Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvZ'de P imba diyen bu repi izlesin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ipl'de ret'le alive oynarken ret 3 exp almış maçı mutalarla domine ederken alive'ın da expleri teker teker kapadı. Alive golda 1tane CC oturttu ve mulleri attı.

O sırada spikerler income tab açıtı ret'in 3 expinden gelen 1700 income karşı alive'in tek gold expinden mule ile gelen income 1500 civarıydı nerdeyse eşitti. Halen konuşuyormusunuz ? Konuşun alın size Gsl.

Yakında o farklı ırkları oynayan adamlarda terrana geçip normalde yenemediği adamları yendiğini farkedicek. Toplu terrana geçişten sonra o liste mas mavi olcak.

Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Ipl'de ret'le alive oynarken ret 3 exp almış maçı mutalarla domine ederken...

şu kısmı çıkarırsan tezini daha güçlü savunabilirsin; ama anlaşabiliriz. terran'a da versinler muta gibi hem savunmada hem saldırıda etkili hızlı ve bir sürü basılabilecek ünite, mule çıksın oyundan. k?
Mesaj tarihi:
olmuyor işte gosu style oyun bu terranlara, benim gibi napcağı belli olmayan insan lazım, pariste birsürü noname var bol bol çiizlicez gosu şampiyon çıkmaz :P

+ boşver abi gsl i ya ne güzel işte ordaki imbarator terranlar yüzünden bizim burdaki t lere nerf geliyor :D
Mesaj tarihi:
Eru said:

haci benim hatch te morph edeyim tek tek larva cikarsin sadece drone basayim ama splash 40 vurup 5 armoru olsun kafam rahat olsun.

yinede imba olamazsın... Üstüne birde drone'lR o hatchı heallaması lazım
Mesaj tarihi:
baybety said:

Eru said:

haci benim hatch te morph edeyim tek tek larva cikarsin sadece drone basayim ama splash 40 vurup 5 armoru olsun kafam rahat olsun.

yinede imba olamazsın... Üstüne birde drone'lR o hatchı heallaması lazım

Ovvvv...
Mesaj tarihi:
bu oyun da imba olan tek şey imzasını alacağım şu adam >

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308311_262474660454724_258170074218516_692196_1244692572_n.jpg
Mesaj tarihi:
Görüyorsunuz işte Terran mafyası tarafından nasıl tehditler aldığımı ve susturulmaya çalışıldığımı. Bildiğin 90'lara döndük her an evimden alınıp sorguya çekilebilirim. Ama dar acağındada olsam bana her yer T Op ..
  • Yeni Oluştur...