Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umutsuz Ev Kadınları (2011) - KanalD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yok be, böyle böyle dizi izleyen öküzleri ehilleştirecekler işte. İçip içip sıçan, çoluğunu çocuğunu, karısını döven hayvanlar, aldatan "erkek"ler.

Bir nevi stv'nin huzura yolculuk ya da neydi adı aklıma gelmedi, nur yüzlü olsun diye pudraya boğulmuş orta yaşlı şişko ile öldü ölecek sakallı dedenin programı gibi olacak işte.

Hah buldum. Beşinci Boyut muş...

Mesaj tarihi:
burtonesk said:

bi de bree zaten böyle bi karakter, kiliseden çıkmıyodu en son izlediğimde.

dogruya dogru da ne bileyim boyle camide gorunce yakis....tiramadim sdfs
bree baya inancli obsesif mukemmelliyetci kontrol manyagi bi hatun
bi de musluman bree'yi shotgunla hayal edemedim
Mesaj tarihi:
lynette olmaz ya, oteki olur, adini bilmiyorum siyah sacli eva longoria olmayan.

ps: nihan, evde kameranin yanina masa gibi bisey koymussun, ne zaman gelsem kameranin yanindasin zaten, o masayi da koyunca orda kaliyosun yanina gelip konusamiyorum, kaldir o masayi ordan.
Mesaj tarihi:
abooo iyice kepazeliğe döndü iş.

gerçi bi tane dizi vardı ananemin izlediği. ismini bilmiyorum da böyle 4-5 tane kız kardeş öksüz mü ne, fakirler falan. bütün dünya da birleşmiş bunlara kötülük yapmaya çalışıyo, habire zorlama dramlar zorlama zırlamalar falan, ondan kötü olamaz heralde.
Mesaj tarihi:
memleketin umutsuz kadınlarını çekmek dururken...

tutup da coni'nin fırıldak, ahlaki yönden eksik, bencil kadınlarından esinlenip ekranlara taşımak.

kültür emperyalizmi işte.
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

vinivinivinnininiiviiuuuuuUUUuuUUuUuuuuviuuuuu

Salag lyv ben bundan bahsetmiyorum ki. Simdi iphonedayim link atamam. Arat bul ekle buraya Demir Demirkan - ahura
  • Yeni Oluştur...