DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kredi kartımdan 1,5 lira çekildi demin otel ücreti olarak. hayır zaten parayı nakit ödemeye çalıştık yok yok biz çektik dediler nasıl olur dedim salaklara bak diye. sorun şu ki limitim bu meblanın 3'te 1'i değil ve zaten o limit de ağzına kadar harcanmış haldeydi. e kafasına göre çekebiliyorsa limit denen şey ne işe yarıyor? rastgele biri kredi kartımı hacılasa 10k çekse boku yedik yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 500 tl bile limiti olmayan karttan 1.500 tl çekmişler doğru mu anladım? imkansız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Olmaması lazım o dediğin şeyin. Dönemiçi işlemlerde gözüküyor mu işlem? Ya da provizyonlarda? Kalan limitin ya da borcun nasıl görünüyor? Harcama limitlerini de kontrol edip bankayla iletişime geç direk, otelle falan uğraşma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi yok ödeyeceğim parayı da, ekstrede görünce kahveyi püskürttüm yani 1800 borcu görünce. bankayı arayıp azarlıycam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 çekemezler limitten fazlasını. taksit bile yapamazlar. ya limitin fazla senin haberin yok yada çektik diyen tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 limit 300 ya, hatta 50 kere aradılar yükseltelim yükseltelim diye nah dedim. eminim yani. zaten çekemez bu salaklar ararlar havaleyle gönderirim diye düşünüyordum, üstelik limit aktarmadığım aka 0 tl limiti bulunan sanal karttan çekmişler bu parayı nasıl oluyorsa. 3d secure vs. vs. yok sadece booking.coma cc bilgilerini yazmıştım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mevcut limitin yuzde bilmem kac ustune cekim olayi var sanirim. Sonra da ay sonunda limit asimi faizi alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 anlatılana bakılır ise, 1500 tl çekilmiş limit 300 bu yüzde bilmem kaç limit aşımı denecek seviyenin çok çok üstünde %400. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 öh o ne lan ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 limit aşımı %10 felan 300 se 330 lira cekerler maksimum çekmemişlerdir bloke konmuştur o paraya açık provizyonda mı duruyo yoksa dönem içi işlemlere işlenmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok direk hesap özetinde toplam borç olarak gözüküyor, bugündü hesap kesim tarihi. işlemlerde de charge edilmiş olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nasıl ya? hangi banka bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 amerikada debit cardlarda hesapta yoksa bile eksiye gecirebiliyordu belli bir miktara kadar ama kredi kartinda ilk defa duyuyorum, yani hatta ki ben cok zorlamisimdir kartlari gecmiste hep limit bitti mi cekmiyor yani, reddedildi gelir, belki bu internetten cekildigi icin bir cakallik olmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 o olayda bir terslik var. Bende otelciyim uzun yıllardır, limiti olmayan bir karttan önprovizyon bile alamazsınız yetersiz limit hatası verir. Ayrıca senden habersiz bu çekimi yapmalarıda hoş olmamış bence bankanı ara direk charge back derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 benimkisi de iş bankası da, limit aşımı diye bişi yok, limit dahilinde harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Limit aşımı diye bi olay var, hatta aşan limite extra faiz koyuyorlar. Diyelim limitin 300 sen gittin 500 çektirdin, o fazladan 200'ün faizi çok daha fazla oluyor (hem de baya). Yalnız limiti ne kadar aşıyorlar bilmiyorum. Benim de 900 lira limitli kartın yalnızca 100 lirası kalmışken 600 liralık işlem yapabilmiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar