Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitelerin Websitesi Güvenlikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gosser said:

zaten boundan mail geldi inanmadılar, bizim öle şeyler tutan veritabanımız yok hatta bizim veritabanımız yok gibilerinden sdjfkl

e madem peki inanmıyonuz dedim çarşaf çarşaf serdim veritabanını students tablosunu kolonlarını e tabi bakarken 3-5 tane hatuna göz gezdirdim fln diyomuşum :P

etik degil dasaa etik olsa bana bunun etik oldugunu inandırsan, gsm email yurt odasına kadar vereyim :P

etik değil zaten abi

etek!

kız 180, muhteşem bişi. güzel bietek giymiş hem. salına salına yürüyordu.

üffff yaa üfff
abi beni bu dertten bi sen çıkartabilirsin!!!!
Mesaj tarihi:
Hahaha amk üniversitelerinden ismi lazım degil hakkımda suç duyurusunda bulunucakmış ahahahahha ağbi ahahaha

mail attı lavuklar bilgi işlem'de saldırılarınızı tespit ettik bize bildirmeniz haklı çıkarmaz, hakkınızda soruşturma diye giden bir mail of ne çingene adamlar var ya

aslında olay şöle gelişti

adamlara mail attım işte tipik açık var haberiniz olsun diye
adamlarda geri döndüler bizde açık maçık yok varsa kanıtla bebe diye
bende bütün databaselerinin isimlerini tablo isimlerini admin şifresini 15-20de öğrencinin gsm email adreslerini fln verdim buyrun kanıt kapatın lütfen kötü niyetli birisi çalabilir fln gibilerinden

sonraki mail üstte yazdıgımdı off napcam ben şimdi :D
allahtan tor kullanıyorum + yurtdısındayım ha nolcak olsa kanıtlarım var babalar gibi de nese işin komik yanı o açıgı kapatmışlar diger açıkları duruyo napsak ki :/
Mesaj tarihi:
türk tech sitelerinden birisine verilirse patlatırlar lan okulları

eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun muydu.

benim aklıma daha güzel fikir geldi ama, patideki şakirtlere sesleniyorum buradan abilerine iletsinler

beğenemdiğiniz layikçi öğrencileri falan seçin ayırın, gerisinin notunu yükseltin onlarınkini düşürün. beş sene önceki össye kadar hile yapmış gibi olursunuz. boku atmak da kolay, açık varmış haçkerlar değiştirmiş dersiniz olur biter.

profit!!!
Mesaj tarihi:
hacı madem öyle
ne diye tırsıyosun
ben olsam sonuna kadar tesis geçerdim heriflerle
aynen ifşa olaylarına girer
muhattap olduğun kişinin mesleğiyle ilgili başarısızlığını yerden yere vururdum adamın suratına karşı
ben başka işlerle güçlerle uğraşıyorum bir yandan senin yaptığın işi madara ettim babalık adam ol utan otur ağla falan diye
keyif kaynağı yapardım durumu yani.

hadlerini bilsinler :D
Mesaj tarihi:
geezus said:

tor kullanıp kendi mailinden mail atmadın inşallah, bir de merak ediyorum hangi üniversite bu kadar mal olabilir?

sağlayıcı kullandım anonim mail şirketleri var
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

türklerin ego sorunu var diyorum ben hep birisi göze soka soka karma kasar diğeri kendine yardım edeni savcılığa şikayet eder falan
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
buradan üç madalyalı godomanlara
bölüm modlarına sesleniyorum

sesimi duyun :S

2005den

karamelabonbon 2004-2005
seceba 2005-2006
koydumuhoplar 2006-2007
floridsdorf 2009-2010
gosser 2010-2011
feuer 2011-2012

sezonlarını bunlar ile geçirdm tarihlerde kayma olabilir :S

secebayı açsanız çok güzel olur aslında.....

ne de güzel çalışmalar yapmışım hevesim kırılmadan önce..
http://forum.paticik.com/read.php?58,4562095
  • Yeni Oluştur...