Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bir süredir uTorrent sürekli %20 CPU kullanıyor tam performans çalışırken. Bunu engellemenin bir yolu (daha az bağlantı gibi) ya da önerdiğiniz başka br program var mı? %20 çok değil ama fanı döndürüyor işte yavaş da olsa uzun süre gidince. Gece olmuyor. Bu arada System Interrupts'ın üstüne biniyor uTorrent'in kullandığı işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ısı sorun olmuyorsa fanın hızını manuel olarak azaltsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Onu yapmak istemiyorum, 20 saat açıp bırakamam öyle, içim rahat etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sessiz çalışan bir işlemci soğutucusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Notebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aslında evet,notebooktan ziyade netbook olabilir. edit: ayrıca daha da ucuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 başka bişey olabilir. ben de gece açık bırakıyorum utorrenti o kadar yemiyo hiç. global max 1000 max connected peers 200 max upload per torrent 50 5 mbit bağlantı için. diğerlerinden sadece bittorrenti denemiştim. utorrent chormesa bittorent firefox gibi kasıyodu. başka bişey de gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 rtorrent ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 flashget kullansanızya gece dlye bırakırken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ne artısı var utorrentten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ağlamayacaksın o zaman kasıyo diye gerzek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yaradan rabbının adıyla oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 %20 cpu biraz fazla gibi baska bir client deneyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 utorrent 3.0 var %2-3 falan kullanıyo cpu.hangi versiyon var sende ? bide görev yöneticisinden öncelik atamayı düşürebilirsin gece downloada bırakırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 endless_night said: utorrent 3.0 var %2-3 falan kullanıyo cpu.hangi versiyon var sende ? bide görev yöneticisinden öncelik atamayı düşürebilirsin gece downloada bırakırken aynen hiç %20 kullandığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bir aralar utorrent spy oldu, satıldı, kullanmayın diyodun gerge hatırlıyosan. 3-4 sene oldu galiba. hayırdır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 utorrent 1.61 mis gibi onu kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 olmaması lazım, 3.0 %0-1 filan işlemci kullanıyor bende. reinstall belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Valla bende bi ara %50 falan gösteriyodu ama sanırım windowsun halt yemesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar