paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam, En sonunda TV ünitesinin içine htpc kasasını da tıktım. Şu anda 3 adet HDMI-HDMI kablo ihtiyacım var: HTPC -> TV apple TV2 -> TV Digiturk HD -> TV TV yakın zamanda değişebilir ve en fazla fullHD alırım. 3D almayı düşünmüyorum açıkcası. Kablo boyları 1 metreyi geçmese süper olur :) Uygun ve kaliteli marka önerisi olanlar? ebay'de Monster M1000 için 18USD diyorlar ve insan güvenemiyor haliyle :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abı gıt kadıkoye 1,4 hdmı al ıste 25 lıra verdım .Keza 1,3 de ısını gorur ama adısı pek ıs yapmıyor ısın gercegı. 60 , 70 lıralara phılips ve sony ler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam, Çok da dandik bir şey olmasın istiyorum. Yoksa 8-10 TL'e altın kaplama diye satanlar dolu :) Philips kablo almayı düşünüyorum. O da sittin tane model koymuş : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dijital veri gectigi icin kablo kalitesinin, direncinin v.b. hic bir onemi yok. kablonun duzgun giydirilmis olmasi, zamanla oksitlenmeyi ve kirilmayi onler onun disinda da bir mevzusu yok. hi-fi interconnect degil bunlar yani. monster falan ise aman diyeyim. tutup da dealextreme den soylenmemeli belki ama, 40 liradan da fazla verilmemeli diye dusunuyorum. benim kablolarim 3 senedir sikintisiz dayaniyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://img100.imageshack.us/img100/9683/imageshdmicable.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kadıkoyde 10 liraya 15 lirtasya satıyolar onnardan alın digitalde kalite olmaz görüntü geldiği sürece çalısıyodur kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu infografik den de nefret ediyorum. analog sinyal gecen speaker ve interconnect kablolarin sese etkisini duymamak icin ciddi ciddi sagir olmak gerekiyor. veya hayat boyu 3 liralik asker radyosu ve kulakligi kullanmis olmak lazim. ustune bir de dandik kablonun yaslanmasi, oksitlenmeyle birlikte gurultu ve direncinin artmasi gibi sikintilar vb. gerci monster hi-fi camiasi icin de guzel kablo uretemez belki ordan hak verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahah, ben de hdmi kablosu alma çabasına giriştiğimde fiyat farkına anlam verememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kharon o konuda da sana bi araştırma bulucaktimda link gitmiş bilmem kaç kişi üstünde bi audiophilia testi yapıloyo kaliteli ürünlerle normal ürünler arasında ezici bi çoğunluk bi fark göremiyo eahuhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kullanilan source, amfi , speaker a gore cooook degisecek seyler bunlar. Bazi hoparlor oda secer, bazisi amfi secer, bazi amfi hepsini secer vb vb orneklemekle bitmez. ben herkesin farkedebilecegi en az 5-10 senaryo olusturabilirim sadece cevremdeki sistemlerin kablolarini degistirerek diye bi iddia da bulunayim. onun disinda tutup sub 1000 kategorisinde 70w la beslenen sistemde duz bakir tel ceksen yine farkedilmez, o apayri mevzu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahaha BonePART said: http://img100.imageshack.us/img100/9683/imageshdmicable.jpg enfesmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adamların iddası zaten 3 liralık kulaklıkla seinheiser farketmez deildi seyi gösteriyodu araştırma işte 100 dolarlık kulaklıkla mesela 1000 dolarlık kulaklığı ayıramıyo işnsanlar yane iyi olan ürün iyi ama süper iyi olan ürün kimse bi bok anlamıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam, 8-10 USD'lik kablo alayım o zaman ebay'den :) Zaten uzunlukları 1-1,2 metreyi geçmeyecek :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hdmi kablo seçimi insanlar abartıyor. hakkaten millet bundan parayı kırıyor valla. forumlarda bir sürü konu var adamlar oturmuş 40 sayfa hdmi kablo mukayesesi yapmışlar. $15 bile fazla onlara. bu fiyata bile acayip kar ediliyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 100 tl verdim 2 metreden fazla boylu altın olandan aldım gayet memnunum :S ancak optik kablo kısa kaldı, onun da uzununu aldım. kısa optik duruyo bir gün işe yarar diye umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi naptınız 20 metrelik hdmi kabloyu 62.5 tl ye aldım lan :( çatır çatır da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selam, Her türlü çalışır zaten, merak ettiğim görüntü kalitesine etkisi ;) Uygun fiyatlı kablo aldım ebay'den, 10 güne kadar gelir sanırsam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 geçen acil kablo lazım oldu, alabilecekte en yakın gayrettepe mediamarkt var. kısa ucuz bir kablo alayım diye girdim. hama bile monster fiyatları almaya başlamış. en sonunda monster'ın en ucuz serisinden aldım 39 lira verdim 20 lira vermeyi beklerken ama en pahalı seri ile aralarında özelliklerde pek bi fark yoktu. öbüründe kablo kaplamasında garip bir madde kullanmışlar. etkisini bilmiyorum. sonuçta bu tip marketlerde ucuz kablo bulmak zor oluyor artık. hama vardı o da bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 en ucuz, en mantıklı. bodrum kipada 8 liraya vardı sevabına 10 tane lıp dağıtacaktım eşe dosta bayramda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 UP! sadece kasa-monitör arası hdmi kablo lazım, tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 8.99TL tesco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 danke şön! bişey daha sorayım madem (:P) 24" ekran, oyunlarda falan görüntü canavar gibi, ama bi cinematic girdiğinde, ya da 720p 1080p film izlerkene böyle puslu puslu, karlı benekli gibi oluyor görüntü :( hdmi kablosuyla bağlayınca cam gibin olur mu HD filmlerde görüntü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Analog değil bu, görüntü ya tam gider, ya hiç gitmez. Kablonun bir etkisi yok. Gitar çalsanız tamam ama, burada bir etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şuan DVI ile bağlı ya, hdmi ile bağlayınca görüntü kalitesinde bi değişiklik olur mu onu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar