öyle birşey göremedim

sözün özü biz güçsüz 2. lerdeyiz ve güçlüler ile eşleşicez(daha iyi puan toplayan). portekiz, çek cum. falan gelicek. bir tek irlanda varmış dişimize göre.

saldırmillitakımoley
Mesaj tarihi:
evet play-offlarda seri başı sistemi var ve biz seri başı olamıyoruz. çünkü sonuncularla yaptığın maçlar en iyi ikinciler listesi yapılırken göz ardı ediliyormuş. yani 17 puanımız var, o ikinciler listesinde 11'e iniyor kazakistanı 2 maçta da yendiğimiz için. hoş bir durum değil
  • Yeni Oluştur...