fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 buraya bile yazamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 O gün neden bana erkek arkadaşımla gideceğim demedin de biriyle gideceğim dedin? Niye açıkça belli etmedin de beni bu zamana kadar beni ümitlendirdin. fuck this shit.. ama mallık bende.. o arkadaş olarak davranıyordu ben hep yanlış anladım. şu zamana kadar kızların davranışlarını hep yanlış anladım. ne zaman akıllanıcam orası muamma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 "seni seviyorum" ne güzel bir cümlesin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sen alinma diye yapiyo kucuk emrah. Baskasina verirken ote yandan senin hislerin de incinmesin istiyo. Sana o kadar deger veriyo ki isiklari kapatip sevisiyo erkek arkadasiyla, karsi pencerede senin olma ihtimaline karsi. HEPINIZIN AMK diyip gecmen lazim sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Galiba haklıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Siz daha samimi gibisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 normal hayatta hiç bu kelimeleri kullanmadığımız için editlendiği iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ona küfredeceğinize özelden bana küfredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://i.imgur.com/DHS2Ttm.png http://i.lvme.me/743pv7l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 pis be http://i.imgur.com/kxHpE8V.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hayır ben kendime kızıyorum kendimi bu duruma soktuğum için.. olay kız değil yani.. kız biraz da hafif meşrep arkadaş çevresi sırf erkeklerden oluşuyor desem yeridir. sevgilisi de eskişehir'deymiş ondan uzak düşüyor tabi bir takım duygusal şeylerden uzak kalıyor arkadaşlarıyla kapatıyor bu durumu ben bu kadar kör olabildiğim için o sürüye eklendiğim için kendime kızıyorum. bu arada benim ona karşı olan duygularımı anlamasına imkan yok. Şubatta da çağırdığın yere gelmeyeceğim haberin olsun. malım ben mal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende analdan hoslanmiyordum ilk basta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 icinizde kalacagina konussaniza sdf Hem oylece daha kolay silersiniz listeden, zoraki takilmazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 esh napıyosun abi bölümü kapattırmaya mı çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 içinizde kalsın arkadaşlar sonra gelir topic açarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: icinizde kalacagina konussaniza sdf Hem oylece daha kolay silersiniz listeden, zoraki takilmazsiniz olmaz sonra aşk acısı çekilmiyor Belki bir kitabın aynı sayfasında ağlamışızdır. İşte bu haberimiz olmadığı halde dünyanın en güzel karşılaşması olabilir... edebiyat seven kızlar eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aşk dünyanın en overrated duygusu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ya da hiç aşık olmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben 29umda oldum ilk defa. Bu duyguyu tarif edemiyorum, yok ise yarar bir tek yorum Gozum kapali bile gorebiliyorum, gulumse cekiyorum... Seksi seven kizlar eklesin, bi daha asik olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar