Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Bana kızdın. Oysa bu geceki korkularının özgüvenle ilgisi yok diye düşün istemiştim. Oysa ben daha iyi hisset diye konuyu değiştirmiştim. Oysa ben otelleri zaten sevmem. Hele tekken. Soğuk, yalnızlık ve boşluk duygusu... Üstelik Eylül ayındayız.

Zaten sen iyiden iyiye İstanbul'a alıştın. Tüm sebep bu. Ayakların geri geri nereye gitsen. Korkularından kastın bildiğin bi şehirde dar ve karanlık bir otel odasında olman değil bana göre. Artık olmamasını dilediğim mecburi ayrı oluşlarımız. Biraz uzaktayız bu gece yine, 832.4 km / karayoluyla 11 saat 36 dakika..

Uyumak istemiyorum, dünden daha hüzünlüyüm. Şunu dinliyorum http://fizy.com/#s/1aj5ii Sen uyanma diye mesaj atamıyorum. İçimde kalsın da istemiyorum. Söz uçar, kaybolur diye her yere her şeyi yazıp bunu zamanla meslek edinen bi kadın her yere heran bi not bırakabilir, dimi. Yıllar sonra buraya yazılanı kahkahalarla yanyana okumayı ümit ediyorum bu sefer yalnızca. Totem yaptım diyelim :)

Ve sen, bu başlığı açarken gecenin yarısı bi kadının gelipte sana atamadığı mesajı bu başlığın altına yazacak olma ihtimali senin tarafında dünyanın en saçma ihtimaliydi şüphesiz. Bencede saçmalıkmış.

Sen varsın, her şey bu yüzden güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

adam asansörde seks yapmak istiyor
sen çocuk diyorsun.

kozalakcım, canım benim. copry ablan şunu demek istiyor "git kızla konuş, sonra işler yolunda giderse duvardan duvara vur onu"

ama çok kibar bi hanfendi olduğu için bunu demiyor.

ayrıca diyor ki "ne yaparsan yap, korun.. ki çocuğu koyma... sonra kodum mu çocuuu diye bize sevinerek gelme. başına geleceklerden haberin yok"

bunu da diyor.

imza: de-copry.lator. ailenizin copry translator ı.
Sosyal ağlarda paylaş

madem bu kadar çok tanışmak istiyorsun çık karşısına,

"merhaba, ben kozalak şurda çalışıyorum şurda oturuyorum, şuradan mezun oldum ve sizi ilk gördüğüm günden beri tanışmam gerektiği konusunda kendimle savaşmaktayım." diyerek cümleye gir ve şöyle devam et,

"medeni cesaretimden dolayı beni bağışlayın, zira her daim kadınlarla bu şekilde dialoglar kuran birisi değilim. siz nerede oturuyorsunuz?" diye sor ve cevap vermesine fırsat bile bırakmadan,

"isterseniz kahveleri bende içebiliriz" diyerek lafını böl çünkü kadınlar kendilerine düşünme fırsatı vermeyen erkeklerden hoşlanırlar, ayrıca kadınlar kendilerine minik minik süprizler yapan erkeklerden de hoşlanırlar, ona minik minik süprizlerini göster.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

madem bu kadar çok tanışmak istiyorsun çık karşısına,

"merhaba, ben kozalak şurda çalışıyorum şurda oturuyorum, şuradan mezun oldum ve sizi ilk gördüğüm günden beri tanışmam gerektiği konusunda kendimle savaşmaktayım." diyerek cümleye gir ve şöyle devam et,

"medeni cesaretimden dolayı beni bağışlayın, zira her daim kadınlarla bu şekilde dialoglar kuran birisi değilim. siz nerede oturuyorsunuz?" diye sor ve cevap vermesine fırsat bile bırakmadan,

"isterseniz kahveleri bende içebiliriz" diyerek lafını böl çünkü kadınlar kendilerine düşünme fırsatı vermeyen erkeklerden hoşlanırlar, ayrıca kadınlar kendilerine minik minik süprizler yapan erkeklerden de hoşlanırlar, ona minik minik süprizlerini göster.

buna benzer bir şeyi teee üni haırlık zamanıda yapmaya yeltendim (yaptım demiyorum bak yeltendim). sonuç facia. travma etkisi yaptı bende. sağol yine de.

başka bir şey bulmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...