vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ya birşeyi merak ediyorum. Adminler kimin kime oy verdiğini görüyorlarsa aranızdan biri lütfen RamsesII'nin sırf dylann hit alsın başlıkta diye dylann'a oy verip vermediğine bakabilir mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aluriel said: gel beyin fırtınası yapalım diyorsan gelirim ama asdfs sdfsdf olm yeter lan öm kutum senin alıntılarınla doldu millet yanlış anlıcak harbiden bi beyin fırtınası cekicem sana o olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 forumun liselisi geldi seviye düştü yine ya.niye açtınız bunun banını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sen sus. benim banımın açılmasıyla iligli şakalar komiklikler limiti doldu tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 daha kavga cikip yörunge roketleri ateşlenmedi mi bu topicde ya?? pati eski formunda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Absolut said: Paticiğin Pati si Arkadaşın daş. PANAM havayolunu tarif anlatırken ki Panamanın Panı ... .... deyişi gibi. :P arada gitmiş bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 beyin fırtınası yapıyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Absolut tespit muhteşem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 niye kimse bana uyuz değil anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fistan a attim, adam direk gicik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Saeros said: niye kimse bana uyuz değil anlamadım ben doverim diye korkuyorlardir soylemiyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lanet kadın mutfağa gir B)- artık söyleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yavuz susarmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Saeros said: lanet kadın mutfağa gir B)- artık söyleyebilirsiniz hep yerimi bildim. mutfaktan wireless cekiyor gayet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 off nasıl uyuz olmuş belli zaten yalnızca aykırı insanlar toplumun nefretini kazanırlar...... kermit'e demiştim bunu ya kızarmış ekmek üstüne pınar beyaz yiyorum bi yandan, çok yavaşlattı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bone nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Saeros said: off nasıl uyuz olmuş belli zaten yalnızca aykırı insanlar toplumun nefretini kazanırlar...... INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 CAHİLLERLE TARTIŞMA ÇÜNKÜ ÖNCE SENİ KENDİ SEVİYELERİNE ÇEKERLER SONRA DA YENERLER dedi bir arkadaşım ben gözümün önüde düşen bir tutam saçı elimle kafamın arkasına iterken. o sırada karşımdaki bana bi daldı sonra hiç bişey hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ulan lafı ağzımdan aldın ne uyuz oldum bi anda, yolda görsem çarşafa sarıp top yaparım duvardan duvara vururum yine kermit'e demiştim, ama sina da müdahale ederse "olm dur yazıktır" falan derse top yaptığım kermitle onu döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben de çok uyuz oldum MSN var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kimseye uyuz olduğum yok, on nomero insanlar topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 En çok kermit'e sinir oluyorum. İğrenç bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sıs laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gökalp iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar