Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Yahu sen ne karaktersiz, şerefsizmişsiniz.

Babam seni işe soktu şimdi müdür oldun. Annem eşine sertifika almasına yardımcı oldu, eşin dükkan açacak. Ailende düpe düz katkımız var. Sen kalkıp bana 2 gün idari izni çok görüyorsun. Ama gişe'de yeni başlayan kıza 2 gün idari izin veriyorsun. 1,5 yıl çalışıp senin yüzünden 1 haftalık izne tamah edicem. Umarım amerikaya uçtuğun uçak düşer, karma kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bugün almanyaya geldim. atatürk havaalanı pasaport kontroldeki polis beni bir ayarı etti ki içten içe kendime kafa attım desem azdır.

pasaportumdaki israil vizesini görünce:
polis: bu ne ya? israilde ne işin var senin?! (alaycı bir ifadeyle)
ben: para kazandığım yer memleketimdir memur bey.
polis: hıh..

o götlüğüne götlük kattım ya o bile yetti o an. 2 yıl önce israile iş ziyareti yaptığımda fabrikanın sahibi gelip bizzat özür dilemişti sizi yarın bekliyoduk kusura bakmayın bayrağı geç ayarlayabildik diye. 2 israil bayrağının arasına dikmişlerdi anında türkiye bayrağını. bi o insana bak bi de bu insan kılıklıya.

çok fena kitlendim. bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Yahu sen ne karaktersiz, şerefsizmişsiniz.

Babam seni işe soktu şimdi müdür oldun. Annem eşine sertifika almasına yardımcı oldu, eşin dükkan açacak. Ailende düpe düz katkımız var. Sen kalkıp bana 2 gün idari izni çok görüyorsun. Ama gişe'de yeni başlayan kıza 2 gün idari izin veriyorsun. 1,5 yıl çalışıp senin yüzünden 1 haftalık izne tamah edicem. Umarım amerikaya uçtuğun uçak düşer, karma kazanır.

oha öyle karma mı olur ayı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ren said:

abi yollayamam...

anlayamadım çünkü
buluşmak istemeyince iyi gidiyor
buluşunca muhteşem...

ama daha çok zaman ayır diyemiyorum
vasıfsızım ve haytaydım çünkü
ikimiz de birbirimizden korkuyoruz
kaybetmekten de korkuyoruz biraz...