Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sorunla ilgili bazı apple bildirimleri https://discussions.apple.com/thread/3411758 https://discussions.apple.com/message/16481794#16481794 https://discussions.apple.com/message/16835273#16835273 bunun gibi bir çok başlık var apple forumunda yarın ola hayrola bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 5.1.1im bende ilk gününden beri bir fark hissetmedim iyi veya kötü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 an itibari ile cihaz genpa serviste içimde hiç rahat değil.Genpaya kız giren dul çıkıyor malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 şarj sorunu falan diyolar? durumlar nasıl? var mı sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 vallahi 3g ile pek işim olmadığından genelde wirelesse bağlıyım 24 saati aştığım çok rahat olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 şu anki istatistikleri söyliyim: Usage = 7h, 12m Standby = 1d, 5h Battery = 14% ki genelde böyle, ortalama 1.5 günde bir falan full şarj işimi görüyor. ama duyduğum kadarıyla milletin 8-10 saat bile zor gidiyormuş. aklıma takıldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kullanimla mi alakali, yoksa yazilim/donanimla mi bilemiyorum da, esimin sarji da benden daha kisa suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 siri yle ilgili herhangi bisi soylendi mi hic tanitimlarda vs ? iste dil konusu. su ulkelere icin gelistirilecek falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120525-apple-gul-f.hlarge.jpg türkiye magazaları geliyormuş yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Apple'in yavrucagi Siri'ye "best cell phone ever" diye soruldugunda "Nokia Lumia 900 - windows phone 7" cevabini engelleyerek fixlemesi de biraz traji komik olmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 o olay geceli cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu telefonu almayı planlıyoruz nişanlımla da, iphone 5 beklemenin bir anlamı var. az biraz baktım farkları hakkında doğru dürüst birşey bulamadım. ekranı büyük olacak herhalde o belli. ama muhtemelen fiyatı 2.500 fln olur. beklemeli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1300-1400 e falan bulursan al ama gidip 1800-2000 arası vereceksen bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1500 4s bulsam havada kapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 5 cikinca 4s fiyatlari da duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ne zaman cıkıcak birde bilsek.Mesela 6 ay'ı bulursa tr'ye gelmesi 1800'e buldum.Alırım 4s daha iyi zaten muhtemelen 3g-3gs'de 4-4s'te oldugu gibi cok büyük ihtimal tip değişicek ama işlemci aynı kalıcak. 4s'in bence eksik hiçbir yanı yok en ufak bir kusur göremiyorum telefonda.Kamera,kasa vs... hepsi kusursuz. 5'in karşısında Tek eksikliği işlemci olabilir onuda apple s modellerinde geliştiriyor. Yani şimdiye kadar hep öyle oldu. jobs abimiz gitti diye bir değişiklik olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1300-1400 biraz zor gibi. bakınıyorum da, nedense sahibinden.com veya gg ilanlarına bir türlü güvenmeyi öğrenemedim. elinde kumandasıyla çocuklarına azar çeken baba gibiyim. internetten alışveriş korkusu var. alırım abuk subuk bir şey çıkar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 büyük ekran istiyorsanız 5 i beklemek mantıklı. yoksa 4s cidden harika bir telefon. 2 aydır kullanıyorum her gün bir daha hayran kalıyorum alete nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ekran büyüklüğü yeter ya 4s in. fazla bile benim için. android kullandım epey de baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Limango'ya girdim 300TL indirim çeki çıktı, direk çaktım bunu. 1700'e gelmiş oldu, sanırım hayatımda ilk defa bu kadar şanslı oldum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya bu gestures olayını anlamadım, anlam veremedim. nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ipad de kullanmasi daha rahat , 5 elin birden tutup saga sola cekince multitask yapiyosun , alttab gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 draedan said: ipad de kullanmasi daha rahat , 5 elin birden tutup saga sola cekince multitask yapiyosun , alttab gibi 5 ele gerek yok 3 parmak yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya youtube'a video yükleyince videonun kalitesi bozuluyor bi garip oluyor böyle. bilgisayarda izleyince sorun yok cam gibi hd video. sorun ne olabilir? http://www.youtube.com/watch?v=VXfuQnyWoKk çok kötü ya avi'ye çevirdim bakalım öyle denicem bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ekranın üst kısmına hafif bir çizik atmayı basarmisim. Cok derin degil ama gözüm kayıyor hep oraya. Bu idrops diye sıvı zamazingolar varmış. İse yarar mı onlar yok etmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar