Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/60274/sonlara-dogru-boka-saran-koncerto akıllara bu geliyor direkt http://www.youtube.com/watch?v=VUm8wtDQgTU for yer info: zaybird bir önceki topicde delirip uzun zamandır görmediğimiz bir piramid manzarası sergileyince bu sefer yol aldı... Benim de topic patladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 adam guzel yapmis ama piramitleri + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 said: Lise ve dersaneden arta kalan zamanda keman arkadaşlarıyla keman kursuna giden Aysu, kurs arkadaşı yakışıklı Berkecan'a akıttığı salyalar yüzünden konçerto derslerini kaçırır ve çarkıfelekte olanlar olur. Sonlara doğru surat ifadelerine dikkat. Eğitim şart hacı... şuna çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kızın gideri var ama ya pek şirinmiş böyle kendinden pörtlek gözler yaşlanınca daha pörtlemiyor o yüzden kolayına değişmiyolar portföyde bi tane bulunmalı http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären anatomi calismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lan görende senelerdir keman çalan kemancı da çalamadı diye dalga geçiyorsunuz sanar. o yaşta iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 zaybird neden çıldırdı buna?teyzesi falanmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aşık olduğu kızmış, mahallede cd kiralayan elemana kaçmış kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yalnız diğer topikteki pramit cok güzel olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Diğer topic gibi ilgi görmemiş, halbuki çok eğlenilmişti orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: goldbären anatomi calismis hadi beyler piramite gidiyoruz banlanan forumu terkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hayır benim anlamadığım, orda kız neden elinde kemanıyla duruyo abi? normal yaşantısının bi parçası mı kemanla dolaşmak? o kadar mı elitiz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Aramaya inandım aradım ama bulamadıydım konuyu, kız ve yancıları çok uğraşıp sildirmişler videoları, gencin biri de dün yenisini koymuştu youtube a: http://www.youtube.com/watch?v=m6_Qw8mYBX4 Kız girip yorumları trollemiş ben çok iyi kemancıyım falan filan. Abi harbi priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bir de ekleyeyim genel kültürümüz şenlensin, çaldığı çaykovski falan değil Mozart'ın çoğu kişinin bildiği Eine Kleine Nachtmusik allegrosu: This is how it's done: http://www.youtube.com/watch?v=Qb_jQBgzU-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi kızın yukarı bakışı her defasında koparıyo beni ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 :D Anneannesinin müziği duyunca ekşiyen suratı tanrım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 anneannesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yanında bi teyze var ya pembe başörtülü, anneannesidir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yok o teyze sanırım hep ordaymış evi onun üzerine yapmış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 o annane ölmüş ona sen öldün demedikleri için dünya üzerinde kalmaya devam etmiş biri gidip sen öldün dese rahatlıcak kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ben hiç anlamadım nedir bu kadar eğlenceli olan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar