kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi şöyle söyleyim wow oynarken örümcek olan dungeonlara giremiyodum healer oynadığım dönemde bi ara arkamı falan dönerek healliyodum insanları healbot sağolsun o görüntüye bile gelemiyodum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 öldükten sonra değil de önce kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sen ne diyon red ahaha yaşarken ölmek falan ne bu ruh hali dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: Khelben said: Bütün korkuların temelinde ölüm korkusu olduğu için, ölüm bence cevabı bunun. yok valla ya. 1 kere ölmek mi yaşarken hergün ölmek mi ölmenin kötü oldugunu biliyor muyuz sdfs Korkaklar 1000 kere kahramanlar 1 kere ölür. -Louie Anderson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 escape said: sam imzadaki nedir abi? çözemedim http://www.youtube.com/watch?v=hYjpE1I7XbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ardeth said: Lyvanna_Dolores said: korkularinin uzerine git ardeth ben mesela kedi aldim ama o benim uzerime geliyor :| gidiyorum zaten eksik olduğum konuları belirledim ve o konularda kitap buldum çalışma programı oluşturdum inşallah 1-2 seneye halledicem sdf üzerine süren kedinin eşgali bu mu http://www.innocentenglish.com/cute-pictures/wp/wp-content/uploads/2008/05/cute-running-kitten-outside-picture.jpg Bu piç geçen bana da saldırdı. arabanın altında kalmış yagmurda salak, çektim çıkardım aldım eve, namussuz on dakikaya saldırmaya başladı, gece uyutmadı. Mal sadece boynuma kafasını sokarak uyuyabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Khelben said: Red said: Khelben said: Bütün korkuların temelinde ölüm korkusu olduğu için, ölüm bence cevabı bunun. yok valla ya. 1 kere ölmek mi yaşarken hergün ölmek mi ölmenin kötü oldugunu biliyor muyuz sdfs Korkaklar 1000 kere kahramanlar 1 kere ölür. -Louie Anderson ölmenin kötü birşey oldugunu kanıtlamıyor ama :) .ölü birinden bilgi almamız lazım. ölmek belkide yeni bir başlangıçtır ayrıca ölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım - polat alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: Mal sadece boynuma kafasını sokarak uyuyabiliyor sanırım. şunu benim kedim de yapıyor. normal bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benimki sacimda uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Quote yarışına girmiyorum. Çekiliyorum. Yoksa DaVinci ye falan dadanıcaktım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: benimki sacimda uyuyor benim ... ki ... de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: benimki sacimda uyuyor bir şapka tak, cat in the hat olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sam canın çok sıkıldı belli yani ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahahaha bf3 kesmemis belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Yıldırım-şimşek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Marl0_on said: MADBOY said: Mal sadece boynuma kafasını sokarak uyuyabiliyor sanırım. şunu benim kedim de yapıyor. normal bir şey sanırım. Şeyi de yapıyor mu, böyle ittire ittire boynundan ensene geçiyor, kafanın arkasından dolaşıp tekrar aynı yere çıkıyor, repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 adeta kedimi tarif ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 senden korkuyorum cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Marl0_on said: adeta kedimi tarif ediyorsun. Ege... Ben senin kedinim. DIRECTED BY M. NIGHT SHYAMALAN -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 balon said: cetintas said: Diğer'e giriyor demek ki ;) En yüksek oyu Diğer kısmı alıyorsa, bu anketi becerememişsin diyebiliriz. iki tane cevabım var sana. seç,beğen,al. a)Anket okumayı bilmediğin anlamı çıkar buradan. Şu an için 46 oy verilmiş ve 22% diğer seçeneği işaretlenmiş ki bu da anketin son derece başarılı olduğunu gösteriyor. b)de ki beceremedim, madalya mı istersin yoksa kına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sam said: Lyvanna_Dolores said: benimki sacimda uyuyor bir şapka tak, cat in the hat olsun! AHAHAHAH ADAMIN İÇİNDE SONUNDA PONY KAÇMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 of /img tag'i çalışmaması çok kısıtlıyor taşı gediğe koyarken, en büyük korkum bu arıza sanırım kısa vadede. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ZaugnaKhaldun said: senden korkuyorum cetintas. aşkolsun birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar