y1git Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Foruma kız geldi adamlar birbirlerini yiyorlar :D Alıntıla
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 escape said: şu saçma sapan avukatlık yapmak eskidi artık bence. madboy senin ne kuyruk acın var ben cok iyi biliyorum, eğer bir sorunun varsa benimle gelip kendi sorununu kendin çöz başkasının şeridine girme, ama senin dediğine gelirsek eğer "sorunları" olan adam gider sorunlarını çözmeye calışır.. oturup pc başında bütün gün forumda ona buna salça olmaz. ben kimseye laf atarak falan prim yapmaya da calışmıyorum işim de olmaz zaten ama sen şu forumda şu adamı tanıdıgm günden beri hep birileriyle sürekli kavga eder tartışır hep banlanır ve bıkmadan usanmadan devam eder. kermit dostum sen hayatının düzelecğine o pc başında inanmaya devam et kardeşim. madboy sen de biraz daha başarılı konuş kendinle celişmeden ama. bana insanların hayatlarını bilmeden konuşma diyip benim hayatımla ilgili konuşmak gibi. Sanki seninle dalga geçmek için herhangi bir ekstra insiyatife ihtiyacım varmış gibi. En azından denedin. http://i.imgur.com/Eafo3.gif Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 12 den sonra şafak 66 silkebilirler ama zamanı durduramazlar. Alıntıla
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mervenin parfümünün kokusu sinmiş başlığa o yetiyor. kendisi uğramasa da konusu yaşar bi 15 sayfa daha. Alıntıla
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi mervenin başlığında neler dönmüş laksdflakn Alıntıla
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Merve mi geldi lan Merve mi geldi Alıntıla
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gecenin 4ünde 16 sayfa okuttunuz ya helal olsun gençler. Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Hahhahaha cok guldum merve cabuk gel :) Alıntıla
merveco Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben geldimmmmmm :))) herkese selammm sifremi unutmusum bi sene ugrastim yaaa :D ama burda duramicam. Albume gidiyorum Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 AMAN TANRIM MUHTEŞEM POZLAR GELİYOR! Alıntıla
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu sefer kacirmiycam... Alıntıla
merveco Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Neyi kacirmican :P Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hoşgeldin gardaş. Tamamsın? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.