dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Gosser said: zaten boundan mail geldi inanmadılar, bizim öle şeyler tutan veritabanımız yok hatta bizim veritabanımız yok gibilerinden sdjfkl e madem peki inanmıyonuz dedim çarşaf çarşaf serdim veritabanını students tablosunu kolonlarını e tabi bakarken 3-5 tane hatuna göz gezdirdim fln diyomuşum :P etik degil dasaa etik olsa bana bunun etik oldugunu inandırsan, gsm email yurt odasına kadar vereyim :P etik değil zaten abi etek! kız 180, muhteşem bişi. güzel bietek giymiş hem. salına salına yürüyordu. üffff yaa üfff abi beni bu dertten bi sen çıkartabilirsin!!!!
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abicim deüye giremez neden benim yazımı alıntılayıp değiştiriyonuz ya
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.iremsultankonutlari.com/wp-content/uploads/2010/12/g%C3%BCvenlik-g%C3%B6revlisi_56609.jpg
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Hahaha amk üniversitelerinden ismi lazım degil hakkımda suç duyurusunda bulunucakmış ahahahahha ağbi ahahaha mail attı lavuklar bilgi işlem'de saldırılarınızı tespit ettik bize bildirmeniz haklı çıkarmaz, hakkınızda soruşturma diye giden bir mail of ne çingene adamlar var ya aslında olay şöle gelişti adamlara mail attım işte tipik açık var haberiniz olsun diye adamlarda geri döndüler bizde açık maçık yok varsa kanıtla bebe diye bende bütün databaselerinin isimlerini tablo isimlerini admin şifresini 15-20de öğrencinin gsm email adreslerini fln verdim buyrun kanıt kapatın lütfen kötü niyetli birisi çalabilir fln gibilerinden sonraki mail üstte yazdıgımdı off napcam ben şimdi :D allahtan tor kullanıyorum + yurtdısındayım ha nolcak olsa kanıtlarım var babalar gibi de nese işin komik yanı o açıgı kapatmışlar diger açıkları duruyo napsak ki :/
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bunları yapan okulları da ifşa et. hem biz dalga geçelim, hem adamlar sana böyle davrandıklarına pişman olsunlar!
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Kes cezalarini ya. Gerizekali lan bu insanlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 türk tech sitelerinden birisine image'ları vs blurlayıp versen güzel olabilir aslında.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 türk tech sitelerinden birisine verilirse patlatırlar lan okulları eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun muydu. benim aklıma daha güzel fikir geldi ama, patideki şakirtlere sesleniyorum buradan abilerine iletsinler beğenemdiğiniz layikçi öğrencileri falan seçin ayırın, gerisinin notunu yükseltin onlarınkini düşürün. beş sene önceki össye kadar hile yapmış gibi olursunuz. boku atmak da kolay, açık varmış haçkerlar değiştirmiş dersiniz olur biter. profit!!!
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 türklerin ego sorunu var diyorum ben hep birisi göze soka soka karma kasar diğeri kendine yardım edeni savcılığa şikayet eder falan
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tor kullanıp kendi mailinden mail atmadın inşallah, bir de merak ediyorum hangi üniversite bu kadar mal olabilir?
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hacı madem öyle ne diye tırsıyosun ben olsam sonuna kadar tesis geçerdim heriflerle aynen ifşa olaylarına girer muhattap olduğun kişinin mesleğiyle ilgili başarısızlığını yerden yere vururdum adamın suratına karşı ben başka işlerle güçlerle uğraşıyorum bir yandan senin yaptığın işi madara ettim babalık adam ol utan otur ağla falan diye keyif kaynağı yapardım durumu yani. hadlerini bilsinler :D
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 geezus said: tor kullanıp kendi mailinden mail atmadın inşallah, bir de merak ediyorum hangi üniversite bu kadar mal olabilir? sağlayıcı kullandım anonim mail şirketleri var
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hacettepeyi denemeyi unuttun mu ? zira bizim sistem de çok dandik diye biliyorum ?
manve Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 deu cevre ya da insaatta ikizler vardi, bu sene 3. sinif falan olmalari lazim, haci sen onlari bul, beraber kapatiriz kizlari, bak ikiz diyorum
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ardeth said: türklerin ego sorunu var diyorum ben hep birisi göze soka soka karma kasar diğeri kendine yardım edeni savcılığa şikayet eder falan
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şu gosserin banını açmanız mümkün degil mi :S 1 yıl oldu banlanalı
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Napolyonn said: rektör bile yaparız sql bu boncuk değil. HAHAHAAHAH
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Adam iyilik yaparak ne kadar para kaybetmiş hiç farkında değil.
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bir arada pamukkale.edu.tr bak :)
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 buradan üç madalyalı godomanlara bölüm modlarına sesleniyorum sesimi duyun :S 2005den karamelabonbon 2004-2005 seceba 2005-2006 koydumuhoplar 2006-2007 floridsdorf 2009-2010 gosser 2010-2011 feuer 2011-2012 sezonlarını bunlar ile geçirdm tarihlerde kayma olabilir :S secebayı açsanız çok güzel olur aslında..... ne de güzel çalışmalar yapmışım hevesim kırılmadan önce.. http://forum.paticik.com/read.php?58,4562095
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi sonraki nickin de wasser olsun
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 isikun.edu.tr de bulursan bana bi ö.m atsana
Öne çıkan mesajlar