y1git Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Foruma kız geldi adamlar birbirlerini yiyorlar :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 escape said: şu saçma sapan avukatlık yapmak eskidi artık bence. madboy senin ne kuyruk acın var ben cok iyi biliyorum, eğer bir sorunun varsa benimle gelip kendi sorununu kendin çöz başkasının şeridine girme, ama senin dediğine gelirsek eğer "sorunları" olan adam gider sorunlarını çözmeye calışır.. oturup pc başında bütün gün forumda ona buna salça olmaz. ben kimseye laf atarak falan prim yapmaya da calışmıyorum işim de olmaz zaten ama sen şu forumda şu adamı tanıdıgm günden beri hep birileriyle sürekli kavga eder tartışır hep banlanır ve bıkmadan usanmadan devam eder. kermit dostum sen hayatının düzelecğine o pc başında inanmaya devam et kardeşim. madboy sen de biraz daha başarılı konuş kendinle celişmeden ama. bana insanların hayatlarını bilmeden konuşma diyip benim hayatımla ilgili konuşmak gibi. Sanki seninle dalga geçmek için herhangi bir ekstra insiyatife ihtiyacım varmış gibi. En azından denedin. http://i.imgur.com/Eafo3.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 uzatma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 MERVEAAAAAAAAAÆÆÆÆÆÆÆÆÆ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ee merveyi tavladınız mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Akşam simidi falan işte bb. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 12 den sonra şafak 66 silkebilirler ama zamanı durduramazlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mervenin parfümünün kokusu sinmiş başlığa o yetiyor. kendisi uğramasa da konusu yaşar bi 15 sayfa daha. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi mervenin başlığında neler dönmüş laksdflakn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Merve mi geldi lan Merve mi geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gecenin 4ünde 16 sayfa okuttunuz ya helal olsun gençler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Hahhahaha cok guldum merve cabuk gel :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merveco Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben geldimmmmmm :))) herkese selammm sifremi unutmusum bi sene ugrastim yaaa :D ama burda duramicam. Albume gidiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 AMAN TANRIM MUHTEŞEM POZLAR GELİYOR! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu sefer kacirmiycam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merveco Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Neyi kacirmican :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hoşgeldin gardaş. Tamamsın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.