Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 selam şirketteyim de bakamıorm şimdi sitesine nası bu oyun guzel mı atmosfer müzik grafik hikaye pvp pve vs vs bi kısa özet geçebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Özeti biraz zor olur da oyun şu anda çok iyi durumda ve daha da iyi olacak gibi ncsoft baya iyi şeyler yapıyor ,ben oynuyorum spatalos asmo tarafında beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oyunda kanat var, sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lvl almak için sağlam sinirlere ve hardcore grind özelliklerine sahip olman lazim(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bir alex değil diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Oyun gayet güzel, bir kere diğerlerinden farklı. PvP'de işin içine uçmak girince baya zevkli oluyor, şu sıralar her akşam 21-23 arası falan düzeli siege PvP'si var. Hikaye var ama öyle ahım şahım değil. Atmosferi ben şahsen beğeniyorum, zone'lar hakkını veriyor. Çölde oynarken orient müzik çalıyor, kum fırtınası falan oluyor, atmosferi yaşatıyor yani. Double XP döneminde girmezsen bayarsın ama, her ne kadar quest sayısını, vs. arttırsalar da grind var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Grind 45+ dan sonra var ama repeatable questlerle vs hallediliyor ,ben 48-50de biraz kanser oldum onun haricinde abartı bir grind yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya grind yapıcak bi adam deilim, questler güzel ve zevkliyse oynarım yani öle. kanat olayı varsa güzel. trial var mı bunun böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 OHA OYUNDA UCUOSUN taam hemen trial yapayım eve donunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Trial var. 10 gün olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 10 günlük olan bitti sanırım ,1 hafta 20 levela kadar idi 1 ay kadar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya zaten gireyim takılayım biraz yeter o kadar bana 2-3 saat kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 3 saat anlaman içinse yetmez, biraz level 15'e kadar oyna abilityler gelsin, o zaman çok daha keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya benim bakacagım 1-2 bişi var, animasyonlar nası questler boringen mi deil mi bunlar hemen hallolur sonra community var, o da önemli onun ıcın bıraz oynamam lazım tabi. Server onerısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Questler kill x, collect y, gather x, getir götür z tarzında. Sıkıcı gelebilir kimine ama ben seviyorum. Animasyonlar gayet güzel. 3 server var ENG olan, Telemachus hariç diğerleri gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Oyun benide ilginç bir şekilde kendine bağladı, muhtemelen sw tor öncesi keser beni. Sw Tor da patlarsa geri dönerim buna o iki ayda işte karakteri 55 liyeyim falan diyorum. Genel olarak keyifli ve oh en sonunda ölmenin bir bedeli var, bunu özlemişim. Release Spirit yapıp bıraktığım yere koştum olmuyor, ebesi gibi tüm mobları tekrar kese kese paşa paşa ilerletiyor, heyecan yaşar oldum en sonunda tekrar bir MMO'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya tabi x kes y götür olcakta, güzel süslemişse oke yani. güvendim size bakalım pazartesi ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hangi ırksınız onlarıda diyiverinde ( neden bide ? ) ona göre oynayayım, lore a bakıorm şimdi oyunun. biri özet geçebilir mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Sadece faction seçebiliyorsun, ırk yok. Elyos, aydınlık dünya, yeşillik, güzellik Asmodian, karanlık dünya, emo, darkness, kıçta kuyruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EHpx_H6TDSo abi bu oyun wow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bu arada oyun WoW'dan çok farklı yani, söyleyebilirim. Oyun mekaniklerinden PvP'ye görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 dedik dandik diye dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ee classlar nasıl bahsedebilecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Oyunun wowla çok bir alakası yok hatta başlayacaklara tek tavsiyem wowdan ayrı düşünün öyle başlayın çünkü pve bazlı bir oyun değil wow gibi hani threat meter arayayım ,dps de sidik yarıştırayım gibi şeyler yok .Wowla nasıl bir benzerlik kurdunuz anlamadım ,yani ikiside mmorpg sonuç olarak elbet benzeyecek :) Oyuna mekanlar,animasyonlar vs olarak baya tatmin edici ,classlar 4 e ayrılıyor scout , mage , warrior ,priest bunlarında 2şerli alt kategorileri var ,level 10da seçiyorsun vs vs.Class dengelerine gelirsek ben bu kadar dengeli olacağını tahmin etmiyodum açıkcası ,ciddi anlamda pvp yetenek ve classının ne yaptığını bilmeni gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar