toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mevcut app store hesabımı iptal edip US app store accountu acabilir miyim? Bi de bu durumun bir dezavantajı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 us hesabı için us kredi kartın olması lazım diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bişi iptal etmene gerek yok. US hesabı al setting kısmında store kısmına o accoun bilgilerini gir oaraya baglan yeter. istediğinde de TR accountuna aynı sekilde gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Benimle aynı problemi yaşayan olursa "Apple Software Update" 'ii repair etsin, problem kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hazır ofisteyken update gelseydi hızlıcana indirirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 iphone 4s 32 gb 599 sterlin/ yarin cikiyor burda alinir mi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 alinir da bulunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 pre-order acik vodefone da siparisi ver ya da bu aksamdan siraya gireceksin magaza onunde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Çıktı iOS5, 775 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben de indirmeye başladım bakalım 15 dkya bitiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 15 dakika diye basladi, bir saat oldu 11 dakika diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ee nası yorumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 inmesine 2 dakika kaldı, kurcalayım iyice yazarım bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 pause dedim bastan basladi. hay.. usuyoruz stiv reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yarısındayken hata verdi, yeniden başlattım. 2 dakka diyor şimdi, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Düzgün bir review çıktı mı? Çıkmış. Slashgear'da da var, Engadget'da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 network hatası veriyor bağlanamadı diye. çözemedim bir türlü. aynı hatayı alan ve çözen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 valla ben update'i indirdim zar zor ama yükleyemedim. 3200 kodlu hatayı veriyo, ondanda bi sonuç çıkmadı. şimdi olaylar gerçekleşirken daha dikkatli baktım, update için apple sunucusuna bağlanmaya çalışırken patlıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bende hersey sprunsuz ama tek sorun bende hehehe yanımdaki pcde itunes yoktu onu yukledim ama elimdeki iphonenun herseyi ile aynı halde olmasını nasıl becericem update sonrası onu bilmeiyorum o yuzden buyuk ihtimal iphoneun ebesine atlıyorum su an hehe. bakalım neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yükledim ben sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sikinti yapti bende, uygulamalari backuptan toparlamaya calisiyor simdi, sayfa duzeni filan yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 50 mb kala patladı bende de,ekşi'de millet sorundan bahsediyor,benim anlamadığım aynı dakikalarda apple safari ve güvenlik yaması yayınladı,galiba serverları test ediyor aynı zamanda8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 3200 hatası veriyor bende de yüklemeye çalışırken. indirdi ama yükleyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aynen kaçıncı deneyişim hala 3200 hatası çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar