mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yoo AT&T'den sözleşmesiz tam parasını ödeyerek alıyorsun 4s'i bağlıyorsun itunes'a zaten unlock oluyormuş. hatta direkt unlocked telefonları AT&T hattıyla satıyorlarmış yani ya da verizon ve diğeri neydi unuttum onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sozlesmesizle unlocked ayni sey degil, emin olmadan girmeyin o ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 iphone 4s için aynı şey. test edilip onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 4s icin de ayni sey degil. sadece at&t oyle bir guzellik yapiyor http://gizmodo.com/5850241/att-iphone-4s-already-coming-unlocked-when-you-buy-off+contract Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yani her neyse işte. sonuç olarak at&t den kontratsız olarak alırsan çalışıyor alet unlocked olarak her operatörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 PCLABS said: Darty, iPhone 4S önsiparişlerini almaya başladı: 16GB'lık taban model 3.000 TL 7 Kasım 2011 haftası ürün gönderimlerini yapacağını belirten firma, önsipariş vermeyip de stoklara girdiğinde alırım diyenlere ise 'o zaman 3.300 TL olacak' notunu düşüyor. Sesli güldüm, bu fiyata alanlara çok sesli gülerim. 650 USD lik telefona 3000 TL vermek hakikaten salaklık olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Türkiye'ye hoşgeldin. litresi 2 liralık benzine 4.1 lira verirken de böyle diyor musun merak ediyorum ^_^. vergi ülkesiyiz ve dışarıdan getirtme imkanı olmayan insanlar oralardan gidip alıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Holy said: Türkiye'ye hoşgeldin. litresi 2 liralık benzine 4.1 lira verirken de böyle diyor musun merak ediyorum ^_^. vergi ülkesiyiz ve dışarıdan getirtme imkanı olmayan insanlar oralardan gidip alıyor işte. Aynı şeymi? ÖTV vs zıkkımına zaten ses çıkarıyoruz. Ama duyan yok zaten. Burda ürünü ülkeye sokan bir firmanın aptalca yaptığı açgözlülüğü konuşuyoruz. Benzine gelene kadar 10 senede fiyatı artan yüzlerce şey var. Bir maklube severler pek kabul etmiyorlar nedense? Benzin 4.3 tl bu arada :D Son zamaları kaçırmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 son baktığımda öyleydi, dizel kullanıyoruz. son ötv vergisi ile falan bence gayet normal fiyatı. üstelik iphone 4 yeni çıktığında milletin fıldır fıldır telefon arayıp hiç bir yerde bulamadığını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben 3000 e gelir demiştim direk nokta atışı yapmışım. 3000 e telefon lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ohhhhşşş. 2800 falan diyordum, 3000 çok brutal olmuş yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yuh 3000 ön sipariş fiyatıymış bir de, normal fiyatı 3300 olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bu soygundan baska bir sey degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Darty kafasına göre ürün getirtip fiyat koyan bi firma. Gelen her müşteriyi tehdit ediyorlar zaten, şimdi almazsanız haftaya bilmem kaç lira olacak bu ürün falan diye. Fazla durmaz bu fiyat ama gene satarlar ya ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Darty mi vermiş o 3.000 TL fiyatı? Zaten bu adamlar nasıl hala piyasadalar anlamadım. En geç 2 yıl evvel kapatırlar kepenkleri diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://chzautocowrecks.files.wordpress.com/2011/10/selfdestruct.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://i.imgur.com/x1UeI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 burdan 3000 tl veren embesillere seslenmek istiyorum. EMBESİLLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 adamin parasi sanane yahu :) coook zengindir 3000-5000 hesabini yapmaz :P 1 milyon euroya arabada var bu dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://menpulse.com/2011/top-10-2/top-10-most-expensive-watches-in-the-world-2011/ gah!! 25 milyon dolara saat. dunyanin en pahali saatleriymis bunlar. su insansi alinabilir http://menpulse.com/wp-content/uploads/2011/03/most-expensive-watch-Vacheron-Constantin-Tour-de-lIle.jpg 1,5 milyon dolar. bunu hediye veren aileler vardir herhalde abiye kardese babaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 göz göre göre 3000 tl verilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Abi sanane yahu, adamin parasi coktur verir. Ha asgari ucrete calisip 3000 liraya 4s aliyosa bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi sananesi bananesi var mı? telefonun bi ederi var herkes için. bir mala pahalı demekte mi yanlış oldu artık? türkiye'de gayet pahalı. sokağa atacak paran yoksa almakta salaklık bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 3000 o kadar pahalı bir fiyat ki, 1900'e getireceğim, ve alıcı buldum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Loxias said: abi sananesi bananesi var mı? telefonun bi ederi var herkes için. bir mala pahalı demekte mi yanlış oldu artık? türkiye'de gayet pahalı. sokağa atacak paran yoksa almakta salaklık bana göre Pahaliya pahali demek yanlis demiyorumki? Benim dedigimde o zaten, herkes icin bi ederi var. Parasi olan adam gider 3000de verir 5000de verir, kimseyi ilgilendirmez isin o kismi, cunku dedigin gibi, herkes icin bi ederi var. Ama genelleyip "3000 liraya bunu alan embesildir" demek yanlis, hani adamin parasi coksa bizene. "Paran cok ve 3000e almissin embesilsin" yani bumudur? Ozaman gidip bugun 500 bin liraya ferrari alan adamada "embesilsin sen, ben o ferrariyi 150 bine alir 350 binede villa alirdim" mi diyelim? Ha ama dedigim gibi asgari ucrete calisip 1500 liralik telefona 3000 lira verip gösteris icin bu telefonu almak embesilliktir evet. Canim ulkemde hersey statu icin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar