DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gold saolasın ya =)) alkol çok değil 4 bira içtim, hala düzgün yazabiliyorum galiba :) sarhoş olup aramak msj atmak en son yapacağım şey abi, bana çok yaptılar ne kadar kötü duruma düşüyor karşıdaki iyi biliyorum o yüzden asla yapmam :) gerçekten hoşlanmıştım bu kızdan , 2 senedir ilk defa birisinden hoşlanmıştım, ama olmadıysa olmadı zorlamam, sildim çıkardım hayatımdan, aramam sormam msj atmam. o hani bişi yaparsa da çok büyük ihtimal cevap vermem. gurul lvl 100 a qü. o değil de direk eski kız arkadaşlarımı arayasım geldi lan, peşimi bırakmayan haftada 3-5 kere arayan exleri :D şuan kendimi gayet rahatlamış hissetteme rağmen nası bi psikoloji bu :D ama yapmam öyle bişey kesinlikle, bu konuda güveniyorum kendime:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ulan bana yapılmış kadar sinirlendim ya. en nefret ettiğim durumlardan. DÖVMEYE / KAÇIRMAYA FALAN GİDİLECEKSE BEN GELİRİM ABİ, NET çavuşu oyuna almak da işe yaramıyor ki abi bi saatten sonra, çavuş gide gele korgeneral oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi hepiniz nolifersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hedehodohop said: abi hepiniz nolifersınız hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fede said: çavuşa şans ver, oyuna al çavuşu lan ben de bunun gibi bi çok konuya bunun gibi trollükler yaptım, demek ki konuyu açanın gözünden böyle gözüküyomuş. utandım kendimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya o konuda kendine verdiğin sözleri tutuyosan sorun yok. eskileri de salla. taş zımbırtısına da para verdiysen şu olmuş biraz, ucuza kapatmışsın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yok ya para vermedim taş olayına, adamlara 50k lık iş verdim zaten o kadar da kıyakları olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya bu arada kız çok güzel çok beğendim fln dedi de başka bi bayanın da görüşünü almak isterim bu konuda çok da güzel değil bence açıkçası :D vanil yarın bunu görürsen öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hedehodohop said: tam dayaklık ya TAM DAYAKLIK , böyle ıslak odunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yalnız kendimi çok rahat hissediyorum şuan ya, belki acısı sonra çıkacak bilmiyorum ama kafamda soru işareti kalmadı en azından. bi de buraya yazdım döktüm içimi fln ondan da olabilir sdf SAOLUN LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sürprizli son diye umutlandırdı biraz ama elkılasiko gecmis olsun artık huzur içinde uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Dur olm mutlu sonlarla büyüdük biz.Deşeriz ederiz buluruz bi yolunu dur sen hele. Yok len şaka yapıyorum yola devam elbet çıkar karşına hoşlanacağın başkası.Kendini kapatma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kafam güzel oldu sonunda :) saçma sapan bişey yapmadan yatayım ben en iyisi. bak, bir aşk, başlamadan böyle biter =))) http://www.youtube.com/watch?v=Dt7GtnpCytw&ob=av2e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 brofist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hiç arayıp sorma, kız geri döncek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) sende kendine ii bak hiç kimse için üzülme hepsi boş, dertleşmek istediğinde ben hep burdayım unutma sakın!" 1- Birbirini tanima 2- Iyi gecinmeye baslama 3- FRIENDZONE (burda umutler yuksek tutulur) 4- Baska birini bulunca kizin erkegi uzaklastirip, ustune arkadas kalmayi istiyorum yuzsuzlugunde bulunmasi Cycle tamamlanmis arkadasim. Bu friendzone macerasi senin icn bitmistir. Icimi dokup rahatladim diyorusn ne mutlu sana. O kizi unut ve sil. Hayatina devam et. Bundan sonra sen ilgi gostermezsen kizin kosarak geri donmesi ihtimali var ki, o zaman isler beterin beteri olur. Aman diyim. aman ne cok biliyormusum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 uzun donem mericlik bitmis dragon kardes, gozun aydin. aynen red'in dedigi gibi msn mesaj facebooktan felan acilirsaniz millete karsi taraf asik degilse qq. adam mesaj atmadan once soylemis mesaj aticam diye, bi allahin kulu da atma dememis sdfddfg. foreveralone.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 nasil kacirdim bu basligi tüh. kizda iyi yemis seni hani. "ayy beraber yatiyorduk sonra sel kalktin seni ise yolladim" asdasfasdf kiz eline bacaklaranin arasina sokup bi aslan kocacim dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ankaraya gelince bi rakı sofrası sonra bişiyin kalmaz hacıt asdasda iyice larakene döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Aynen ya, tam rakılık durumdayim =) boyle durumlarda rakı sıkıntı cikariyor gecenin sonunda ama, telefonum fln sende dursun nolur nolmaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 selamünaleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) abi bi de arkadaş olarak da değil baya bi anneanne bi babaanne gibi görmüş seni kız. bi büyüğe danışmak çözer harbi sıkıntını koş gel ankaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abooovv kisa sure icinde ben de benzer bi olay yasayacagim sanirim.yasayinca acarim basligi.belki yarin belki yarindan da yakin sdf. dragonun yazdiklarini okuyunca yasadiklarim gozlerimin onunden gecer gibi oldu lan. ben de arkadas olarak gorulucem demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 4gozle bekliyorum ankara yollarina dusecegim gunu. ins bu h.sonu isler yogun olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar