titanguard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 www.maraton.com.tr eger gelirlerse 2.aksaray olayı patlak verir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tamam şampiyon sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 niye 2 kere açtın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ne ırkçılığı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Zaybird said: niye 2 kere açtın ki? yanlslk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ben de bişi var sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 o maus tek tıkla çift tıklamaya başlamış, artık dönülmez yola girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bence bu ırkcılık degıl,nefret soylemi tamam ama ırkcılık degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Flassh said: said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi O adamlar yapıyor ya anlamıyorm ben. Bize çok alakasız geliyor ama bağırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ırkçılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Flassh said: said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi turkey is a shit. better go to greece. duraksaya duraksaya söylemişlerse bu oluyor mesela hoş bi şekilde. 2.ciyi de kasmaya çalıştım da hayal gücüm yetmedi. Yazılmışı varmış; “Turkeys a shithole! I’d rather go to Greece” “You are only here for the visa here for the visaaaa!” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” adamlar doğruyu söylemiş abi PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 AHAH. Lan adamlar biribirini oldururken futbol diyoruz da elalem bunu yapinca mi irkcilik oluyor ? Futbol her sekilde amacindan sapmis bir aktivite ve bunun paradan cok holiganlikla alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi! ee git napalım ırkçılık falanda yok yani bildiğin yetememişler yeto gibi saçmalamışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 doğruyu söyleyei 9 köyden kovarlar hesabı ırkçılıkla sucluyoruz sffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 siz ırkçı görmemişsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bone said: you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav? vize sayesinde buradasınız anlamı da çıkar zorlasak tricky language english is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bone said: you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav? ordaki visadan kasit bi sonraki tura gecebilmek edit: tur vizesi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 çekememişler lol. baya sıkı tezahüratlar bekliyorum inönü'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu maçı nası verdik bilemiyorum mahalle maçı gibi bir gol ile penaltının P'si olmayan bir pozisyon inönüde ters asar düz sallandırırız sanırsam ben diyim 3 siz deyin 5 atarız 2 metrelik adamları dizmişler işte yanyana futbol desen fıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 İnönüde top toplayıcılara talimat vereceğiz taç öncesi bir güzel sabunlu suyla ovalayacaklar topları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oha çok iyi fikir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar