Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Almanya

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Bizim başımıza gelen antrenörlerin hiçbirisi anlayamadı.Bizim takım savunmayı Almanya,İspanya ya da dünyanın diğer iyi takımları ayarında yapamaz.Vasat bir savunma yapar bizim takım.Ama bizim takım çok iyi hücum oynayabilir.Ve ne kadar iyi hücum oynarsa savunmaya da o kadar az iş düşer.

Kimin sakatlığı devam ediyor-etmiyor bilmiyorum ama her şeye rağmen şu aşağıdaki kadro Almanya ile başa baş oynardı.

Edit: Volkan,İbrahim Toraman,Barış Başdaş(bomba stoper),Gökhan Gönül,Selçuk Şahin(Hamit formda ise Hamit),Mehmet Topuz,Emre,Arda,Selçuk İnan,Gökhan Töre,Burak Yılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet.
Bizim takımın defans yapmaya uğraşması gereksiz, facia.
Hiç gerek yok.
Bizim takım baskjetbol oynar gibi oynamalı.
Dünya kupasında 3. olduğumuzda da, Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynadığımızda da hep dünyanın golünü yedik ama yediğimizden fazla attık.Bizim takımın 4lü defans yapması manasız.Hücumda daha etkili olmak için 3lü defans yapmalı ve orta sahayı tamamen hakimiyetimiz altına alabilecek oyuncular kullanmalıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kupaya katılırsak çok güçlü bir kadromuz olcak.başarıya aç oyunculardan kurulu bir kadromuz olacak.tek sorun O.Ç. eğer hiddinki yollatıcam diye saçma sapan kadro kurdurtmaz ise turnuvada çok başarılı olacağımızı düşünüyorum.yeterki şu alamanyadan çıkan türk oyunculara sahip çıkalım

bide 352 mi kaldı ya 3 lü defans dünyanın en kötü şeyidir heralde
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuz şu takımda sabri amc iken nasıl oynamıyor saçma bencede

emre-selcukinan-nuri-hamit-ardalı kadroyla çok can yakar takım

yeter ki selcuk şahini koyup gol yememe yada sabriyi göbeğe koyup koşsun takılsn mantıgı olmasın

klup takımlarını anlarız hadi selcuku sabiri orda burda denedi.ama milli takımda yapılmaması lazım bunların.herkes neyse yerinde oynasın.

sonuçta şu maçta hamit oynamak zorunda değildi formsuzken.yada sabri yerine mehmet topal vardı ztn kenarda.

oguz çetin hiddinkin kuyusunu kazıyor.arada milli takım gümlicek

turnuvaya gitmemizi istiyorum ben.seyirci olarak kendi ülkemiz olsun istiyrum böyle şeylerde
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

valla 3-5-2 mi kaldı diyorsunuz da son dünya kupasının yarı finalisti, dünya 4.sü takımı 3-5-2 ile çıktı oralara :)

aynen.
kardeşim,tvdaki geyik spor programlarının geyik yorumcularının muhabbetlerini sahiplenmeyin, kendi aklınızı kullanın.
3-5-2, 4-4-2, 3-6-1, 4-5-1...hepsi de takımın kadro durumuna göre uygulanabilecek sistemlerdir. şu sistem bu sistemden iyi demek tamamen saçmalık. takımın en iyi oynayabileceği oyun ne ise o sistem o takım için en iyi sistemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

fiks bir diziliş yok, zaten bu dizilişler hep kağıt üzerinde...yoksa maç içerisinde milyon tane varyasyon oluşuyor kendiliğinden.

ama gökhan gönül'ün dahi katkısı ile hücumda bu yazdığım takım en iyi takımlarla dahi başa baş poynar. öyle dünkü gibi top kullanma oranı 35%'te kalmaz.baskılı oynar.

var mı itirazın?

edit: nuri şahin'in sakat olması nedeni ile onu hiç yazmadım kadroya. sağlam bir Nuri Şahin bu yazdığım takımdan mehmet topal'ı veya başka bir oyuncuyu keser. ayrıca benim kafamdaki gökhan töre ileride burak yılmaz'ın yanında oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

hamit yeterince acikladi yarim saat sonra herkes kesildi bence sorun bu kadar basit oyuncularimizda kondisyon yok yada guclerini kontrollu kullanmiyorlar dizilis olarakta yukarda adi gecen gecmeyen hemen her oyuncu yillardir 442 veya 433 ile oynadiki aslinda turkiyede bu 451 e denk geliyor hepsininde tek ortak noktasi 4lu defans olmasi simdi sen adamlara 3 lu defans yapisina gecirsen emin ol basi kesilmis tavuk gbi olurlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok.
yeri geldi mi maç içerisinde 3-6-1,2-6-2,2-7-1'e bile dönüyor oyuncular.ben bu dizilişin hep kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum. maç içerisinde o an ki pozisyon neyi gerektiriyorsa oyuncuların dizilişi de ona göre oluyor.orta sahayı kalabalık tutan bir milli takım lazım bize.bunun gereği 3-5-2 ise 3-5-2, 2-5-2-1 ise 2-5-2-1, 3-4-3 ise 3-4-3.
Sosyal ağlarda paylaş

iste biz oyleyiz sonra oyunculer neden tikaniyor. bizim servet gomez ile basbasa kaliyor ama burak ileri hizli ciktiginda adamlarin stoper ile deil boateng ile yakalaniyor neden acaba tesaduf mu belli bir duzen ile cikilmali disiplin sart bence
denemk istedigini anladim orta sahanin arkaya cok top kacirmamasi lazim ki tehlkeli bolgede cok top oynamayalim ama bunlar icin hem teknigi iyi hemde cok kosan ve verimli kosan oyucnular lazim ama bizde ikisini birden yapan oyuncu pek olmuyor illa birini yapiyor bu bana yeter diyor cunku ikisinide yaptin mi takim arkadaslarin arasinda goze batarsin bi kere sadece futbol deil her alanda boyle
Sosyal ağlarda paylaş

söylediklerinin tamamına katılıyorum.
katıldığım için de boşuna defans yapmaya kasmamamız lazım diyorum.
bu ülkeden çıkan en iyi stoper hatası ile,sevabı ile son 10 senede Servet Çetin ne yazık ki. O da şu an da bu ülkenin en iyi stoperi değil ama yine de milli takımda. Allah'tan kaleci yönünden uzun süre sıkıntımız olmayacak. Volkan'ın zaten kim ne kadar eleştirse de maşallahı var.Adam Almanya ya da İspanya'da olsa, tapar millet. Trabzonlu iki kaleci de onun arkasından kaleyi rahatlıkla çok iyi korur. Ama biz her zaman stoper mevkisinde sıkıntı yaşayacağız. Savunmaya katkı konusunda tüm oyuncularımızın sıkıntısı var zaten. Bizim oyuncular topla oynamayı seviyorlar, topsuz oynamayı sevmiyorlar.Bu nedenle Emre, Arda, Hamit, Selçuk İnan, Nuri Şahin, Gökhan Töre gibi topla çok iyi oynayan oyuncularımızın 4'ünü,5'ini birden oynatabileceğimiz bir düzen gerekiyor. İleride de Burak Yılmaz(şu an harbiden tartışmasız en iyi forvetimiz) ve yanına da dünkü maçta ki gibi oynayacak olan Gökhan Töre tüm rakipleri bozar. Almanya,İspanya, Brezilya dahi rahat hücum edemez bu takıma. Hee, bu takımın dezavantajı golü yedi mi fark da yiyebilir ama olsun. Arası bizi bozar, bizim takım heyecanı hep üst düzeyde tutarak oynamalı. Bizim ekolümüz de(hani hep bizim ekolümüz yok diyoruz ya)bu olmalı.Çok iyi top tutan bir orta saha, ileride top saklayıp bitirici vuruş yapabilecek forvet veya forvetler.Geride çok iyi bir kaleci, sakat olmadığı zaman yerinde dünyanın en iyi birkaç futbolcusundan birisi olan Gökhan Gönül ve onlara ayak uydurabilecek 3 topçu daha.Uzun oldu ama bunlar samimi düşüncelerim.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bi fantazi yaptınız üçlü defans koydunuz da, bari üçlü defansa sağ bek koymayın.

İlla 3 defanslı sistem oynayacaksak (ki bence çok hatalı bir seçim)

Bence Milli takımın kadrosuysa şöyle olmalı:

Semih gibi başka forvetimiz malesef daha yok, tez elden Cenk Tosun yetişirse o devralır. Ama o da Nisan'dan beri gol atamıyor.

Servet maalesef an itibariyle bu ülkenin en iyi stoperi. Maalesef, çünkü şu haliyle gayet yetersiz, ama daha iyisi hakikaten yok.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...