Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı olayı vol.25


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Kredi kartımdan 1,5 lira çekildi demin otel ücreti olarak. hayır zaten parayı nakit ödemeye çalıştık yok yok biz çektik dediler nasıl olur dedim salaklara bak diye. sorun şu ki limitim bu meblanın 3'te 1'i değil ve zaten o limit de ağzına kadar harcanmış haldeydi. e kafasına göre çekebiliyorsa limit denen şey ne işe yarıyor? rastgele biri kredi kartımı hacılasa 10k çekse boku yedik yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

limit 300 ya, hatta 50 kere aradılar yükseltelim yükseltelim diye nah dedim. eminim yani. zaten çekemez bu salaklar ararlar havaleyle gönderirim diye düşünüyordum, üstelik limit aktarmadığım aka 0 tl limiti bulunan sanal karttan çekmişler bu parayı nasıl oluyorsa. 3d secure vs. vs. yok sadece booking.coma cc bilgilerini yazmıştım o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada debit cardlarda hesapta yoksa bile eksiye gecirebiliyordu belli bir miktara kadar ama kredi kartinda ilk defa duyuyorum, yani hatta ki ben cok zorlamisimdir kartlari gecmiste hep limit bitti mi cekmiyor yani, reddedildi gelir, belki bu internetten cekildigi icin bir cakallik olmus olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Limit aşımı diye bi olay var, hatta aşan limite extra faiz koyuyorlar.

Diyelim limitin 300 sen gittin 500 çektirdin, o fazladan 200'ün faizi çok daha fazla oluyor (hem de baya). Yalnız limiti ne kadar aşıyorlar bilmiyorum. Benim de 900 lira limitli kartın yalnızca 100 lirası kalmışken 600 liralık işlem yapabilmiştim zamanında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...