Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım aday kadrosu (Almanya -Azerbaycan)

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

said:
Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:
Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat, Tolga Zengin

Defans: Gökhan GÖnül, Sabri Sarıoğlu, Serkan Balcı, Göhan Zan, Servet Çetin, Egemen Korkmaz, Remzi Giray Kaçar, Ömer Toprak, Hakan Balta, İsmail Köybaşı

Orta saha: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Tunay Torun, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Yekta Kurtuluş, Mehmet Aurelio, Arda Turan, Gökhan Töre

Forvet: Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç, Kazım Kazım, Umut Bulut

Ömer'i direk almışlar takıma ki sonunda adam gibi doğru bir karar vermişler.
Aurelio da son haftalarda fena değildi, o da iyi olmuş aslında. Bu sefer umut verdi gibi kadro ya
Sosyal ağlarda paylaş

eldeki türk milli takım kadrosu 3 aşağı 5 yukarı bu zaten

beşiktaşlı olarak "ismen" tek eksik necip gibi gözükse de , bu sezonki futboluyla daha beşiktaş formasıyla 2 pas yapamadığı için kızamıyorum.

aurelio da kochla birlikte gençliğine döndü , uzun pas bile atıyor eleman.

kısaca doğru takım olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

kadro zaten default halde veriliyo ya. en fazla 18e bile girmiycek oyuncularda değişiklik yapıyolar veya alman milli takımında oynamasın diye bi iki maç oynatılan adamlar alınıyo. gökhan zan, servet falan iyi oynasada oynamasada kadroda hep. gerçi gökhan zan hiç iyi oynamadı hayatında onu da bilmiyorum, hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Burak dışında güvenilecek forvet yok. Ki kendisi de aslen oynatıldığı mevkiinin adamı değil.

Orta saha tarihin en güçlü orta sahası belki de ama forvetten patlamışız. Serdar Aziz, Turgay Bahadır ve Sercan Yıldırım olmalıydı kadroda

Burak güvenilecek forvetse ben de Iniesta'yım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...