vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yok be, böyle böyle dizi izleyen öküzleri ehilleştirecekler işte. İçip içip sıçan, çoluğunu çocuğunu, karısını döven hayvanlar, aldatan "erkek"ler. Bir nevi stv'nin huzura yolculuk ya da neydi adı aklıma gelmedi, nur yüzlü olsun diye pudraya boğulmuş orta yaşlı şişko ile öldü ölecek sakallı dedenin programı gibi olacak işte. Hah buldum. Beşinci Boyut muş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hepsi çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 whygodwhycat.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 qlrblrq said: Bababa Türg motifleri de katmışlar görüyon mu bu mu Bree! kufur etseler daha iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bree bu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/AN_Bree_Olson_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 çok çok çok kötü ama en azından ilk bölümde tecavüz olmayacak sfgd bi de bree zaten böyle bi karakter, kiliseden çıkmıyodu en son izlediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aman bre deryalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 burtonesk said: bi de bree zaten böyle bi karakter, kiliseden çıkmıyodu en son izlediğimde. dogruya dogru da ne bileyim boyle camide gorunce yakis....tiramadim sdfs bree baya inancli obsesif mukemmelliyetci kontrol manyagi bi hatun bi de musluman bree'yi shotgunla hayal edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu da lynette bonusu olsun 1:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Lynette direk favori, waifu. Yerim. hatta net en iyi çift tom lyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 deadbeat housewives real housewives seysi yaptilar mi turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://i874.photobucket.com/albums/ab310/arrancar47/SeveralBadPunsLater.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tom ve lynette cidden en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nihan lynette'im ol. yeter. sen hayır dersen emalethle bulusucam yarın zaten, kocasını öldürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 lynette olmaz ya, oteki olur, adini bilmiyorum siyah sacli eva longoria olmayan. ps: nihan, evde kameranin yanina masa gibi bisey koymussun, ne zaman gelsem kameranin yanindasin zaten, o masayi da koyunca orda kaliyosun yanina gelip konusamiyorum, kaldir o masayi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ksadhsdf tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abooo iyice kepazeliğe döndü iş. gerçi bi tane dizi vardı ananemin izlediği. ismini bilmiyorum da böyle 4-5 tane kız kardeş öksüz mü ne, fakirler falan. bütün dünya da birleşmiş bunlara kötülük yapmaya çalışıyo, habire zorlama dramlar zorlama zırlamalar falan, ondan kötü olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Daha kötüsü olamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nooooooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 11 bölüme falan biter merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 memleketin umutsuz kadınlarını çekmek dururken... tutup da coni'nin fırıldak, ahlaki yönden eksik, bencil kadınlarından esinlenip ekranlara taşımak. kültür emperyalizmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Nerde lan o eski kolpalar. Aaah ah. Bir gizli dosyalar hatırlarım jenerigiyle tirstiriciligiyla bir nesli altına sictirtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cuma gecesi saat 00:00 tgrt.................. vinivinivinnininiiviiuuuuuUUUuuUUuUuuuuviuuuuu edit2 goosebumps bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu topicde fazlasıyla desperate houswivesın normalde iyi bir dizi olduğu, türk versiyonu yapılınca kötü olduğu ima edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: vinivinivinnininiiviiuuuuuUUUuuUUuUuuuuviuuuuu Salag lyv ben bundan bahsetmiyorum ki. Simdi iphonedayim link atamam. Arat bul ekle buraya Demir Demirkan - ahura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar