titanguard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 www.maraton.com.tr eger gelirlerse 2.aksaray olayı patlak verir artık
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Zaybird said: niye 2 kere açtın ki? yanlslk oldu
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 o maus tek tıkla çift tıklamaya başlamış, artık dönülmez yola girmiş
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bence bu ırkcılık degıl,nefret soylemi tamam ama ırkcılık degil
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Flassh said: said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi O adamlar yapıyor ya anlamıyorm ben. Bize çok alakasız geliyor ama bağırıyorlar.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Flassh said: said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” bunun tezahüratı nasıl yapılır ki? melodiyi nasıl tutturmuş, doğru notadan girmişler mi merak ettim şimdi turkey is a shit. better go to greece. duraksaya duraksaya söylemişlerse bu oluyor mesela hoş bi şekilde. 2.ciyi de kasmaya çalıştım da hayal gücüm yetmedi. Yazılmışı varmış; “Turkeys a shithole! I’d rather go to Greece” “You are only here for the visa here for the visaaaa!”
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 said: Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi!” “Burada, buraya gelmek için vize alan yalnızca siz varsınız!” adamlar doğruyu söylemiş abi PROBLEM?
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 AHAH. Lan adamlar biribirini oldururken futbol diyoruz da elalem bunu yapinca mi irkcilik oluyor ? Futbol her sekilde amacindan sapmis bir aktivite ve bunun paradan cok holiganlikla alakasi var.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Türkiye b..tan bir yer, Yunanistan’a giderim daha iyi! ee git napalım ırkçılık falanda yok yani bildiğin yetememişler yeto gibi saçmalamışlar ahah
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 doğruyu söyleyei 9 köyden kovarlar hesabı ırkçılıkla sucluyoruz sffsd
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bone said: you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav? vize sayesinde buradasınız anlamı da çıkar zorlasak tricky language english is
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bone said: you are here for the visa ne demektir yav? vize için burdasınız? kim sırf vize için bi ülkeye gider yav? ordaki visadan kasit bi sonraki tura gecebilmek edit: tur vizesi yani
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 çekememişler lol. baya sıkı tezahüratlar bekliyorum inönü'de.
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu maçı nası verdik bilemiyorum mahalle maçı gibi bir gol ile penaltının P'si olmayan bir pozisyon inönüde ters asar düz sallandırırız sanırsam ben diyim 3 siz deyin 5 atarız 2 metrelik adamları dizmişler işte yanyana futbol desen fıss
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 İnönüde top toplayıcılara talimat vereceğiz taç öncesi bir güzel sabunlu suyla ovalayacaklar topları
Öne çıkan mesajlar