Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 napcaz lan, hani bi kahin vardı bulgar 9/11 bilmişti falan. 2011 aralıkta savaş çıkıcak demişti http://dunya.milliyet.com.tr/iran-dan-son-bomba/dunya/dunyadetay/28.09.2011/1444222/default.htm?ref=yahoo manyak olm bunlar, yok yani bizimkilerde israil falanda bi geriye adım atma bi pardon abileme durumunda deiller. nese, olmaz ya ola ki, ne bok yicez? koşmaya başladım ben dün, ama fiziksel hazırlılıktan başka ne yapılabilir, böle bi durumda ne fayda sağlar? yani kendimi idare edemem ben mesela. Avlanamam, avlansam kesemem, kessem ateşi bile yakamam lan ( yok o kadar da deil ). Bide sivillere silah verirler mi acaba? gidip "ben evimi korucam bana bi g3 verin ulen" diyemiorz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ne diyon abi evinde oturcan ne kosması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Onlar buraya biz oraya gidemeyiz o yüzden savaş olmaz sadece ufak tacizler olur denizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ne evi lan. direk dağa çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi oturup beklicez kim kazanıyorsa onun tarafını tutucaz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fede said: ne evi lan. direk dağa çıkarım abi nası yaşıcan orda :p İNTERNET YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gitmeden bi galaxy patlatırız ya sdlkfjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fede said: ne evi lan. direk dağa çıkarım terorist misin nie daga cıkıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Suark said: Bide sivillere silah verirler mi acaba? gidip "ben evimi korucam bana bi g3 verin ulen" diyemiorz dimi Yaş kaç 50 60 larda mı? komple seferberlik çıkarsa go go go askere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 İşgal falan olmaz dediğim gibi deniz ve hava kapışır sonra uzlaşılır bir şekilde biter. Arada çok mesafe var bişicik olmaz eğer ki nuke muhabbetine girilmezse ki girilirse zaten yapıcak pek bişi yok. Kaldı ki manyağı bol bi milletiz yani eline çatalı alan uçağa biner deveye atlar gider illaki biri ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gidiyim markete de 10 paket bulgur alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yavas al sirada biz variz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 haa aklıma geldi altın biriktir savas zamanlarında degerle.. ooh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Absolut said: İşgal falan olmaz dediğim gibi deniz ve hava kapışır sonra uzlaşılır bir şekilde biter. Arada çok mesafe var bişicik olmaz eğer ki nuke muhabbetine girilmezse ki girilirse zaten yapıcak pek bişi yok. Kaldı ki manyağı bol bi milletiz yani eline çatalı alan uçağa biner deveye atlar gider illaki biri ulaşır. yurt içinde de sonuçta onlar ile beraber çalışan bazı silahlı gruplar var, teröristler yani. kik baks örenelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 en rambomuz bile bonbayı yiyince yatcaz teknolojinin ağkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 savaş çıkarsa ben bi şekilde hayatta kalabilirim diyorum sdf. iyi bi survival olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Çıkıp düşman öldürücez hacı bi de ormana mı kaçıcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 askere çağırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Suark said: napcaz lan, hani bi kahin vardı bulgar 9/11 bilmişti falan. 2011 aralıkta savaş çıkıcak demişti Baba Vanga sağlam kadın idi baya şey hala doğru çıkıyor Bulgaristan üstüne geçen haftaki roman mevzusu dahil,hikayeside baya ilginç o kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 savastan kosarak kacan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 1 türk dünyaya bedel gençler panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bence 1000 türk 10000 yahudiyi yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cimbom old boys yaparız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 israil 800 hizbullah militanına yenilmiş türkiye yemi girecek. YARINI 82 KUDÜS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sadece inftantry aksiyonu olucaksa katılırım ama öyle biz çarpışırken helikopteri gelir tankı gelir.sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar