Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori EU kitabı

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Bölüm hareketlensin biraz biraz da lore konuşalım >:D<

Favori EU romanınız ne? Favori seri yada standalone fark etmez.

The Han Solo Adventures zevkle okumuştum açıkçası hatta o seri sayesinde NGE'ye smuggler açıp 1-2 ay dayanabilmiştim bile ::o

Thrawn Üçlemesi zaten söylemeye gerenk yok.

Outbound Flight'ı okumaya başlıcam yakında en çok övgü alan standalone kitap bu gördüğüm. Thrawn Üçlemesi'nin prequeli sanırsam alalı 2-3 ay oluyor kısmet olmadı okumak.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben de okumaya başlamak istiyorum. The New Jedi Order ile başlayayım diyorum, sevdiğim yazarlar var hep orada.

Güzel önemli ve uzun bir seridir. Vector Prime ilk kitap Salvatore yazarı EU okuyacaksan eğer bir Thrawn kadar her EU okurunun okuması gereken olmasa da gene de çok çok önemli bir kilometre taşı. hatta her EUcu okusun la
Sosyal ağlarda paylaş

EU'ya başlamak istiyorsan Türkçe olarak, filmerin kitaplarını okuyabilirsin genel olarak EU romanları ne tarz görürsün hem hemde filmde olmayan ekstra şeyler öğrenirsin.

Gene Türkçe olarak Thrawn Üçlemesi'ni okuyabilirsin. New Republic döneminin başlarında geçen bir seri mükemmeldir.

Jedi Akademi serilerini okumadım bilmiyorum nasıl olduklarını ama onlarda var türkçe olarak. Kötülük Labirenti var güzel kitap 2-3 arasında geçiyor ve 3 hemen başlamadan önce bitiyor. Bu kitap ve Dark Lord: Rise of Darth Vader, Anakin'in Vader'a dönüşümünü anlatan açıkları biraz kapatan kitaplar tavsiye ederim.

Ben EU'ya ya Han Solo'nun Maceraları (ilk postta söylediğim) ya da New Jedi Order ile başlamıştım hatırlamıyorum. İkiside überdir. Han Solo türkçe olarakta var gayet hoş kitaplar 4'ün biraz öncesinde geçiyor zaman olarak.

I, Jedi güzel kitaptır. Outbound Flight, Thrawn Üçlemesi okuduktan sonra okunacak güzel kitap prequel tadında o seriye.

Comic olarak Dark Times en beğendiğim seriydi. Order 66'ın hemen sonrasında geçiyor adından da anlaşılacağı gibi oldukça karamsar ve kapalı SW tarzına ters biraz ve çok çok iyi bir seri. Knights of the Old Republic serisi de inanılmaz güzel ve başarılı. Bunlar dışında bir sürü seri var daha biraz araştırmayla bulabileceğin keyfine göre.

EU'ya yeni başlayan birine tavsiyem bunlar biraz giriş yaptıktan sonra Old Republic zamanından 6.filmden yüzlerce yıl sonrasına kadar olan kocaman geniş bir yelpaze sonuçta ilginizi çekenle başlayın EU kitapları evreni oldukça güzelleştiren ve geliştiren şeyler ve filmlerden kat kat iyi hikayeler var çoğunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu okumadım da şu SWTOR için yazdıkları SWTOR serisine çok güzel diyorlar. Fatal Alliance ve Decieved çıkan iki kitabı birde çok beklenen kasımda çıkacak Revan kitabı var.

Asıl benim en çok beklediğim 3.filmden sonra çıkacak denen sonra taa şimdiye kadar ertelenen Darth Plageius kitabı var. Palpatine'in gençliği ve Plageius'un hikayesi oda Ocakta çıkacak aha kapağı. Palpatine

Sosyal ağlarda paylaş

star warsın filmleri nekadar güzelse kitapları o kadar kötü malesef
edebi açıdan tamamiyle hiçbişiyler, thrawn serisi olsun jedi order olsun...

benim gibi bilimkurgu manyaa kitap alınca en azından bi dune serisinin çeyreği kadar bişiler bekliyor ama o bile yok sw kitaplarında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...