Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, gene ben.

Yine bitti, bu sefer daha bi umutluydum, daha bi hevesliydim ama değişemiyorum malesef, buyum, bitti, nokta. Ama yinede 7 temmuzdan bugüne kadar bana tonlarca değişik duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim, en kötüsü en sona kalmış olsa da, geçmişin hatrına dayanabilirim sanırım. Emin de olamadım gerçi ama, yinede dayanmayı deneyerek başlıyıcam.

Umarım çok mutlu olursun.Çok sevmiştim be..çok. Keşke bu kadar çok bağlanmasaydım, ama insanın elinde olan bişeyde değil ki, kendi kendine oluverdi işte, anlamadım bende. Of ulan oooooooof

Elveda.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fena dağınık haldeyim şu an. Kendimi toplamam ne kadar uzun sürer ben bile bilemiyorum, işyerinde herkes soruyo ne oldu kamyon çarpmış gibisin diye, kimseyle konusmak bile istemiyorum.

Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Çok fena dağınık haldeyim şu an. Kendimi toplamam ne kadar uzun sürer ben bile bilemiyorum, işyerinde herkes soruyo ne oldu kamyon çarpmış gibisin diye, kimseyle konusmak bile istemiyorum.

Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...