Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HDMI-HDMI kablo tavsiyesi

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

En sonunda TV ünitesinin içine htpc kasasını da tıktım. Şu anda 3 adet HDMI-HDMI kablo ihtiyacım var:
HTPC -> TV
apple TV2 -> TV
Digiturk HD -> TV

TV yakın zamanda değişebilir ve en fazla fullHD alırım. 3D almayı düşünmüyorum açıkcası.

Kablo boyları 1 metreyi geçmese süper olur :) Uygun ve kaliteli marka önerisi olanlar? ebay'de Monster M1000 için 18USD diyorlar ve insan güvenemiyor haliyle :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

dijital veri gectigi icin kablo kalitesinin, direncinin v.b. hic bir onemi yok.
kablonun duzgun giydirilmis olmasi, zamanla oksitlenmeyi ve kirilmayi onler onun disinda da bir mevzusu yok.
hi-fi interconnect degil bunlar yani. monster falan ise aman diyeyim.
tutup da dealextreme den soylenmemeli belki ama, 40 liradan da fazla verilmemeli diye dusunuyorum. benim kablolarim 3 senedir sikintisiz dayaniyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

bu infografik den de nefret ediyorum.
analog sinyal gecen speaker ve interconnect kablolarin sese etkisini duymamak icin ciddi ciddi sagir olmak gerekiyor. veya hayat boyu 3 liralik asker radyosu ve kulakligi kullanmis olmak lazim.

ustune bir de dandik kablonun yaslanmasi, oksitlenmeyle birlikte gurultu ve direncinin artmasi gibi sikintilar vb.

gerci monster hi-fi camiasi icin de guzel kablo uretemez belki ordan hak verilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanilan source, amfi , speaker a gore cooook degisecek seyler bunlar. Bazi hoparlor oda secer, bazisi amfi secer, bazi amfi hepsini secer vb vb orneklemekle bitmez.

ben herkesin farkedebilecegi en az 5-10 senaryo olusturabilirim sadece cevremdeki sistemlerin kablolarini degistirerek diye bi iddia da bulunayim.

onun disinda tutup sub 1000 kategorisinde 70w la beslenen sistemde duz bakir tel ceksen yine farkedilmez, o apayri mevzu asdf
Sosyal ağlarda paylaş

geçen acil kablo lazım oldu, alabilecekte en yakın gayrettepe mediamarkt var. kısa ucuz bir kablo alayım diye girdim. hama bile monster fiyatları almaya başlamış. en sonunda monster'ın en ucuz serisinden aldım 39 lira verdim 20 lira vermeyi beklerken ama en pahalı seri ile aralarında özelliklerde pek bi fark yoktu. öbüründe kablo kaplamasında garip bir madde kullanmışlar. etkisini bilmiyorum. sonuçta bu tip marketlerde ucuz kablo bulmak zor oluyor artık. hama vardı o da bitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...