pontipati Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3 gündür attığın tribimsi şeyin ta x koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Cumartesi gelsin görüşücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 böyle bir memlekette yaşamamıza neden olan kaderi silkeyim. bu işlere bulaştığım kafamı silkeyim. doğmama sebep olupta bir kere naber bile demeyen babamın kulağını silkeleyeyim bi titretiyim keşkül gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sen bilir kişi misin? sen uzman mısın? sen kimsin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BeHmXRcCcAAmEQl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 llama sunu koyman çok kötü bir tesadüf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sabah sabah çok iyi geldi be...bugünün birde, yarın gecesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 manita tatile çıktı şimdi bir hafta hiç çekilmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 And the night begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 BENİM BÜTÜNLEMEM YOK KIZIM. BİR KERE KALDINMI BENDEN BİR DAHA GEÇEMEZSİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çok özledim lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kermit said: BENİM BÜTÜNLEMEM YOK KIZIM. BİR KERE KALDINMI BENDEN BİR DAHA GEÇEMEZSİN... YAZ OKULUN VAR MI HIYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 başka gün aramaya korkuyo musun, aklına mı gelmiyo amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 jacabo said: kermit said: BENİM BÜTÜNLEMEM YOK KIZIM. BİR KERE KALDINMI BENDEN BİR DAHA GEÇEMEZSİN... YAZ OKULUN VAR MI HIYAR KREDİLİ SİSTEM KREDİ BAŞINA PARA ALIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 NEDEN BAGIRIYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Merhaba, gene ben. Yine bitti, bu sefer daha bi umutluydum, daha bi hevesliydim ama değişemiyorum malesef, buyum, bitti, nokta. Ama yinede 7 temmuzdan bugüne kadar bana tonlarca değişik duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim, en kötüsü en sona kalmış olsa da, geçmişin hatrına dayanabilirim sanırım. Emin de olamadım gerçi ama, yinede dayanmayı deneyerek başlıyıcam. Umarım çok mutlu olursun.Çok sevmiştim be..çok. Keşke bu kadar çok bağlanmasaydım, ama insanın elinde olan bişeyde değil ki, kendi kendine oluverdi işte, anlamadım bende. Of ulan oooooooof Elveda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 0ne tam bi kazanova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Çok fena dağınık haldeyim şu an. Kendimi toplamam ne kadar uzun sürer ben bile bilemiyorum, işyerinde herkes soruyo ne oldu kamyon çarpmış gibisin diye, kimseyle konusmak bile istemiyorum. Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 0necım 3-4 aylık kızlara kör kütük aşık olabilmek için ya harbici doğru kişi olması lazım ya da bildiğin yoklukta olman lazım. Az bi serin düşün bunalıma girmeden önce, o gider başkası gelir ^_^ ps:ne pis triplere girmişin sen ya iğrendim az biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 asik olmustur yoklukta oldugunu hic sanmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ne saçma topik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 0ne said: Çok fena dağınık haldeyim şu an. Kendimi toplamam ne kadar uzun sürer ben bile bilemiyorum, işyerinde herkes soruyo ne oldu kamyon çarpmış gibisin diye, kimseyle konusmak bile istemiyorum. Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kızım senin derdin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 0ne said: Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam. Ya lütfen şöyle kezban tier şeyler yazma. O'nu falan demiş bi de kesme işaretiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar