Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 xaty said: telefon çaldı, 2 dk'ya döncektim, gelcem dedim. offline olmuş gitmişsin. tamam 2dk sürmedi, uzadı biraz, kusura bakma gelin olmuş gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ahausduhuasduhu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iyiki bi doktora git dedik. dusman kesildin resmen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wastyrx kutunu doldurmuşlar 'bak sırf sizin için geliorm te istanbullardan' dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Sevgili sistemim, biliyorum seni ben tasarladım, ben ne yazdımsa onu çalıştırıyorsun. ama yani error verme artık lütfen, içim sıkıldı, bilgisayarı falan tekmelemek üzereyim. Ne var biraz anlayışlı olsan? Ne var bazı şeyleri de bensiz halletsen. ne var yani eksik condition yazdıysam? HER ŞEYİ DE BEN Mİ DÜŞÜNMELİYİM? çok tek taraflı bir ilişki bu, sanırım ayrılacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 evet hı hı bence de tamam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 buraya mesaj atacağına ona yaz - topici lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 pm var işte öyle durumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 e kullansanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kullanıyoruz zaten arada post da lazım oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 suyundan da koy hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sizin için güzel bir şey xaty ile sevgili olmanız, beni ilgilendirmeyen bu bilgiyi de hayatıma kattığın için teşekkür ederim copry. klavyemi almak ister misin? kargolayabilirim. o zaman çok güzel engel olursun attığım mesajlara. ben hata düzeltmeye çalışmıyorum, ama sen böyle demek istiyorsan ben rahatsız olmam. ama burada ben at koştururum tarzı düşünce yaklaşımınla, bunu yapan her insanla laf dalaşında olduğun için, ve ben de seninle hiç muhatap olmak istemediğim için gel, bir birimizi ignorelayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 evet klavyeni yolla ben senin yazdıklarını engelliyim IQ nün bittiği yer . gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ahah nerdrage.IQ'ma hakaret edecek materyali nerden buluyorsun merak ediyorum. Hakaretini gerektirecek birşey de söylemedim, yazdıklarına cevap verdim. Benim IQmun bittiği yerde, senin çirkefliğin başlıyor desene. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 xaty said: wastyrx kutunu doldurmuşlar 'bak sırf sizin için geliorm te istanbullardan' dicektim Eved bizde yedik =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 mısıryiyenadam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj kutumu boşalttım alayını sil diyerek bi süre sıkıntı olmaz kızlar atın msjları ^o^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Vıcık cıcık olmus buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şş topiğimde pati foto albüm muabbetleri istemem he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bu kadar şımarık ve çocukça davranınca vallahi çok soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Dün seni hatırlattılar biraz, bi gelsen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ne çok konuşuyosun öyle yaa, valla kafa ütülüyosun. bi yerden sonra gözlerine bakıyorum ama kafam başka yerde kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sürekli faturamın son tarihini hatırlatmandan ve aramalara kapatılma uyarısında bulunmandan artık çok sıkıldım , bu ilişki böyle devam etmez, azıcık bana değer verdiğini göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 tamam ben de gelim diyosun da daha dün senle kahvaltı yaptık zaten. bugün mümkünse kafamın şişmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Kasiniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar