DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Sparkcaster said: Çok güzelsin keske bilsendiziye yazmis beyler gelin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Cuma günü taksim mi yapsak eğlenceli geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ahah mesajı realiteye döktüm cevap gelmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Yarin en sevdigimiz yere gidecem, sen niye yanimda yoksun ırıspi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sokağa çıkak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 I WANNA humiliates you in front of others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 teach me the your best english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 nasıl bir dengesizliğe sahipsin. ama seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyi ben yaşasam allahım şaşardı belki de. ama böyle yapma, kendine zarar veriyorsun, devam edersen kalıcı hasarlar alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Buraları geçtim bari dünya üzerinde olsaydın, gene özlerdim ama en azından haberini alırdım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 nişanlanmışsın, hayırlı olsun. mutluluklar dileri. dün benimdin bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 avusturya da oldu burda neden olmasın? hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Hayat sana guzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 otu boku şikayet etmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Darbeye alkis mi tutuyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 mesaj atacak telefonum yok,arkadasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 3-4 dubleden sonra çalışmıyor bu başlık yenisini yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 b. senden çok özür dilerim burayı okuyorsan, ufak bir olasılık ama gençtik işte ne bileyim olmadı yani senden sonra hiçbir şey olmadı. seninle alakası yok da. olmadı yani. niye olduğunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Hayatımda senin kadar gerizekalısını görmedim. Hem bilgi yarışmasına kayıt olup hem de ön elemede kaçıncı cumhurbaşkasının seçildiğini bilemeyip 15. dedikten sonra kimin seçildiğini bilememek... (Seçimden iki gün sonra olan olay bu.) Savunma olarak da "bn dha çk asya kltrne hkmm .s" demek. Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ve sonunda bu kadar realistic olduğum için hayata karşı söylediklerimin battığına dair bütün kinini kustun. Bundan sonra o toz-pembe hayal dünyanda sana başarılar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 inyormaynd said: Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum. iknowthatfeel.jpg 2 sene değil gerçi de altı yedi ay falan. yapacak bir şey yok. belli bir süre varsa diğer iyi özellikleriyle kamufle olabiliyor böyle şeyler, ilişkide kız sana tapıyorsa umrunda olmuyor bir süre ama belli bir noktadan sonra insan düzgün bir sohbet etmek istediğinde yaşadığı şeyin bulaşık yıkarken mutfak süngeriyle sohbet etmek gibi olduğunun farkına varınca birdenbire soğuyuveriyor. en azından ekmek yedin/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 beni hiç farketmedin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 bliksem said: inyormaynd said: Senin gibi bir cahille iki sene nasıl çıktım hiç bilmiyorum. iknowthatfeel.jpg 2 sene değil gerçi de altı yedi ay falan. yapacak bir şey yok. belli bir süre varsa diğer iyi özellikleriyle kamufle olabiliyor böyle şeyler, ilişkide kız sana tapıyorsa umrunda olmuyor bir süre ama belli bir noktadan sonra insan düzgün bir sohbet etmek istediğinde yaşadığı şeyin bulaşık yıkarken mutfak süngeriyle sohbet etmek gibi olduğunun farkına varınca birdenbire soğuyuveriyor. en azından ekmek yedin/10 Bir iki kere hatasını düzeltmek adına doğruyu söyleyince suçlu sen oluyorsun direk. Bilmişlik taslayan, her konuya burnunu sokan vs. Ardından da normal konuşsan bile her lafı battığı için bundan sonra konuşmayalıma geliyor muhabbet.. Abi çok değil her şeyden bilsin minimum düzeyde yeter. Şu dakikadan sonra da sadece ekmek için de kendi seviyemizi düşürmek ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 O'nun kim olduğunu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 İnsan evin sigortasını iptal ettirdiğini söyler bari. Aferin büyük iş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar