hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 böyle bir akşamlık 3-4 saat süre boyunca boğazda binip turlayacak romantik yemek vs takılmacalık 2 kişi için tekne nereden bulunur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 biz de inşallah bu sene mezun olabilirsek tekne kiralayıp parti vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 her yerde var ya,tarabya,istinye bebek sahili. yazıyor zaten for rent diye. fiyat hakkında bir fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bebek sahilden gecen sene 750'ye tutmuştum ben ama 2 kişi değildik daha fazlaydık, 2 kişi için daha küçük bişey daha ucuza olur zağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sahilde yürücen her boy tekne war kiralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Aşçı, garson vs. de istiyorsan biraz lükse girer ama ufak, kendi halinizde, sadece kaptanlı bir şey istiyorsan çok tutmaz. Denildiği gibi boğazda yürü biraz, bulursun. Bulduklarına ne aradığını söylersen yardımcı da olurlar, bazı şirketler de var bunun için de isimlerini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 paraya kıy büyük al tekneyi süren adam dikizlemesin sizi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bence kendi sürcek. iki kişilik demiş eğer kendi sürmesini bilmiyorsa kaptanla romantik bir akşam geçirmeyi düşünüyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sas botu kiralayacka değil ya diğer küçük boy yatımsı tekneleri de vermezler bence kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iyi fikirmiş bu partilik olan 750 tutuyosa 2 kişilik maksimum 400-500 falan tutar vallaha iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 şöle bişeyin yoksa gayet gürültülü bir fikir http://img2.blogcu.com/images/f/a/t/fatosungunlugu/a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ege kıyılarında ufak bir ada alsaydım onu da alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hmm, sanırım evlenme teklifi etmeyeceğim bi durum için asla böyle bi yatırım(?) yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iki kisi icin kiralamak cok tuzlu olur, en az min 10 kisi lazim o ise maliyetinin cuzi olmasi icin. 2 kisi takilincaksa bi arkadasinda varsa tekne ona fln bi yalvar yakar, ayarlamaya calis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Eniştemin katamaranı var ama biraz büyük gelebilir. Organizasyon şirketinde çalışan bir kız arkadaşım evlilik teklifi için şöyle birşey organize etmişlerdi; Tekne + teknede aşçı/garson kafasında biri, kemancılar, havayi fişek maliyeti 1-2bin tl civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yuh lan 1-2 bin lira mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ucunda bi de reddedilmek var ama güzel fikir yazdım aklımın bi kenarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Lord_Argos said: Eniştemin katamaranı var ama biraz büyük gelebilir. Organizasyon şirketinde çalışan bir kız arkadaşım evlilik teklifi için şöyle birşey organize etmişlerdi; Tekne + teknede aşçı/garson kafasında biri, kemancılar, havayi fişek maliyeti 1-2bin tl civarındaydı. havai fişek pahalı iş diye biliyorum, kemancı da hayrına çalmıyordur. Aşçı/garson falan da tabi bedava değil. Bunları katınca 2 bin lira bile aslında az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kayığa binin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bide kaptan lazım işte adam sürsün kendi halinde dikizlemesin yemek memek yiyelim romantik enstanteneler yaşayalım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 davay davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bi yerle konuştum netten bulduğum artis bi yer pahalı falan kemancı ve garson ve iki kişilik yemekle beraber 800 küsür lira dedi sadece tekne ve yemek için 550 lira dedi. sanırım gidip bebeğe falan bakınıcam yemek kendim hallederim içki vs ama sadece tekne için bakıcam 200-300 max bişi bulmaya çalışcam bulursam söylerim gençler sizde bulursunuz prim yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tekne olayi supermis valla, bide alakasiz ama su helikopter turlari kaca yahu bende ondan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Halledelim senin mevzuyu usagum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar