mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 volkan kadrodan çıkarılmış sakatlığından dolayı. mert günok alınmış kadroya. sinan bolat'ta, hakan arıkan'da hiç guven vermiyo. bakalım kim oynicak kalede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tolga sakat falan mı? kadroda yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aynen tolga zengin neden konuşulmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mert hakan'dan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 almanya maçı oncesi tolga sakatlandığı için yerine hakan arıkan alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mert Günok falan gibi saçma sapan isimler alınacağına Ufuk Ceylan alınsın, ne bileyim Anadolu takımlarındaki herhangi bir Türk kaleci alınsın. Maç yapmış tecrübesi olan biri alınsın. Saçmalık bu. Milli takımın oyuncu yetiştirme yeri olmadığını bir türlü öğrenemedi bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ufuk'un milli formayı giymesi hakaret olucağından dolayı almamışlar heralde kadroya. merak etme mert gayet iyi bi kaleci. şu anda kadrodaki sinan ve hakan'dan da iyi kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 heyecan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sabri forvet oynasın bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mokoko said: ufuk'un milli formayı giymesi hakaret olucağından dolayı almamışlar heralde kadroya. merak etme mert gayet iyi bi kaleci. şu anda kadrodaki sinan ve hakan'dan da iyi kaleci. Nereden biliyorsun? Hayatı boyunca kaç tane A takım maçına çıkmış, kaç başarı kazanmış da iyi kaleci diyorsun? Hiç stresli maç oynamışlığı var mı, büyük maç oynamışlığı var mı? Nedir o konulardaki tecrübeleri? Ufuk ya da başka bir Anadolu kalecisi fark etmez, artık hangisi formdaysa, en azından düzenli oynayan yıllardır ligde forma giyen, belli bir tecrübeye sahip, büyük-stresli maç görmüş geçirmiş adamlar. Milli takıma böyle adam alırsın. Ne idüğü belirsiz genci belki iyi olur diye almazsın. Ne genç yetenek geleceğin kalecileri gördük böyle, Kerem İnan'lar, Volkan Babacan'lar, Fevzi'ler... Milli takıma esas hakaret milli takımı kreş bahçesine çevirip daha ayakkabısını bağlamayı yeni öğrenmiş gençleri süper yetenek diye sırf 3 büyüklerin altyapısından oldukları için haketmedikleri halde çağırmaktır, hayatında 2 büyük maç oynamamış adamı milli takıma monte etmeye kalkmaktır. Hele bi sezon ligde oynasın 2 avrupa maçına çıksın, ya da düzenli forma giysin görelim, ondan sonra çağır milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bence bir kalecinin fenerbahçede oynuyor olması milli takıma alınması için gayet yeterli bir sebep. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yahu ufuk hangi maçta iyi oynamışta milli takıma çağrılcak. geçen seneki ts maçını izle sen bi kez daha. penaltı kurtardığı maç hani mert'in. evet çok fazla a takımda maça çıkmışlığı yok ama ufuk çıkmışta nolmuş. neyse ya ztn ilk 11 oynicağı falan yok. sinan yada hakan oynicak gorucez bakalım volkan'ı arıyo musunuz aramıyo musnuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cenk kötü kaleci demek :( milli takımının 5. kalecisi bile filan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 fenerbahçe yine müdale etmiş türk futboluna.. volkanı ve selcugu göya sakat diye cekmişler takımdan öle bişi duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 volkan dün sakatlandı mı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Korkun olm bizden azeriler yenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mokoko said: yahu ufuk hangi maçta iyi oynamışta milli takıma çağrılcak. geçen seneki ts maçını izle sen bi kez daha. penaltı kurtardığı maç hani mert'in. evet çok fazla a takımda maça çıkmışlığı yok ama ufuk çıkmışta nolmuş. neyse ya ztn ilk 11 oynicağı falan yok. sinan yada hakan oynicak gorucez bakalım volkan'ı arıyo musunuz aramıyo musnuz. Ufuk olması şart değil örnek olarak verdim o ismi, elinde oynayan kalecilerden en iyi kaleci kimse onu koyarsın, hangi takımda olduğu da önemli değil. Tutup da yeni yetme daha forma görmemiş adamı almazsın milli takıma. Ufuk'tan daha iyisi var mı? Varsa onu koy. Ama tutup paf takım oyuncusu koyma onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mert fenerbahçe'de volkan'ın yedeği. 2. kaleci. yani bişileri ispat etmiş olmasa kimse onu fb'nin 2. kalecisi yapmaz. ben demiyorum ki mert volkan'ın ardından milli takımın 2. kalecisidir. volkan'dan sora daha tolga var onur var. ama bu 2side sakat su anda. ben sinan'a da, hakan'a da guvenmiyorum kesinlikle. ufuk falan ztn soz konusu bile değil. hiç girmiorm o konuya. şu anda kadroya alınabilicek başka kaleci yok ztn yeterli yeteneklerde olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mert kim ya yeni duydum adamın adını. daha once mac yaptı mı bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mert iyi bi kaleci ya, total de çok maça çıkmadı ama çıktığı maçlarda baya iyiydi öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 umarım 0-4 yeniliriz cenk bizim bakkal çırağı olm cenk kimmiş edit: ha cenk erdemdi galiba, iyi kaleci ya o tuttuğunu koparan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ne zaman cıktı ya maca. benim bildigim fenerin kalesinde hep volkan oynadı. ayrıca sinan bolat neden guven vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 zaten çok zorlu bir maç değil kağıt üzerinde.milli takım tecrübe kazanma yeri değil ama başka ne zaman oynayabilir ki böyle kaleciler.zayıf bir rakibe karşı stresli olma ihtimali olan bir maç.öyle süpersonik tecrübeli bir kaleciye ihtiyaç yok bence bu maç için. hakanın tecrübesi var da noluyor sanki görüyoruz ayrıca mert o kadar kötü değil.çok zaman bulamadı ama oynadığında da göze çok batan hatalar yapmadı iyi de oynadı @toggie kaç maçta oynadı bilmiyorum ama 2. yarıdaki trabzon maçında kaledeydi penaltı kurtarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kazanmak zorunda oldugumuz bir mac. milli takım bok gibi. boyle bir durumda rakibi kucumsemek tam da bizim yapacagımız is. kimse mert'in nasıl bir kaleci oldugunu bilmiyor. toplasam 1 tane macını izmissinizdir. onda da eline top degmedigi icin iyi kaleci oldugunu falan zannettiniz herelde. ha belki de super kalecidir bilemem, izlemedim ben hic. ama daha once milli takımın kalesine gecmis, kendi takımında oynayan adamlar falan varken mert nerden cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mokoko said: mert fenerbahçe'de volkan'ın yedeği. 2. kaleci. yani bişileri ispat etmiş olmasa kimse onu fb'nin 2. kalecisi yapmaz. ben demiyorum ki mert volkan'ın ardından milli takımın 2. kalecisidir. volkan'dan sora daha tolga var onur var. ama bu 2side sakat su anda. ben sinan'a da, hakan'a da guvenmiyorum kesinlikle. ufuk falan ztn soz konusu bile değil. hiç girmiorm o konuya. şu anda kadroya alınabilicek başka kaleci yok ztn yeterli yeteneklerde olan. hah işte o yeterli yeteneğe sahip olamayanlar arasında mert de var. tecrübe sıfır, büyük maç oynamışlığı sıfır, istikrarlı oynama sıfır. e ne kaldı? Milli takıma yedek oyuncu gitmez. Takımında iyi oynayan oyuncu gider. Kendi takımında rotasyon sayesinde bile 11e giremeyen adamın milli takımda yeri olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar