DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 şu an pek çoğunun yok. ama bu yararlanılamayacağı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Gelecekte belki. Ki gelecekte de tümü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 "savaş masa başında yapılıyo artık" ile "silah çıktı mertlik bozuldu" arasında çok fark yokmuş düşününce fiziksel askeri gücün önemini, olduğu yerde paslanıp çürüse bile politikadaki caydırıcı etkisini anlamamak için uğraşmak lazım. erlerin çatışmaya gitmesi ile askerliğin olup olmaması ayrı incelenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Başka bi klişe daha, ama güzel bi klişe, at gözlüklerini yok eder belki: Çin Gayet caydırıcı Çin geri teknolojisi ve adam fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben tsk nın rütbesiz askerleri ekmek ettiğine inanıyorum,savaş pür vasıfsız insan gücüyle abanarak teknolojiden bagımsız kazanılmaz fikrimce. bak bu proje amerikan ordusu tarafından desteklenen,bir üniversite öğrencisinin yaptığı proje railgun ben üniversite hayatım boyunca ( makina müh okudum ) tsk tarafından desteklenen sadece basit bir projeye denk geldim,ona da arkadaşlarım katıldı,konusu basit bir deyişle daha sessiz çalışıp fark edilmemeye çalışan bir deniz altı tasarımıydı,projede 3. oldular aldıkları para sadece 1000 tl di. bugün herkes tsk yı tartışıyor,fakat cok basitce,biliyor musunuz her sene f16 modernizasyonuna harcadıgımız paraya kac tane yeni mezun ucak müh / mak müh akademisyen kac sene bir projede istihdam edilebilinir,biliyor musunuz 1 sıkorsy parasına kac tane proje yapılınabilinir,tsk su an nato üyeligi sayesinde zaten amerikan güdümünde dışa bagımlı bir ordu ama bunu derken askerleri suclamıyorum,1940 larda orduyu satan politikacıların baslattıgı bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 tsknın fiyat/performans oranı düşük ona diyecek bişey yok. mükemmel bi şekilde optimizasyon olsa profesyonel orduyu karşılayacak kaynak kendiğiliğinden oluşur zaten ehue. ama teyzemin bıyığı olsa vs. hala mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 tamam yahu çin örneği de verildi, ben burada bırakıyorum artık dayanamıcam dfssd git çinde yaşa gününün 20 saatini 5 yaşındaki abdli veletlerin 2 dakikada kırıp atarken, senin günlük maaşın olan 2 dolara aldıkları için ebeveynlerinin üzülmeyeceği oyuncakları monte etmekle geçir, sonra da askeri gücünle gurur duy o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Çin mükemmel demiyorum, öyle de bi olay var diyorum. Teknolojisi mükemmel şehir devletin ordusu dandiktir. Çinin de öyle. İdeal ordu ikisinin arasında olur bence. Adam da olacak teknoloji de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Herhangi bir şekilde çin'e benzeyeceğimiz hiçbir şeyi yapmayalım mümkünse hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mimarlara falan nasil geldiniz ya? anaconda said: senin kacirdigin bi nokta var. isterse erler bir ordunun en onemli birimi olsun farketmez, kardesim istemiyorum ben silah egitimi falan almak, vaktimi istemedigim bi yerde harcamak. bu kadar basit. vatan borcu diye de gidip baskalarini kandirin artik. yok oyle bi borc, neyin borcu ki, ne ara borclandik...her bi bok icin fazlasiyla vergi oduyoruz zaten. askerligi de gitsin isteyenler yapsin. ustune maas da alsin profesyonelce yapsinlar. herkes mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Absolut said: Allah büyük konuşturmasın ama askerliğini vicdani red yapmış adama kız mız vermem işe de almam. Biz de baskasinin kizini severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 onetimebaby said: Absolut said: Allah büyük konuşturmasın ama askerliğini vicdani red yapmış adama kız mız vermem işe de almam. Biz de baskasinin kizini severiz. sadece asker adam mi işte daha basarili oluyor sacmalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Yazdigimdan o sonucu mu cikardin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 anaconda nickinden de belli zaten askersin galiba. Sirf canin sikkin diye dovecek asker bulamicaksin diye zorunlu askerligi savunuyorsun bence. Ben direk boyle bi izlenim yakaladim. Savunmayin arkadasim zorunlu askerligi. Sen git yap, yapmak istemeyene karisma alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya asker ya da askerligini yeni yapmış. çünkü lise tarih kitapları ve milli güvenlik dersi gibi konuşuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vicdaniaskerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Şu olay gerçekleşirse harika olur, bi ton insan bu lanet pisliğe bulaşmaktan kurtulur. Ha keşke bizim zamanımızda çıksaydı =/ ama hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Askerliğini yapanların biz yaptık onlar da yapsın kafası çok mutlu ediyor beni. Aydınlık bir Türkiye için elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 nezaman basıyoz redleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Yeni yıldan sonra basarız heralde. Bir de sabit görüşlülerden enstantaneler teknolog/ögretmen - 5 saat önce inanç inançlarla askerliğin ne alakası var, Türk vatandaşı olan her erkek sağlığı el veriyorsa askerliğini gururla yapar. hiçkimse kendi adına konuşmayı beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 seneye lise mezuniyetimin 8. yılında inş okuma serüvenim bitiyor, redimi basıp işime aksam çok güzel olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Tesbih said: Yeni yıldan sonra basarız heralde. Bir de sabit görüşlülerden enstantaneler teknolog/ögretmen - 5 saat önce inanç inançlarla askerliğin ne alakası var, Türk vatandaşı olan her erkek sağlığı el veriyorsa askerliğini gururla yapar. hiçkimse kendi adına konuşmayı beceremiyor çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Nesi çelişki adam senin benim adıma konuşmuş gururla yaparız denmiş bizim için yoo ben gururla falan yapmam diyorum kendi adına konuşsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oo çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Marty said: mimarlara falan nasil geldiniz ya? anaconda said: senin kacirdigin bi nokta var. isterse erler bir ordunun en onemli birimi olsun farketmez, kardesim istemiyorum ben silah egitimi falan almak, vaktimi istemedigim bi yerde harcamak. bu kadar basit. vatan borcu diye de gidip baskalarini kandirin artik. yok oyle bi borc, neyin borcu ki, ne ara borclandik...her bi bok icin fazlasiyla vergi oduyoruz zaten. askerligi de gitsin isteyenler yapsin. ustune maas da alsin profesyonelce yapsinlar. herkes mutlu olsun. Kimse bayılmıyor hayatını riske atmaya ya da kızlarla zaman geçirmektense 1 sene çile çekmeye. Herkes senin gibi "yapmicam zor geldi" dese ülkeyi savunacak adam kalmaz. Paralı maralı muhabbeti de yetmez en kötü senaryoda ülke kurtarmaya. O zaman da ülkenin ağzına edilir. moonfall said: ya asker ya da askerligini yeni yapmış. çünkü lise tarih kitapları ve milli güvenlik dersi gibi konuşuyor =) milli güvenlik kitaplarını sevmem, çünkü yanlış değil eksiktirler. :) Kimse hayatını riske atmaya bayılmıyor. Ülkeyi savunacak adam lazım. Adam sayısı önemlidir. Bunlarda yanlış bişey yok. Bu üçünün sonucu da belli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar