-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 pekaziz said: Evet beyler, gelmiş geçmiş en güzel kızlardan birine aşık oldum ama sadece yemekhanede görebiliyorum kendisini. Daha fazla detay veremem maalesef. Nasıl tanışıp sevgili olabilirim? eheheheheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahah bune ya, 7 sayfa yazılmış ama adama bir tane adam akıllı şey söylenmemiş yada söylenememiş. özelden gel istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 adam mehmet coşkundeniz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Fistan said: çıkar masaya vur ilk yazılması gerkenin 6, 7 post sonra gelebilmesi çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yemekhanede masasına otur ve "buranın yemekleri çok feci. feci motoru bozuyor yahu! hep cırcır hep cırcır nereye kadar! gel dışarıda yiyelim huh?" de kesin işe yarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 said: huh? Çocuk çok fazla oyun oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 doktorculuk,evcilik oynamışsa işe yarar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 adventure oynadım hep saylanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Gel Dasaa gel bana sana BF3 oynatırııım, Squad'ma da alırıııım, gel abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 8 sayfaya getirip 2 tane adam akıllı mesaj geldiğinden adamda trolle vurmuş artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 e soru sacma. nasil tanisip sevgili olurum diye soru mu sorulur sdfsdf. edit: typolarin efendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 erkek arkadası varsa arkadas kalmayın da ne yaparsan yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 0ne said: hedehodohop said: 0ne said: bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar. Ahanda Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için -Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de Eğer çok cins birine denk gelmediysen -Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir. bu olaydan sonra kızla arkadaş olup görüşebildin mi onu söyle farklı bi versiyonu basıma gelmisti. asıl olay dolmusla heykele gidiyodum, zaferin orda dolmustaki 4 kişide indi, saate bakmak için telefona bakmak istedim ama telefon cebimden koltuga düsmüs, sonra bi umut beraber indiğim o kıza anlattım durumu, aradım kendi numaramı, dolmus söförü actı tabi telefonu, telefonun durakta adın soyadını ver, gelince kimligini gösterip al, demişti. gittim aldım, yarım saat sonra telefonunu aldıgım kisiden mesaj geldi, telefonunu alabildin mi, diye. Sonrası da gelisti iste. 2post arasındaki mantıksal kurgu da hata var ama 2. hikaye çok serin epey iş görür gerisi de gelir zaten bulabildin mi diye arayan kız gibi aranmak da extra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi sizi inandırmak icin yazmadım ki, cok güzel bi kız değildi o yüzden ben bişey yazmayı düşünmüyodum, o başlatınca neden olmasın dedim, bi süre takıldık. Cok fazla takılmayın böyle seylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 En akıl karı taktiği veren One olmuş, siz yine adama köstürüyorsunuz sdf. İş yerinden hatunla olmaz bence zorlama hiç. Olsa bile sonra dönen dedikodular, ayrıldığınızda tüm şirketin 10sn içerisinde öğreneceği özeliniz falan çok can sıkar. Ha ama çok istiyorsan özel bir şey söylemene gerek yok zaten tanışmak için, yemekhaneye giderken yanaş, ben pekaziz yemeğe mi iniyordunuz diye giriş işte, yolda muhabbeti kurar sonra yemeği beraber yersiniz, kızın oluru varsa belli olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Beyler hatunu ben ayarladım dağılabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 olm iş yerinde moldovyalı bi kız bana yazıyo inceden ben napim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yazıl sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 piyalepiyale said: olm iş yerinde moldovyalı bi kız bana yazıyo inceden ben napim sdf of fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yine pati, yine kız meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 %90'ı erkek olan ve bu erkeklerin %70'i foreveralone olan bi topluluk icin normal bence. Ben zaten tümden foreveral0ne.jpg en azından kabullendim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hı tamam o zaman saol sçs kib by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kk np kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar