Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Hayatımda senin kadar gerizekalısını görmedim. Hem bilgi yarışmasına kayıt olup hem de ön elemede kaçıncı cumhurbaşkasının seçildiğini bilemeyip 15. dedikten sonra kimin seçildiğini bilememek... (Seçimden iki gün sonra olan olay bu.) Savunma olarak da "bn dha çk asya kltrne hkmm .s" demek. Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:
Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum.

iknowthatfeel.jpg

2 sene değil gerçi de altı yedi ay falan.

yapacak bir şey yok. belli bir süre varsa diğer iyi özellikleriyle kamufle olabiliyor böyle şeyler, ilişkide kız sana tapıyorsa umrunda olmuyor bir süre ama belli bir noktadan sonra insan düzgün bir sohbet etmek istediğinde yaşadığı şeyin bulaşık yıkarken mutfak süngeriyle sohbet etmek gibi olduğunun farkına varınca birdenbire soğuyuveriyor.

en azından ekmek yedin/10
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

inyormaynd said:
Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum.

iknowthatfeel.jpg

2 sene değil gerçi de altı yedi ay falan.

yapacak bir şey yok. belli bir süre varsa diğer iyi özellikleriyle kamufle olabiliyor böyle şeyler, ilişkide kız sana tapıyorsa umrunda olmuyor bir süre ama belli bir noktadan sonra insan düzgün bir sohbet etmek istediğinde yaşadığı şeyin bulaşık yıkarken mutfak süngeriyle sohbet etmek gibi olduğunun farkına varınca birdenbire soğuyuveriyor.

en azından ekmek yedin/10

Bir iki kere hatasını düzeltmek adına doğruyu söyleyince suçlu sen oluyorsun direk. Bilmişlik taslayan, her konuya burnunu sokan vs. Ardından da normal konuşsan bile her lafı battığı için bundan sonra konuşmayalıma geliyor muhabbet..

Abi çok değil her şeyden bilsin minimum düzeyde yeter. Şu dakikadan sonra da sadece ekmek için de kendi seviyemizi düşürmek ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...