Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O gün neden bana erkek arkadaşımla gideceğim demedin de biriyle gideceğim dedin? Niye açıkça belli etmedin de beni bu zamana kadar beni ümitlendirdin. fuck this shit.. ama mallık bende.. o arkadaş olarak davranıyordu ben hep yanlış anladım. şu zamana kadar kızların davranışlarını hep yanlış anladım. ne zaman akıllanıcam orası muamma..
Mesaj tarihi:
Sen alinma diye yapiyo kucuk emrah.

Baskasina verirken ote yandan senin hislerin de incinmesin istiyo. Sana o kadar deger veriyo ki isiklari kapatip sevisiyo erkek arkadasiyla, karsi pencerede senin olma ihtimaline karsi.

HEPINIZIN AMK diyip gecmen lazim sampiyon.
Mesaj tarihi:
hayır ben kendime kızıyorum kendimi bu duruma soktuğum için.. olay kız değil yani.. kız biraz da hafif meşrep arkadaş çevresi sırf erkeklerden oluşuyor desem yeridir. sevgilisi de eskişehir'deymiş ondan uzak düşüyor tabi bir takım duygusal şeylerden uzak kalıyor arkadaşlarıyla kapatıyor bu durumu ben bu kadar kör olabildiğim için o sürüye eklendiğim için kendime kızıyorum. bu arada benim ona karşı olan duygularımı anlamasına imkan yok. Şubatta da çağırdığın yere gelmeyeceğim haberin olsun. malım ben mal..
Mesaj tarihi:
Esh said:

icinizde kalacagina konussaniza sdf

Hem oylece daha kolay silersiniz listeden, zoraki takilmazsiniz

olmaz sonra aşk acısı çekilmiyor

Belki bir kitabın aynı sayfasında ağlamışızdır. İşte bu haberimiz olmadığı halde dünyanın en güzel karşılaşması olabilir...

edebiyat seven kızlar eklesin
Mesaj tarihi:
Ben 29umda oldum ilk defa.

Bu duyguyu tarif edemiyorum, yok ise yarar bir tek yorum
Gozum kapali bile gorebiliyorum, gulumse cekiyorum...

Seksi seven kizlar eklesin, bi daha asik olmak istemiyorum.
  • Yeni Oluştur...