kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 haberin yok ölüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=fixRI-brBvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Yahu sen ne karaktersiz, şerefsizmişsiniz. Babam seni işe soktu şimdi müdür oldun. Annem eşine sertifika almasına yardımcı oldu, eşin dükkan açacak. Ailende düpe düz katkımız var. Sen kalkıp bana 2 gün idari izni çok görüyorsun. Ama gişe'de yeni başlayan kıza 2 gün idari izin veriyorsun. 1,5 yıl çalışıp senin yüzünden 1 haftalık izne tamah edicem. Umarım amerikaya uçtuğun uçak düşer, karma kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hata yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bugün almanyaya geldim. atatürk havaalanı pasaport kontroldeki polis beni bir ayarı etti ki içten içe kendime kafa attım desem azdır. pasaportumdaki israil vizesini görünce: polis: bu ne ya? israilde ne işin var senin?! (alaycı bir ifadeyle) ben: para kazandığım yer memleketimdir memur bey. polis: hıh.. o götlüğüne götlük kattım ya o bile yetti o an. 2 yıl önce israile iş ziyareti yaptığımda fabrikanın sahibi gelip bizzat özür dilemişti sizi yarın bekliyoduk kusura bakmayın bayrağı geç ayarlayabildik diye. 2 israil bayrağının arasına dikmişlerdi anında türkiye bayrağını. bi o insana bak bi de bu insan kılıklıya. çok fena kitlendim. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 içim yansa da yazamam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 <3 pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ponti bana yaz kalpkalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Lord_Argos said: Yahu sen ne karaktersiz, şerefsizmişsiniz. Babam seni işe soktu şimdi müdür oldun. Annem eşine sertifika almasına yardımcı oldu, eşin dükkan açacak. Ailende düpe düz katkımız var. Sen kalkıp bana 2 gün idari izni çok görüyorsun. Ama gişe'de yeni başlayan kıza 2 gün idari izin veriyorsun. 1,5 yıl çalışıp senin yüzünden 1 haftalık izne tamah edicem. Umarım amerikaya uçtuğun uçak düşer, karma kazanır. oha öyle karma mı olur ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 siktir git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 herşey tersine gidiyo iyice depresife bağladım ha bide,özledim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 şimdi böyle düşünüp ciddiye alıp buraya cümleler döşeyecektim ama ne zaman gerçekçi düşünmeye başlasam üzülüyorum yine üzmek için mi geliyorsun yoksa ekime az kaldı ondan mı gelemezsek nereye gideceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Giremedin neden gönül yoluna? Böylesi sevdayı feda ettin. Benden yana olan kalsın yanına, Ben sana hakkımı helal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 duydum ki bana darılmışsın, üzme beni arkadaşımsın. langur lungur, tarhana bulgur, bana gönül koyma, çay koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JeI4Ft8P7ks http://www.youtube.com/watch?v=TlDInVqv8cs http://www.youtube.com/watch?v=J5bLXx9ng-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Gözümün içine bakışını, gülüşünde gözlerindeki ışıltıyı, saçlarına en ufak değişiklik yaptırdığında farketmemi istemeni, kullandığın kokunu, giderken sarılmanı özledim. Kırdım seni biliyorum ama son giderken sarılmadın ya, gönül koymam ondan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 özledik işte neden buluşamıyoruz gülüşüyoruz boyuna sessizce sevişiyoruz arasana lan ben bile benden korkuyorum sabah akşam çabalıyorum bir adım daha atıver kan dolaşımıma doğru ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ren said: Özledik işte... Neden buluşamıyoruz? Gülüşüyoruz boyuna Sessizce Sevişiyoruz... Arasana! Lan ben bile Benden korkuyorum! Sabah Akşam Çabalıyorum... Bir adım daha Atıver kan dolaşımıma doğru Ne olur... al bunu yolla kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 kazık kadar adam oldunuz hala kızlara lanlı lunlu konuşmalar. halil sezai bile akıllandı oğlum, saçlarını falan tarıyo. geçin bu romantik serseri ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 abi yollayamam anlayamadım çünkü buluşmak istemeyince iyi gidiyor buluşunca muhteşem ama daha çok zaman ayır diyemiyorum vasıfsızım ve haytaydım çünkü ikimiz de birbirimizden korkuyoruz kaybetmekten de korkuyoruz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 hmm yok bundan şiir çıkmıyo o zaman bırak gitsin geri dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ren said: abi yollayamam... anlayamadım çünkü buluşmak istemeyince iyi gidiyor buluşunca muhteşem... ama daha çok zaman ayır diyemiyorum vasıfsızım ve haytaydım çünkü ikimiz de birbirimizden korkuyoruz kaybetmekten de korkuyoruz biraz... al bunu da yolla :P şaka bi yana umarim her şey istediğin gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 artık buraya bişeyde yazamıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ne güzel takılıyorduk hemen ilişki milişki triplere girdin. Bok oldu. Seni umursasam mı umursamasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 dengeni sikiyim çok afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar