micha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 TBC'den bu yana oynadığım WoW'un hikaye anlamında büyük bir çıkmaza girdiğini ve Raid süreçlerine baktığımızda hiçbir hikayenin ne alaka dedirtecek boyutta olduğunu düşünüyorum. Raid'ler sürekli aynı şeyleri tekrar etmekte olup mekaniklerininde TBC'ye oranla daha basit olduğunu görebiliyorum. Firelands paketi daha 1. ayı doldurmadan Asus'un destekçisi olduğu Paragon Heroic 25m devirdi. Bunun dışında başlıca guildlerin Blizzard'a bu anlamda baskı yapıp sürekli yeni paketi diretmekte olduğunu düşünüyorum. Bu nedenlede 3 sezondur hep aynı guildlerin kafada olduğunu görüyorum. 150.000 kişiyi vakti zamanda toplu ban atıp namına nam katan Bliz'in bu sıralar ciddi anlamda oyuncu kaybettiğinide görmekteyim. Arkadaşını getir 1 Ay bedava başla gibi kampanyalar yapmakta. Uygulanan politika ve alınan kararlar ilerleyen süreçte neler yapılacağı konusunda en ufak fikrim yok ancak sürekli aynı seylerin tekrar etmesi boss mekaniklerinin bu kadar basite indirgenip Aylık geliri milyon dolarları bulan bir şirketin bu kadar aciz kalması sinirleri bozuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oyuna gelmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 WoW Blizzard'in doner sermayesi resmen. Giden gitsin dert degil adamlar icin. Her sekilde oynayan birileri bulunur. Hic olmadi arkadan gelen ve her sene bu oyunlarla tanisan nesiller oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aquila said: oyuna gelmeyin! Gecen gun de "oyuna gelsenize lan" diyodun Sukru. Bi oylesin bi boylesin valla ayarin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oyununa gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bi an yeni bi oyun cikiyo, oyun daha cikmadan fanboylarinin actigi topic sandim. Degilmis. Yoksa varmi yeni cikacak oyun? Buralar cok sessiz oluyo 2 ay omru olan oyunlar cikmadiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 wow iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Uyumayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ahahaha abi bu ne ya?!? Boss mekanikleri eskiye göre kolay doğru, Lucifron u indiren Alysrazor u kesmiş sayılır. Ne içtiysen bana da sar aynısından hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Eskiden hamallık çoktu şimdi az o yüzden size eskiden zor şimdi kolay geliyor hoş kolay dediğiniz kısmı başaranda wow topluluğunun yüzde kaçı orası ayrı bir tartışma konusu yoksa sen,ben,o biz o gruba malesef giremiyoruz bu yüzden neden bu kadar dert ediyorsun =) Paragon 1 ayda kestiği zaman oyun senin için bitmiş mi oluyor? O zaman hiçbir oyunu oynamayalım paramıza yazık. Lore konusuna gelirsek bu bir gerçek tarih değilki kardeş %100 mantık aramak saçma adamlar kendileri yazdı kendileri kafalarına göre değiştiriyorlar/ekliyorlar. Adamlara gidip "abi biz ragnaros fast kill ile top etmiştik nasıl bir daha geldi" dersen adamlar sana 100 tane hikaye yazarlar zor değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 micha said: en ufak fikrim yok Başlığın ana fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 babamı deathwing öldürdü,1 ay sonra intikamımı alacam.Teyzemide ragnaros öldürmüştü onu affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 wowun çok kötü olması bir yana, söylediğin şeyler daha saçmaymış, eskiden progress zordu çünkü bosslar hayvan gibi buglı geliyodu deli gibi consumable farmlıyordun vs felwoodda tuber farmladığımız günleri ne çabuk unuttunuz, şimdi raidden raide girsen yapıyosun progress, ki zaten oyunda raidden başka bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 EPL de Tank flaski icin groms blood kastigim gunleri ve lanet elixir of moongose icin dreamfoilleri unutmadim halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aahha flasksız kesemeyenlerden miydiniz ahhaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tehlikenin farkında mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 daha warcraft 4 çıkıcak, arthasın hayaleti, illidanın kızı falan gelicek ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 illidanın kızı olsa şöyle lilydan diye hmpfhmpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 I know Kaede enough to see where this thread is going. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kaede said: illidanın kızı olsa şöyle lilydan diye hmpfhmpf şu dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kaede said: illidanın kızı olsa şöyle lilydan diye hmpfhmpf yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 15000 yaşında adamın kızı kaç yaşında olabilirki TOTALLY LEGIT GUYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kaede said: illidanın kızı olsa şöyle lilydan diye hmpfhmpf Kaede bu sesi gerçek hayatta da çıkarıyor yalnız, sadece text kirliliği değil şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar