Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Arkadaslar yarin 10AM Pacific Time'da yeni oyuncagimizi tanima ihitmalimiz buyuk. Artik sanirim kendi konusunun zamani geldi. Ben haberleri www.engadget.com dan takip edecegim. An be an buradan tartisabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Samsung galaxy s3 o özellikleri söyledikten sonra neyini konuşacakların ayfonun? Lets talkumu kaldı. Tokat gibi çarpar s3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Yarın sayısız kere amazing, magnificent, awesome, revoluationary kelimeleri uçacak havada. Başka da bir halt olacağını sanmıyorum. Belki ayfayf için gereksiz olarak nitelendirdikleri flash'ı entegre etmişlerdir ve buna da a huge step diyecekleridir. Ben de güleceğim ağzımı yaya yaya... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 one more thing yoksa meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tr saatiyle kaç oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 İmeyzing falan yok bu sefer. Steve reyiz telefonla katılacak diyorlar. Bu konuyu benim açmam lazımdı bu arada nasıl unuttum bilmiyorum. Çok üzüldüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 dusuncelihayvan said: Samsung galaxy s3 o özellikleri söyledikten sonra neyini konuşacakların ayfonun? Lets talkumu kaldı. Tokat gibi çarpar s3. Harbiden o ne ya? :D Daha çoğu insan home-pc olarak çift çekirdek kullanıyor. Adamlar 4 core 2ghz telefon yapıyorlar. :D lol "Galaxy S3 Specs" said: Samsung Galaxy S III touch phone is integrated by 2.0 GHz Quad core CPU. The Samsung Galaxy S III handset is powered by Android 4.0 ice Cream Sandwich operating system. The Samsung Galaxy S III mobile phone comes with up to 32 GB external memory via microSD memory card along with 1.5 GB RAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 TR saatiyle aksam 8 olmasi lazim arkadaslar. Ben San Francisco'da yasiyorum size canli yayin yaparim (ne alakaysa :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Abi ne islemciler gorduk icinde telefon yok biragin allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 acaip aggro çekeceğimi bilerek söylüyorum. Lan manyak mısınız olm?! Sanki beleş vericekler yeni çıkan ürünü, gören de "this reaally changes everything" sanır. bataryasını küçülttük, ekranını büyüttük diye fiyatını ikiye katlayıp kakalıcaklar işte. klasik apple, ne bu kadar heyecan yaptınız anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iPhone büyüklüğü ne spec büyüklüğü, ne tasarım büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. Roket Adam, Steve Jobs Ülkü Ocakları Başkanı, İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi, germeyin ortamı beni germeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ciksin da eskisi az ucuzlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iphone vs. taş.jpeg hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 klasik apple telefon alemini kökten değiştirdi 4 sene evvel. Arkadaşlar geliyor böyle galaxy'ler, süper cabrio'larla falan "bak şunu yükleidm, şu kadar detay var, bak menü 3D oldu." Bir parmak atıyor 5 fps ile dönüyor menüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 apple olmasaydı nokia, samsung, motorola, se falan dayayıp duracaktı kütük gibi telefonları piyasaya.. iphone vs stone o resmi yapan adamın ağzına kürekle vurasım geldi şimdi. hay aellaam yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 vaperon said: Yarın sayısız kere amazing, magnificent, awesome, revoluationary kelimeleri uçacak havada. Başka da bir halt olacağını sanmıyorum. Belki ayfayf için gereksiz olarak nitelendirdikleri flash'ı entegre etmişlerdir ve buna da a huge step diyecekleridir. Ben de güleceğim ağzımı yaya yaya... :P anbiliğvıbli finominıl. throine said: apple olmasaydı nokia, samsung, motorola, se falan dayayıp duracaktı kütük gibi telefonları piyasaya.. iphone vs stone o resmi yapan adamın ağzına kürekle vurasım geldi şimdi. hay aellaam yaee Microsoft olmasaydı smartphone icad edilmemiş olcuaktı. Başka biri olmasa ms mobil işletim sistemi yapmamış olucaktı, başkadah başka birisi olmasa o da olmaycaktıo vs vs diye gider bu. Argümanın geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 STATE OF THE ART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iPhone'un mobil cihaz, arabirim ve hatta her türlü dokunmatik arayüzlü cihazlar piyasasına getirilerini anlamamak için aptal olmak lazım. O yüzden fanboylar rahat olun gaza gelmeyin. Provakasyon yapoyoylro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iphone'un dokunmatik ekranı başka hiçbi telefonda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 niye microsoft savunması yapılmış üstteki postta. e devam ettirseydi o zaman, madem bu işin babası olarak görüyosun iphone a bırakmasydı bu piyasayı. işi kim en iyi yapıyosa o alır kardeşim. belki ilerde nokia symbianı öle bi geliştiricekki iostan bile daha fazla sevilcek ve bu tarz telefonların kralı o olacak. yani kim iyi yaparsa bu işi o tepeye gider yani. bu da uykulu uykulu bir anımdı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 LathspeLL said: klasik apple telefon alemini kökten değiştirdi 4 sene evvel. Arkadaşlar geliyor böyle galaxy'ler, süper cabrio'larla falan "bak şunu yükleidm, şu kadar detay var, bak menü 3D oldu." Bir parmak atıyor 5 fps ile dönüyor menüler. Hay agzini opeyim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Nokia'nın liderliği devrildi ya kimin parmağı varsa helal olsun, gerek Apple gerek Microsoft gerek Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 en buyuk parmak nokianin o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar