iarwain Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 intel ben yaparım demiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 thunderbolt ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yıldırım civatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 macin çakma usb şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Macbookta var ya abii işte arabirim dalgası terimlerede çok hakim değilim ama normal usb nin 20 karı daha hızlısı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 mac kullanmadığım için bilemiycem. firewire mı ne kullanıyordu mac'lar di mi? bazı pc anakartlarında da firewire desteği var ama hiç kullanan görmedim şimdiye kadar. thunderbolt da öyle olur ihtimal... usb3 5gbps, thunderbolt 10gbps imiş, hali hazırda usb3'ler yaygınlaşmaya başlamışken thunderbolt'un pek bişi değiştireceğini sanmıyorum. yine de görürüz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Flassh said: macin çakma usb şeyi paticik...uzanamadığı ciğere mındar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 paticik niye mac'a uzanamasın yav, tersine mac'ler paticiğe uzanamıyor. var mı amd hd6990 veya nvidia 590 ekran kartları macintosh da? yok. macbook veya imac gibi şeyler almıyoruz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sahiden Bone'un ustteki post olmamis. Aksine paticikte mok gibi para var ama begenmiyoruz , beles verseler kullaniriz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 firewire mevzusuyla uzaktan yakindan alakasi yok. bu mevzunun apple ile de alakasi da o kadar derin degil, intel in yeni interface design i . bir suredir windows makinelerde de var, daha da yayginlasir da. ek bilgi; direk usb nin karsisinda bi teknoloji de degil, verinin islenisi aktarilan seyler, aktarma sekli v.b. tamamen farkli kullanimlara imkan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bone said: paticik niye mac'a uzanamasın yav, tersine mac'ler paticiğe uzanamıyor. var mı amd hd6990 veya nvidia 590 ekran kartları macintosh da? yok. macbook veya imac gibi şeyler almıyoruz o yüzden. Oyun oynarken firewire'a pek ihtiyac olmasa gerek :) Patide herkes oyun manyagi olmadigi icin, o ekran kartlarini önemsemeden mac alanda cok var patide. Windows ile yapamadiklari yada deveye hendek atlatip yaptiklarini, mac ile cok basitce yapabildikleri icin mac'i tercih edenlerde var. Mesela muzik/resim tarzi mevzularda. Kharon'un dedigi gibi, direkt olarak usb 3 karsisinda bi teknoloji degil zaten. Bilmemek degil, ögrenmemek ayip :) http://www.pcextra.com.tr/haber/2011/02/intelin-lightpeak-teknolojisi-thunderbolt-usb-3-0i-ezdi-ve-gecti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selam, OEM bir intel makinaya macos kurulabilse (veya anlatılan o kurulumları ben bir anlayabilsem) süper olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tamam abicim patide herkes oyun manyağı değil, bilgisayarı sadece dizayn/reklam vs gibi amaçlarla kullanıyorsa mac alması doğal. ama benim o mesajda dediğim şey "pati kullanıcıları uzanamadığı ciğere mundar dediği için mac'ı sevmiyor" üzerineydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Firewire uzun süredir var ve USB'den çok daha hızlı olmasına rağmen yaygınlaşamadı. Daha çok medya alanında kullanılıyor firewire. Thunderbolt içinde geç kaldılar. Çoktan USB3.0 yaygınlaştı PC camiasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yıllık 500m cirosu olan şirketlerin patronlarının oğulları forumda cirit atıyo Mac'e uzanamayıp mundar deme muhabbeti çekilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Flassh said: macin çakma usb şeyi thunderbolt intelin abi asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 biliyorum ya, ama ilk macte kullanılmaya başlandı hatırladığım kadarıyla ondan öyle kısaca özetledim, ne diye sorunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Kojiroh said: Yıllık 500m cirosu olan şirketlerin patronlarının oğulları forumda cirit atıyo Mac'e uzanamayıp mundar deme muhabbeti çekilmiş... euheuehueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar