Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kuru kuru paylaşım yapma kardeş http://s30.postimg.org/sdwvyhooh/fdgckw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 inş canım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 @Black-ice sesli güldürdün, terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Her akşam 5 saat telefonla görüşüyoruz, her sabah beni telefonla günaydın aşkım diye arayarak uyandırıyorsun, sonra da kalkmış "senden birşey beklemiyorum, çünkü üzülmek istemiyorum." diyorsun. Yol mu versem sana, yol mu yapsam bilemedim. Kararsızlığımsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yol yap yol, hizmet sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 küfürsüz lütfen /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 çok özledim seni. iki taraflı çok yanlışlar oldu. belki izin verseydin düzeltilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 KALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ayak yapma lan bana uzatma işte sende istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Evleniyormussun piki mutluluklar :/ abv ekstradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Dworgian said: inşallah düzelir. du bakalım... demiştim de peheeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 düzeldi mi ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sokağa çıkak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 O_o Şimdi hepten unutmak var, pırasaya dönmek heha. Öbür yandan sorumluluk var, bi can daha ama bi garanti de yok. Şansta %20 yani çok möhüm değil bence. En kötü biraz bekleriz, en iyi bulutlarda tembellik yabarız ya da tam tersi bilemedim. Özledim ya hep çokta fifi galiba. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 hamile misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 reddetsen daha iyiydi. böyle bıraktın arafta göt gibi kaldım. tam bir göt gibi hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kozalak bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kavurma said: kozalak bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık ortalığın karışıklığı yüzünden de göt gibi kaldım, kim kardaşyan götü gibi oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 zaten götümüzde ayı bağırıyor diyo adam abi.sdflsjfklsjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 benim götümdeki ayılar daha çok, hepsi boz ayı, kutup ayısı taam mı!!!1111birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hatun lobisi hep bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 hep ben trip yapan oluyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sosyal medyayı seviyormuş. tey allaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ilk kuralı koyduk bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar