Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.883

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

gold saolasın ya =)) alkol çok değil 4 bira içtim, hala düzgün yazabiliyorum galiba :) sarhoş olup aramak msj atmak en son yapacağım şey abi, bana çok yaptılar ne kadar kötü duruma düşüyor karşıdaki iyi biliyorum o yüzden asla yapmam :) gerçekten hoşlanmıştım bu kızdan , 2 senedir ilk defa birisinden hoşlanmıştım, ama olmadıysa olmadı zorlamam, sildim çıkardım hayatımdan, aramam sormam msj atmam. o hani bişi yaparsa da çok büyük ihtimal cevap vermem. gurul lvl 100 a qü.

o değil de direk eski kız arkadaşlarımı arayasım geldi lan, peşimi bırakmayan haftada 3-5 kere arayan exleri :D şuan kendimi gayet rahatlamış hissetteme rağmen nası bi psikoloji bu :D

ama yapmam öyle bişey kesinlikle, bu konuda güveniyorum kendime:)
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) sende kendine ii bak hiç kimse için üzülme hepsi boş, dertleşmek istediğinde ben hep burdayım unutma sakın!"

1- Birbirini tanima
2- Iyi gecinmeye baslama
3- FRIENDZONE (burda umutler yuksek tutulur)
4- Baska birini bulunca kizin erkegi uzaklastirip, ustune arkadas kalmayi istiyorum yuzsuzlugunde bulunmasi

Cycle tamamlanmis arkadasim. Bu friendzone macerasi senin icn bitmistir. Icimi dokup rahatladim diyorusn ne mutlu sana. O kizi unut ve sil. Hayatina devam et. Bundan sonra sen ilgi gostermezsen kizin kosarak geri donmesi ihtimali var ki, o zaman isler beterin beteri olur. Aman diyim.

aman ne cok biliyormusum ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :)

abi bi de arkadaş olarak da değil baya bi anneanne bi babaanne gibi görmüş seni kız. bi büyüğe danışmak çözer harbi sıkıntını koş gel ankaraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...