Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bolluca Ormanı'nda köpeklerin zehirlenmesi


Bone

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18865278.asp

patide topiği açılmamış bunun, görmedim.
hani zaten olay sonrasında tedavi vs gibi şeyler yapmış kişiler var,
ama yine de ekstra şeyler yapabilecek veya elinde başka fırsatlar olan pati üyeleri varsa haberi olsun diye topic açmak istedim.

neyse haberi okuyun, olayı özetlemişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bağlıcaksın bunları, önce üst dudakları toplıcaksın mangala atıcan sonra köpeklere vericen yesinler. sonra alt dudaklar. her birinin yüzü anatomi kitaplarındaki yüz kasları resminin aynısı olana kadar kesicen yüzü mangalda pişirip gözlerinin önünde köpeklere vericen.

sonrasına karar veremedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belediyenin de suçu var 300 tane köpeği ormana bırakırsan onlar orda delirir. 10 tane köpek bile bir araya geldi mi etrafa terör estirebiliyorlar süs köpeği değil sonuçta bunlar. ya adam gibi basit bir kaç testle sakin olan köpeği sakin olmayan köpekten ayıracaksın (köpek başına 5-10 dakikalık basit bir kaç test) ona göre sakin olanları bırakacaksın ya da adam gibi barınak yapacaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

ya şey oluyo böyle 15 20 köpek grubu takılıyorlar clan gibi asdag eğer köylülerin çocuklarına saldırdıkları falan olduysa diye intikam almışlar olabilir.

şehir merkezinde bile böle sürü hazlinde geziyorlar tehlikeli olabiliyor.tabi zehirlemek değil çözümde tedbirde gerekiyo


Valla hic de oyle olmuyor. Genellikle olan sey, bir kac issiz gucsuz capulcu cikiyor, kendine vazife ediniyor bu tip seyleri, sonra gazlayabildigini gazlayip boyle serefsizce bir aktiviteye girisiyor.

Bir de sahsina degil soyleyecegim ama bu tip konularda inanilmaz gereksiz empati yapiyorsunuz. Oyleki bir yerde iskembeden sallamaya donuyor resmen. Hayatimin bir kismini koyde gecirmemis olsam cok guzel yaniltip yandas yapardin mesela beni kendi fikrine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

köpek grubuna göre değişiyor saldıran(ısırmaktan ziyade grupçana havlamak şeklinde) köpekler de var. ben şehirdeki ormanlarda bile çalışırken (antreman yaparken) böyle köpek gruplarının saldırısına uğradım. olabiliyor yani ama tabi gidip de yandaki yerleşim birimlerine saldırmıyorlar ormana girdiği zaman insanlar saldırıyorlar. ha saldırı dediğim de gelip ısırma şeklinde değil zaten daha ziyade havlayarak korkutmaya çalışma. yere eğilim taş alır gibi yaptığın zaman hepsi dağılıyor hemen. köydeki insanların da bunu bildiğini düşünüyorum.

muhtemelen ordaki tipler ormanda rahat piknik yapamadıkları için sinir olmuşturlar. ama yani ordaki insanların öküzlüğünün yanı sıra belediyenin de suçu var bir ormana 300 tane köpek bırakılmaz. bunun savunulacak bir tarafı yok zaten insanları rahatsız etmeseler bile o hayvanlar orda aç kalabilir yemek bulamazsa. empati ile ilgisi yok yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ormana 300 köpeğin salınmasını gerçekten anlamadım. kontrollü ortam olur, 300 köpeği her gün ayrı ayrı beslersin, bakımını yaparsın felan ayrı mesele.
ama boşa 300 köpek bırakırsan direk açlığa ve ölüme terketmiş oluyorsun zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...