fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 forumda 23k postum var. bunun 1k'sı 4S ile ilgili. boşuna mı attık lan o postları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bi rakı gecesi paklar seni harbiden, hatta şöyle bi moda girsen gayet iyi gelir http://www.youtube.com/watch?v=N3SnrhsApYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya da http://www.youtube.com/watch?v=RBtgkjNAAbY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/itiraysen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 neler dönmüş la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 şu soldaki kızın hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Gazetede yazdı, o Itır Esen'i geçenlerde kontör dolandırıcıları 500k dolandırmış, sizin cepten örgüte para aktarılmış diye korkutup. polis bile şaşmış bu kadar büyük miktar olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bu konuda o kadar haber yapılıyor, her yerde yazılıp çiziliyor hala bu tür dolandırıcılara inananlar varsa yazık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: Gazetede yazdı, o Itır Esen'i geçenlerde kontör dolandırıcıları 500k dolandırmış, sizin cepten örgüte para aktarılmış diye korkutup. polis bile şaşmış bu kadar büyük miktar olunca fanatik besiktasli galiba bir de o. bi yerde yazi yaziyormus iste besiktasla ilgili. fenerbahceli arkadasim uyuz oluyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yalnız 500k yı şırrak diye vermesi de iyiymiş. Yeşilçamcılar açlıktan sürünüyor, bu kadın yaptığı 5-10 filmle parayı doğrultmuş anlaşılan. Ya da zengin koca kapatmıştır bi tane zamanında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sen galatasaraylısın di mi nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bi bakıyorsun dolandıranlar da Fenerbahçeli çıkabilir dsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 olmaz ööle şey, Fenerli adam yamuk yapmaz sadsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Deacon said: 1- Birbirini tanima 2- Iyi gecinmeye baslama 3- FRIENDZONE (burda umutler yuksek tutulur) 4- Baska birini bulunca kizin erkegi uzaklastirip, ustune arkadas kalmayi istiyorum yuzsuzlugunde bulunmasi erkek meriçleme 101 dersi olmuş bu :) aynı böyle ama hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Tolstoy'un sözünü hatırlatıyor bana böyle şeyler; "Kadın erkeği kılıçsız zapteder ve ipsiz bağlar" Tabi her erkeği değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 her erkeği değil evet de o sözü edilen erkekler, yazık o erkeklere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kendim de inanamıyorum nasıl oluyo ama çok rahatım lan, çok çok nadir aklıma geliyo sinirleniyorum bişeyler söyleyesim gelio ama geçio 3-5 sn sonra =) çok fazla büyütmüşüm kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya dur dah bir gün oldu olmadı şöyle bi iki ay uzak dur hele yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ismini yazdığın taşı ona vermeyip aynı isimde bi hatun bulaydın şimdi teselli puanın tavandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sandığım kadar kafaya takmadım olm işte ne güzel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 taşı vermedim zaten ya fotosunu yolladım. koca taşı kargoya ver fln okadarına da gerek yok :P ismi pek yaygın değil de yenisini bulayım onun ismini de yazdırırım no poblem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 madem daha vermedin taşı, git ırıspı yazdır kızın isminin önüne öyle ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fede said: forumda 23k postum var. bunun 1k'sı 4S ile ilgili. boşuna mı attık lan o postları Adamsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: madem daha vermedin taşı, git ırıspı yazdır kızın isminin önüne öyle ver. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar