Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvZ'de P imba diyen bu repi izlesin.

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Şöyle demişti Dustin Browder:
said:
There are some units we can upgrade wholesale or remove and replace with something better.

Birkaç yerde daha ünite çıkarabileceklerini ya da ünitelerin bazılarını tamamen baştan tasarlayabileceklerini söylendi. İki ek pakette de hiçbir ünite çıkarmadan 2-3 ünite eklerlerse birbirleriyle rolleri çakışacak birçok ünite olacağı için böyle yapmak istemediklerini de söylemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

mp'de devamlılığın önemli olduğunu ve işlerinin kolay olmadığını söylemişlerdi ki gerçekten zor bir görevdi. sonradan dediğin gibi açık bir kapı bıraktılar demek ki; ama bu sefer devamlılık daha çok bozulur unite çıkarıp yerine yenisini eklemekle gibi geliyor bana. neyse çıksın hele bir görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü

tossun hava yeterli diil bence. hatta belki tossun harasment gücünü artırmak için voidraye biraz movement speed eklenebilir, çünkü büyük mapde proxy stargate atmadıktan sonra void çok etkisiz oluyo (haritanın bi ucundan bi ucuna 1 saatte gidiyo ve aşırı pahalı) yani proxy attığında da çok ekonomik kayıp veriosun bi nevi all ine dönüyo durum. phoenix çok kuvvetli unite (op filan demiyom) ama o da zor be hatta banshee ile karşılaştırırsak banshee daha cost efficient olabiliyo (amele avlama konusunda). protoss air forceunu terrana benzeticekler gibi hissediyorum. o yüzden bu yeni ünite raven tarzı bi supportive caster olabilir. belki instant shield regen sağlar hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Seaa said:

huun said:

ünite çıkartmazlar ya exp başına 1 ya da 2 yeni sözü vermişlerdi. hava biriminden ziyade support ya da caster falandır herhalde. toss'un hava zaten gayet yeterli çünkü

tossun hava yeterli diil bence.

bak bunu demiyecektin aga. benim dimi ikinci dakkada void ckip gelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Seaa said:

huun said:

tossun hava yeterli diil bence.

bak bunu demiyecektin aga. benim dimi ikinci dakkada void ckip gelen.

pvt için konuştum yav, zergin oyun başında sadece queen ve spore lara bağlı anti-air konusu bence farklı bi durum iyi scout edemezsen veya rakibini air yaptığınnı sezemezsen (banshee veya proxy stargate) çok sıkıntı hakkaten (zvp ratiom %20 filan), o konuda ayrı bi ayar çekilebilir hakkaten.

edit: yav gerçi proxy stargate farkedersen ve tutarsan sen avantajlı olursun, 1 void 250 mineral 150 gas stargate 150-150 ii para israf etmiş oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o değilde ben olmasam bu forum napcak? Açtığım bütün başlıklar efsane mode on oluyor , 2010da açılmış replay başlığından daha çok cevap geliyor. Bildiğin forumu ayakta tutuyorum . Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları.

bu şey gibi 11880 mi ne millet ordaki adama sinirlenip sırf laf söylemek için para verip arıyordu orayı, sayıp sayıp kapıyordu öyle bişi yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

Oymanq said:

Huundan rica ediyorum bundan sonra açtığım başlıkları görmek paralı olsun benim paypal hesabıma direk yönlendirsin kullanıcıları.

bu şey gibi 11880 mi ne millet ordaki adama sinirlenip sırf laf söylemek için para verip arıyordu orayı, sayıp sayıp kapıyordu öyle bişi yani :D

Ozaman mesaj hiç yazmayayım kimse sinirlenmesin herkes pembe dünyasında yaşasın gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...