NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 senin yapacağın iş böyle olur işte allahın ergeni depresif şarkılar dinleyip hayatım çok b.ktan bla bla demekten başka bişey gelmez elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Tülayyyyyyy nolur geri dön aşkım tüğğğğğlaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 go to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Pek bi çok. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Şu hayatta nefret ettiğim çok az şey var ki biri taklit edilmek. Taklit edilmekten daha çok nefret ettiğim tek şey ise, senin gibi bir kişiliksiz tarafından taklit edilmek. Sana da senelerce dostum dediğim için kafama edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 gene gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 seni terk edipte gitmek var ama AH BU ŞARKILARIN gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 lan eski sevgilim nişanlanmış , kötü bir niyeti yokmuş (!) sadece haber vermek için aramış ... 22 yaşındayım yav ben nası oluyo böyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ulan brb diyip offline oldu gerizekalı karı ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Nasılsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan hem ekliyon hem susuyon ne ayaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dün o konuşmadan beri susuyorsun.Sana bir şeyler dememek içink kendimi zor tutuyorum ; ama ilk konuşan sen olmalısın.Başka türlü boka sarmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yukarıdaki ikilinin aslında birbirini tanıdıklarını düşünüyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 heryone sms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yarın geldiğimde yine yemek yapmamış olursan kalbini kırarım. Sex karın doyurmuyor. Açım lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sevgilin gitsin, o zaman ararsan s.carim agzina haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yarın akşam yemekten sonra gerçekleştireceğimiz ritüel bittiğinde ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Bu sana yapabileceklerim arasındaki en masum şey bile olabilir. Eğer bazı şeyleri idrak etmiş ve ona göre davranıyorsan güzel bir gece geçirebiliriz. Ha yok, yine aynı tas aynı hamamsa yarın saat 11 gibi benim en kötü yüzümü göreceksin. Sana yapacaklarımın yarısı aklımda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 İçip içip saçmalamıyorum ama düzenli bi özlemim var. Geleyim diyorum arada ama nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Birazcık bile olsa ne istediğini bileydin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 lemuria said: yukarıdaki ikilinin aslında birbirini tanıdıklarını düşünüyorum.. :D ahahahhahhsahdh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 telefon çaldı, 2 dk'ya döncektim, gelcem dedim. offline olmuş gitmişsin. tamam 2dk sürmedi, uzadı biraz, kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 2 dakkaya gelicem dedi 47 dakika oldu gelmedi. böyle de olmaz ki canıms.cık cık . kapattım ben de msni. oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bizim bi arkadaş var ergen gibi msn'den konuşuyo bi kızla, tam birbirlerini buldular yani. bari skype kullan eyki. şimdi de geç kaldım diye ağlıyo. daha çok geç kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yazdım yazdım sildim burayada söylemedim gene içimde patladı duygularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 copry said: 2 dakkaya gelicem dedi 47 dakika oldu gelmedi. böyle de olmaz ki canıms.cık cık . kapattım ben de msni. oh olsun. cogzeldi kapatamadım, napalım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar