Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simbiyotik


Pascal

Öne çıkan mesajlar

Bugün sabahta okudum. Bu film şu konu üzerine kurulmuş: En Yakın arkadaşının yaşaması için karınla sevişmesine izin verir misin?

Olay Şöyle Adamın en Yakın arkadaşı dağda kayboluyor. Onu donmak üzereyken buluyor. Amcamın donmaması için kan dolaşımının hareketlenmesi gerekiyor. Bunun içinde tek çare bir kadınla sevişmesi gerekiyormuş. Oradaki tek dişi de adamın Karısı!!!! Alın size büyük bir sorun!
Ben Açık konuşayım böyle bişeye izin verem gerekirse adamı elle rahatlatırım da böyle bir şey yapmam! Ne lan Adamı kurtar sonra bir gün rakı masasında abi yengenin de muamele süperdi yau desin sonra adamı vur hem katil ol hem yoktan yere godoş ol. Adam zaten ölecekti karını boşu boşuna töbeee!

Neyse filmle ilgilenen arkadaşlar için söyliyim film Şubatta vizyonda![signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aha Filmin konusu

Ahlak sorgusunun yapılacağı Simbiyotik'in konusu kısaca şöyle: Taylan, şan bölümünde okur. Hayali ünlü bir türkücü olmaktır. Yıllık 7 bin dolar harç bedeli için parası yoktur. Arkadaşı Harun, ilk taksit olan bin doları öder ve Taylan'a bir klip çekerek müzik yapımcıları tarafından tanınması için uğraşır. Bu arada Harun karşı daireye taşınan Ece'ye sırılsıklam aşık olmuştur. Harun ile Ece arkadaşları Emsal ile Ersin'in nikah şahitliklerini yaparlar. Nikahtan sonra Harun, Ece'ye evlenme teklifinde bulunur ve birkaç hafta sonra evlenirler. Bu arada Uludağ'da sahneye çıkan Taylan'ın albüm hazırlığı içindedir. Albüm tanıtım kokteyline Emsal-Ersin ve Harun-Ece çifti de katılır. Grupça kayak yapmaya çıkmışlardır ama bir tek Taylan geri dönmez. Hemen arama ekipleri kurulur. Taylan'ı bulan, arkadaşları olur. Taylan donma noktasındadır. Harun bir doktor arkadaşını arayarak ne yapması gerektiğini sorar.

Doktor, Taylan'ın kan akışını hızlandırıcak iğne yapılması gerektiğini söylese de bunun için zaman olmadığı anlaşılır. Doktor, tek bir çarenin kaldığını söyler, o da bir kadınla sevişmek. Oysa Emsal da Ece de evlidir. Ersin ve Harun ne yapacaklardır?

Aha olayın haberi:

En yakın arkadaşınız ya ölecek ya da eşinizle sevişerek hayatta kalacak. Böyle bir durumda siz olsanız ne yaparsınız? Yönetmenliğini ve yapımcılığını Harun Özakıncı'nın üstlendiği 'Simbiyotik' bu soruya cevap arıyor. Cevap zor ama ünlü isimlerin görüşleri hayli ilginç....

Yönetmenliğini Harun Özakıncı'nın yaptığı 'Simbiyotik' adlı sinema filmi, izleyenlere "En yakın arkadaşınız donmak üzere. Ölecek veya eşinizle sevişerek hayatta kalmayı başaracak. Böyle bir durumda ne yaparsınız?" sorusunu yöneltecek. Taylan Özgür Ölmez, Emsal Özaksun, Ece Dizdar, Harun Özakıncı ve Ersin Ayçan'ın başrollerini paylaştığı filmin yaz çekimleri tamamlandı. Filmin bitmesi ise kışın yüzünü göstermesine, kar yağışına bağlı. Zira 'Simbiyotik', aralık ayında Uludağ'da çekilecek sahnelerle tamamlanarak şubat ayında vizyona girecek. Harun Özakıncı, aynı zamanda yapımcısı olduğu filmin çekimlerine başlamadan önce "Bu durumda siz olsanız ne yaparsınız?" diye ünlülere sordu. Özakıncı, bu soruyu Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Derya Alabora, Lale Mansur, Zuhal Olcay, Güven Kıraç ve Zeki Demirkubuz'a yönelterek 'Simbiyotik'in bir belgeselini hazırladı. Görüşlerin yanı sıra, kamera arkası çekimlerinin de belgesel haline getireleceği filmin izleyenlere soracağı soruya bakın ünlü isimler nasıl cevap verdi...

Cem Yılmaz

Önce arkadaşımın donmaması için izin veririm. Sonra "Kayaktan niye zamanında dönmüyorsun?" diye dayaktan gebertirim. Bana ne? Kaybolurken bana mı sordu? Ben ne yapar-eder iğne bulurum. İğneyi bulamazsam dağdan bir ayı bulur postundan istifade ederim.

Zuhal Olcay

İnsan hayatından daha değerli olan ne vardır? Kadının erkeği donmaktan kurtaracak olması, onunla sevişeceği anlamına getirilmemeli. Önemli olan niyettir. Türkiye'de bu durumu kabullenmek çok zor. Bunun nedeni ise oluşacak toplum baskısıdır.

Şafak Sezer

Bula bula beni mi buldu? Hayır, izin vermem. Şu andan tezi yok, dağa çıkarken yanımda o iğneden bulunduracağım. Bana lazım olmasa da olur. Lavuğun biri kaybolur. Kaybolması bir şey değil, adamın başını belaya sokarlar.

Lale Mansur

Böyle bir olayda kadının erkekle sevişmesi namus meselesi haline getirilmemelidir. Çünkü en yüce kavram yaşamak ve yaşatmaktır. Namus meselesi haline getireceğim bir konu yüzünden bir insan ölecekse namus nedir? Nerededir? Böyle bir durumda erkeğin eşine izin vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Güven Kıraç

Ne dağa çıkarım, ne de çıkarsam bir arama ekibine katılırım. Kardeşim niye zamanında otele dönmüyor? Niye menzil dışına çıkıyor? Adam keyfi için dağda bayırda dolaşacak, sonra ceremesini kocalar mı çekecek? Bu kocalık zor be kardeşim![signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kadın mileeti ya! Hepsinin kanında var ...

edit: Ayrıca o doktor salağını da vurmak lazım dağda kaybolmuş adam aramaya çıkıyosun da e salak adam neden o iğneden yanında yok he. Bence Adam Doktorla ısıtılsın evet sonuç budur! Böylece bi daha iğneyi almayı unutmaz şerefsiz!

[signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!


[Bu mesaj Pascal tarafından 30 Eylül 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol ama tebrik ediyorum, senaryo kıtlığı öyle noktaya gelmiş ki akla hayale gelmeyecek kadar anlamsız bir konu bulabilmişler, dahası bütçe oluşturmuşlar böyle bir film çekmeye! yani amerikalılar da çok anlamsız filmlere yizmilyonlarca $ yatırıyorlar ama ben bu konuya uzaktan yakın 0 veriyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cok ilginc yaaa
Gercekten ilginc
Sam' in dediği gibi konu kalmadı herhalde.
HAni bu tarzlarda Indecent Proposal (Ahlaksız Teklif) vardı. HAdi o bir derece de bu nedir anlamadım.

Konusuna gelince:
Ben karıımla beraber arkadaşımı donmak üzereyken buluyorum. Adamın kurtulması için karımla sevişmesi lazım.
Bir kere neden karımla sevişmesi gereksin ki. Sadece benim karım mı onun vücut ısısını yükseltebilecek.
Sonuçta vücut ısısının en iyi yükselebileceği durum cinsel ilişkidir.
Ona karımı verip kendi adımı godoşa karımın adını da orospuya çıkartacağıma, bir posta ben atarım onun adı ibne olur.
Zuhal Olcay' ın dediği gibi önemli olan yaşam kurtarmak ise al sana yaşam kurtarmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha, bu olay scary movie 2'de de vardi. Kisaca ozet geceyim, adamla kadin buyuk bir buzhanenin icinde kitli kaliyorlar. Adam erkeklerin donmaya cinsel organlarindan basladigini anlatip kadindan muamele istiyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kan dolasimini hizlandirmak icin illede sevismek mi lazimmis ? kaldiki donma noktasina gelmis bir adam sevisek gucu kendinde nasil bulacak ? vucut isisi yarim derece dusse serce parmagini oynatmaya mecal bulamazsin 1 dereceye yakin dusse olursun . nasil bir filmmis bu ?

ayrica oyle bir durumda oyle salakca tavsiyede bulunan doktor arkadasi bir zat kendim donunce " severim" o da ayri bir konu ^^
ayrica devam filminde dagda kadin olmayan ve erkek arkadasinizla sevismeniz gereken bir mizansen hazirlanirsa sanirim yerinde bir senaryo devami olacaktir . hatta donma tehlikesi atlatan adam ayni kalsin . ertesi gunku basliklarda "etme bulma" dunyasi olarak hazirlansin .

boyle film konusu mu olur be ahashsh


lan bi edit daha : bu arada filmin ismide cok manidar . yonetmenin konu hakkindaki gorusunu gayet iyi belli ediyor . 10 numara sevisme sahnesi izlemeye hazirlanin .

bi not daha : kesin olayi iyiden iyiye dramatize etmek icin kocayada seansta aktif gorev verir bu yonetmen . kos kos oturup izlerse olmaz tabii .

[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konu hakikaten aşmış derecede iğrenç.
-Hadi beraber kayak yaptılar bi tek Taylan dönmedi, e be andon Harun ve Ersin ne .ok yemeye karılarınızla beraber kurtarma ekibine girersiniz. Oturdun kadınları otelde siz gidin arayın bulursanızda siz verin...töbe töbe
-Hadi karılarınızı da aldınız gittiniz afedersiniz ne .ok yemeye mal gibi 4'ünüz bir ekip oluşturursunuz. Yanınıza görevli veya işi bilen birini almazsınız. Fantastic four olmuş fantasy four...
-Hadi 4'ünüz mal gibi gittiniz buldunuz, medeniyet yok, mahsur kaldınız ama cep telefonunuz çekiyo. Tebrikler... bravo.
-Hadi cebin çekmesi de ok. Doktor da sevişmesi lazım dedi... Daha önce denildiği gibi dışardan masturbasyon yaptırılamazmı, illa ten tene değmesimi lazım. Isıması için illa bi ön sevişme falan mı gerekiyor.

Ayrıca bu filmin sonu %100 şu şekilde biter. Taylan filmin sonunda iniltiler içinde Harunun eşiyle beraber olur. Eve dönerler Harun içerde oturuken banyoya döner kamera, Harunun eşinin elinde bir predictor kutusu vardır ve üstündeki çubuk mavi renkle parlamaktadır. Bir el silah sesi duyulur.
lol be...[signature][hline]rtc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben esasen başlığı görünce spider-man'deki venom karakterine özel film çeviriyorlar sanmıştım..

neye niyet, neye kısmet.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

* İşte bizim XX benim hayatımı kurtarmıştı 1 kere.
- Yapma ya helal olsun abi . nasıl kurtardın?
x Boşver ya anlatmıyım
* Böylede alçakgönüllüdür işte bu XX
x Ulan eşolluşek, ulan eşşek sıpası. O gün yapmadığımı şimdi yapıcam işte.
* Abi ayıp oluyor. Höst abi!!! one sok içeri bi sakatlık çıkar.
- Tanıştığımıza memnun oldum abilerin abisi ben kaçayım.
* Duuur Duur seninde hayatını kurtaracam bekle ayrılma bir yeree

Yani o gün ordaki fedakarlıktan sonra bir daha konuşmayacağın bir arkadaşın (açıkcası konusamayacağın) için karımdan böyle birşey yapmasını istemem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 30 Eylül 2004 14:00 tarihinde demiş ki:
Ona karımı verip kendi adımı godoşa karımın adını da orospuya çıkartacağıma, bir posta ben atarım onun adı ibne olur.
Zuhal Olcay' ın dediği gibi önemli olan yaşam kurtarmak ise al sana yaşam kurtarmak.

:horace:[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın en saçma konusu olmuş, illa donmamak için kadınla mı sevişmek gerekiyor kardeşim adam alsın yakın da arkadaşıymış madem, mis gibi.. üf be ne biçim konuştum...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bir konu saçma bir film böyle şeyler ya pornofilmlerde olur yada türk sinemasında
ezikliktir bu bunun üzerine koca bir yorum yazılması gerek aslında yazarım hattada fazla tepki görür diye yazmıyacam ama bir şiy söyliyim üzerlerindeki baskı ortadan kalktıktan sonra buradaki gibi fazla uzağa sıçrayan kaynaklarına geri dönemezlerler orada buhalaşıp giderler zamanla umarım bizim toplumumuzdaki bu uzak damlalarda buharlaşıp gider[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende aha simbiyotik olee sipidermenin üstüne iyi gidicek dierekten hevesle tikladimdi sonaaa
olaya bak gebersin it derim kapatirim ben telefonu yada icine sicak bisi sokiim bakalim donmasi geccekmi die kontrol ederim yane..
godoş olcama tokmakci olurum daha iyi :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...