huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bw'deki corsair'i andırıyor tipi ama phoenix varken benzer bir birim gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 protoss medivaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Proxy gateway Edit: Yok lan olmaz, var zaten ona benzer mekanik. O zaman bombard Reaver stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Flying Gateway units with Sharks attached and lasers attached to the sharks with amazon women screaming and throwing spears and Patrick Duffy throwing insults and the evil eye all ontop of a 1976 cadilac. HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ortası warplıcak gibi , nydusun p versiyonu iki tane yapıyorsun birinden girip diğerinden çıkıyorsun :P ayrıca bariz air ünitesi bakalım, air da eksikliğimiz yoktu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 makas gibi kesicek bence, acilip kapanip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Banche gibi direk yere atarsa yandık :/ Zergün üniti süliyeti ile aynı değil çakma bir resim gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ultraliskin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Star_Relic Şuna benziyor. Phoenix ya da Void Ray yerine gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Şöyle demişti Dustin Browder: said: There are some units we can upgrade wholesale or remove and replace with something better. Birkaç yerde daha ünite çıkarabileceklerini ya da ünitelerin bazılarını tamamen baştan tasarlayabileceklerini söylendi. İki ek pakette de hiçbir ünite çıkarmadan 2-3 ünite eklerlerse birbirleriyle rolleri çakışacak birçok ünite olacağı için böyle yapmak istemediklerini de söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iyice çakala bağladı o zaman bunlar. 2 exp teranesi ilk çıktığında hiç öyle dememişlerdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Her ek pakette hiç ünite çıkarmadan 2-3 ünite eklemelerinden daha iyidir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 mp'de devamlılığın önemli olduğunu ve işlerinin kolay olmadığını söylemişlerdi ki gerçekten zor bir görevdi. sonradan dediğin gibi açık bir kapı bıraktılar demek ki; ama bu sefer devamlılık daha çok bozulur unite çıkarıp yerine yenisini eklemekle gibi geliyor bana. neyse çıksın hele bir görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bazı anlar geliyo karşı tarafı counterlayacak bir seçenek bulamıyorsun bu yeni ünitler belki o zor anlarda devreye girmeleri içindir. bu oyun yeni ünite çıkarmadan da düzelmez zaten. kendi inancım "ne kadar çok seçenek o kadar çok balance". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sey olmasın lan cuce bu su eldar uniteleri war ya hover tank oyunun yarısı warhammerdan calıntı bunuda urkutmuslerdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://1dl.us/qh2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 huun said: ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü tossun hava yeterli diil bence. hatta belki tossun harasment gücünü artırmak için voidraye biraz movement speed eklenebilir, çünkü büyük mapde proxy stargate atmadıktan sonra void çok etkisiz oluyo (haritanın bi ucundan bi ucuna 1 saatte gidiyo ve aşırı pahalı) yani proxy attığında da çok ekonomik kayıp veriosun bi nevi all ine dönüyo durum. phoenix çok kuvvetli unite (op filan demiyom) ama o da zor be hatta banshee ile karşılaştırırsak banshee daha cost efficient olabiliyo (amele avlama konusunda). protoss air forceunu terrana benzeticekler gibi hissediyorum. o yüzden bu yeni ünite raven tarzı bi supportive caster olabilir. belki instant shield regen sağlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Seaa said: huun said: ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü tossun hava yeterli diil bence. bak bunu demiyecektin aga. benim dimi ikinci dakkada void ckip gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Seele said: Seaa said: huun said: ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü tossun hava yeterli diil bence. bak bunu demiyecektin aga. benim dimi ikinci dakkada void ckip gelen. pvt için konuştum yav, zergin oyun başında sadece queen ve spore lara bağlı anti-air konusu bence farklı bi durum iyi scout edemezsen veya rakibini air yaptığınnı sezemezsen (banshee veya proxy stargate) çok sıkıntı hakkaten (zvp ratiom %20 filan), o konuda ayrı bi ayar çekilebilir hakkaten. edit: yav gerçi proxy stargate farkedersen ve tutarsan sen avantajlı olursun, 1 void 250 mineral 150 gas stargate 150-150 ii para israf etmiş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ya o değilde ben olmasam bu forum napcak? Açtığım bütün başlıklar efsane mode on oluyor , 2010da açılmış replay başlığından daha çok cevap geliyor. Bildiğin forumu ayakta tutuyorum . Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Oymanq said: Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları. bu şey gibi 11880 mi ne millet ordaki adama sinirlenip sırf laf söylemek için para verip arıyordu orayı, sayıp sayıp kapıyordu öyle bişi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sleeep said: Oymanq said: Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları. bu şey gibi 11880 mi ne millet ordaki adama sinirlenip sırf laf söylemek için para verip arıyordu orayı, sayıp sayıp kapıyordu öyle bişi yani :D Ozaman mesaj hiç yazmayayım kimse sinirlenmesin herkes pembe dünyasında yaşasın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 istatistikleri doğru yorumluyorsun ona lafım yok ya , hatta milleti ragelendirmen tatlı oluyor foruma neşe geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 oyman her zaman bulunduğu ortamın neşe kaynağı zaten; ama buna para ödemiyoruz genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar