Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyutuluyoruz(sunuz)

micha

Öne çıkan mesajlar

TBC'den bu yana oynadığım WoW'un hikaye anlamında büyük bir çıkmaza girdiğini ve Raid süreçlerine baktığımızda hiçbir hikayenin ne alaka dedirtecek boyutta olduğunu düşünüyorum. Raid'ler sürekli aynı şeyleri tekrar etmekte olup mekaniklerininde TBC'ye oranla daha basit olduğunu görebiliyorum. Firelands paketi daha 1. ayı doldurmadan Asus'un destekçisi olduğu Paragon Heroic 25m devirdi. Bunun dışında başlıca guildlerin Blizzard'a bu anlamda baskı yapıp sürekli yeni paketi diretmekte olduğunu düşünüyorum. Bu nedenlede 3 sezondur hep aynı guildlerin kafada olduğunu görüyorum. 150.000 kişiyi vakti zamanda toplu ban atıp namına nam katan Bliz'in bu sıralar ciddi anlamda oyuncu kaybettiğinide görmekteyim. Arkadaşını getir 1 Ay bedava başla gibi kampanyalar yapmakta. Uygulanan politika ve alınan kararlar ilerleyen süreçte neler yapılacağı konusunda en ufak fikrim yok ancak sürekli aynı seylerin tekrar etmesi boss mekaniklerinin bu kadar basite indirgenip Aylık geliri milyon dolarları bulan bir şirketin bu kadar aciz kalması sinirleri bozuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden hamallık çoktu şimdi az o yüzden size eskiden zor şimdi kolay geliyor hoş kolay dediğiniz kısmı başaranda wow topluluğunun yüzde kaçı orası ayrı bir tartışma konusu yoksa sen,ben,o biz o gruba malesef giremiyoruz bu yüzden neden bu kadar dert ediyorsun =)

Paragon 1 ayda kestiği zaman oyun senin için bitmiş mi oluyor? O zaman hiçbir oyunu oynamayalım paramıza yazık.

Lore konusuna gelirsek bu bir gerçek tarih değilki kardeş %100 mantık aramak saçma adamlar kendileri yazdı kendileri kafalarına göre değiştiriyorlar/ekliyorlar. Adamlara gidip "abi biz ragnaros fast kill ile top etmiştik nasıl bir daha geldi" dersen adamlar sana 100 tane hikaye yazarlar zor değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

wowun çok kötü olması bir yana, söylediğin şeyler daha saçmaymış, eskiden progress zordu çünkü bosslar hayvan gibi buglı geliyodu deli gibi consumable farmlıyordun vs felwoodda tuber farmladığımız günleri ne çabuk unuttunuz, şimdi raidden raide girsen yapıyosun progress, ki zaten oyunda raidden başka bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...