Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Regret demiştim ben. Siz ne demiştiniz? PS. Çok sıkıldım, 2 saattir Descartes hakkında konuşuyor hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 age of empires 2 : the conquerors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Gayet pragmatist bir sekilde "you ravel. you have changed me, taken my immortality!" demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Acception hocam Everyone do not knows their true nature.When they face it and accepted it,it could change you forever. Sevgiler tabi bunu yanlış yere açtığını unutmamak lazım. -4 points sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 insanın doğasının da sosyo kültürel yapı ve habitusla şekillendiğini mutlak bir fıtrat olmadığını düşünürsek o kadarda derin bir soru değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 regret demiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Love, belief, regret. Üçü arasında gidip gelirim ne zaman oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ravelin cevabı beliefti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ben bi itirafta bulunucam. İlk oynadığımda love demiştim... LİSEDEYDİM AMA 10 yıl olmuş öyle düşünün =/ edit : Bu arada sorunun Ravel için doğru bir cevabı yok, Ravel için önemli olan zaten karşısındakinin bu konuyla ilgili ne düşündüğü. Yani nameless one ın cevabı. Maze e ilk defa gittiğinizde Nameless One için doğru olan cevabı bilmiyorsunuz o yüzden neyi seçtiğiniz çok da önemli değil, ama oyunun sonunda sanırım Good Incarnationla konuşurken öğreniyorsunuz. NO için doğru cevap, daha doğrusu NO'ın doğasını değiştiren cevap regret. Bütün hikaye pişmanlığı ve yaptıklarını bir şekilde düzeltmeye çalışması üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bilmiyordum onu ben de çoğu kişi gibi regret dedim işte. Oyunun kalitesinin farkı bu da bir sürü adama regret dedirebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Valla ravelin cevabı belief onu biliyorumda, her oynayışımda regret demişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Nomak said: Acception hocam Everyone do not knows their true nature.When they face it and accepted it,it could change you forever. Sevgiler tabi bunu yanlış yere açtığını unutmamak lazım. -4 points sorry. sana -4 :) Yeri burası: http://h6.abload.de/img/unbenannt3k79d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Yanlış mı okudum sabah ben dersteyim falan yazıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 PS yazıyor ama onun başında. Sütten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gerge onu spoilera alsaydın, hayatında hiç pt oynamayanlar da var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hiç pt oynamayanı dışlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hiç oynamamışsa muhtemelen bi bok anlamıyıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Spoiler : OYUNUN SONUNDA NAMELESS ONE ÖLÜYO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 No. He gains perfection thru his punishment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 nothing demiştim ben galiba hatırlamıyorum çok zaman geçti üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 topici gorunce gittim aldim oyunu gog'dan heue.. gaza gelme gibi bir durum diil ama oyunum yoktu.. "aa boyle bir oyun vardi lan" diyip aldim sdf.. cok guzelmis ama.. su ana kadar gayet iyi gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3-4J5j74VPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar