Loxias Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Spor'a başladım. Vücut geliştirmek için gideceğim ancak başlangıçta nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Kaç gün/hafta kardiyo yapmak gerekir ve ondan sonra nasıl başlamalıyım vücut geliştirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Öncelikle hayırlı olsun çok iyi bir karar. İlk önce bence veri alman gerek. Bir diyetsiyene gidip vücut analizini çıkart ona göre tavsiye verilebilir. Bu durumda birşey demek zor çünkü kilo pek birşey ifade etmiyor önemli olan kas ve yağ oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 soris +1 fiziksel verilerin çok önemli, pat küt başlamamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yeri gelmişken ben de yazayım bari..Yıllardır spor yapıyorum düzenli. Antrenmanlarım vs cabası zaten ama pek gym'le aram yoktu son zamanlara kadar, hafif hafif ağırlık, güç, endurance çalışıyorum. Mesela kilo sorunum yok ama yine de yağ/kas oranı önemli mi diyorsunuz? Yani elbetteki onların değelerini bilmiyorum ama diyetisyene gitmem de garip olur şu durumda, ben biraz etrafımdaki sporcuları takip ediyorum çalışmalarımda, ezber gidiyorum diyelim. Gerçi bir antrenörüm yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Gymin adaptasyon programı ile başladım. 10-15 dk kardiyodan sonra 8-10 aletten oluşan ve üst vucüt ağırlıklı bir program. İlk ay bunu uygulayacağım bakalım edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 işin gym kısmını bilmem ilgilenmem gerçekten. tiksiniyorum hatta gym'de falan çalışmaktan baya baya. sadece bir öneri vereyim bende inanılmaz işe yarıyo burada bilenler adam gibi anlatır. tek söyleyebileceğim 1'er gün arayla günde 2 kere yarım saate yakın midtemp koşup aralara sprint atıştırırsan neden olduğunu tam olarak bilmediğim bir şekilde vücut baya şekle giriyor. 2 seneyi aşkın kikboks yaptım. az biraz amerikan futbolu oynadım falan. kik boks yaparken 90 kiloyken amerikan futbolu oynadığımda 75 kilo falandım. bu yaz başında 62 kiloydum. 2 senedir neredeyse hiç spor yapamıyorum falan hem sakatlık hem ağır çalışma temposundan yaz başında protein ağırlıklı yarı dietle her pazar halı saha maçına gittim bide 2 günde bir 1 veya 2 kere koştum bu kadar bak. şu anda 74 kiloyum. bacaklarım en iyi toparlayan oldu niye bilmiyorum göğüsler falan toparladı. 20'şer setten günde 2 kere mekik 2 kere şınav çektim sadece göğüslerim falan toparladı böle. hemde nefes açıldı ki hala günde 2 paket sigara içmeme rağmen ite benzer koşuyorum. önce vücudu toparlarsan az bişey sonra abanırsan gmylere daha iyi olur bence. ama nolur tıkılıp kalmayın şuralara başlıcam bende bi salona şimdi ama o roadwork kafasını bırakmam heralde. mental olarak bile iyi be yağmurda falan koşmak. gmy'e gerçi ben 3 ay falan giderim maksimum o kadar dayanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Loxias bence verilerini al önünü görürsün. Hatta sana önerim her ay düzenli olarak yağ ve kas oranını ölçtür. Çok para değildir. Vingthor bahsettiğin HIIT veya Interval kardiyo oluyor. Çok yararlı tabiki. Vücudun uzun süreli yağ yakmasını sağlayan bir çalışma sistemi. Senin spor geçmişin olmuş yarım saat yapabilirsin fakat yeni başlayanlar bence 10 dk yı geçmemeli. 1 dk koşu 1 dk dinlenme şeklinde 5 tur atılırsa güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ben de dün okulun spor salonuna kayıt oldum. Amaç kas yapmaktan ziyade, kilo almak. Öyle dediler valla spor yap vücut toparlar kendini dediler. Şimdi sıkıntı şu, yemek yiyorum. Hatta az sonra yarım ekmek köfte yicem siparişi verdim geliyor. Ancak çok dengesiz yiyorum. Bir gün sabah hayvanoğluhayvan gibi kahvaltı yaparken, diğer gün akşam 16:00'da iki tane tavuk döner ile kahvaltı yapıyorum. Orda bana uygun program yazıcaklarmış pazartesi günü de, sizce nasıl olur bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 öyle bişi bana da lazım. okuldayken kıymetini bilip gitmedim spor salonuna falan.. şimdi de hem vakit bulamıyorum hem gitcek yer.. verdikleri programı kabaca paylaşabilirmisin sorun değilse, merak ettim nasıl bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya çok fazla kapsamlı bir şey beklemiyorum açıkcası. kayıt olduğum gün derdimi anlattım çok az da, adam normale verdiğimiz programı hafifleştirirz gibisinden geçiştirici laflar etti. yine de yazarım tabi de, atıyorum 10 tur koşu veriyorsa elaleme bana sanki 5 vericekmiş gibi. eşcinsel gibi duruma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Hiç kimse sallamaz abi sizi. Siz kendiniz uğraşacaksınız işin detaylarına inip öğrenceksiniz. O spor salonlarında senin gibi günde 50 adam geliyor hangi birini sallıcak adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ya para mara alıolar, uğraşsınlar işte biraz :D En azından başlarken yol gösterse birileri sonrasını getirmek daha da kolay olur. Ama hiç bilmediğim bi mesele benim için, nerden nasıl başlicağımı bilmem lazım. Amacımı biliyorum sadece, gerisi hiç yok şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi Soris haklı çok umudum yok. Para alıyorlar da 15 lira işte dönemlik. Tek beklediğim başlangıç için güzel bi program onu da yazarız dediler ki o kadar da yazsınlar. Daha sonra yavaş yavaş artırırz işte tempoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 15 doğru değil mi? 15! Nasıl bir izbeliğe spor salonu diye gidiyorsunuz anlamadım ki? Fakir muhabbeti yapmıyorum. Abi biraz daha paraya kıyın, adam gibi biryere gidin lütfen. Orada istediğiniz ilgiyi görürsünüz. 15 lira ne ya? Aylık 15. Şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Okulun spor salonu. Diğer soruları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 İlk etapta haftada max kaç gün gitmek lazım spora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Benim okul da zamanında hiç para almıyodu yamulmuyorsam, koşu bandında yandakiyle oyun bile oynayabiliodun en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bizim okulda da gidip çalışabiliyorsun kimse de hop bilader demiyor da, bi gaz gittik kayıt olduk işte. Yarın ilk gün, bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Loxias said: İlk etapta haftada max kaç gün gitmek lazım spora? dört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 xaty said: öyle bişi bana da lazım. okuldayken kıymetini bilip gitmedim spor salonuna falan.. şimdi de hem vakit bulamıyorum hem gitcek yer.. verdikleri programı kabaca paylaşabilirmisin sorun değilse, merak ettim nasıl bişi abi beklediğim gibi oldu. şu şu şu aletten sırası ile başla falan, kiloları da yavaş yavaş artırırız falan dedi. hatta kiloları da ben deneme yanılma ile kendim belirledim. dilersen verdiği aletleri de yazayım ama isimler hiç tanıdık gelmiyor valla ben de numarasından çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 küheylan said: xaty said: öyle bişi bana da lazım. okuldayken kıymetini bilip gitmedim spor salonuna falan.. şimdi de hem vakit bulamıyorum hem gitcek yer.. verdikleri programı kabaca paylaşabilirmisin sorun değilse, merak ettim nasıl bişi abi beklediğim gibi oldu. şu şu şu aletten sırası ile başla falan, kiloları da yavaş yavaş artırırız falan dedi. hatta kiloları da ben deneme yanılma ile kendim belirledim. dilersen verdiği aletleri de yazayım ama isimler hiç tanıdık gelmiyor valla ben de numarasından çıkartıyorum. yaz da ölümüne eleştirelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bende dün okulun spor salonuna yazıldım burada o kadar ucuz değil 50 tl. Fakat ortamın tamamen aynı olduğuna eminim. Benle birlikte arkadaşda yazıldı hiç sallamadılar tabi standart program hareketleri 3 dkda gösterdi o adam nasıl anlıcak :) Ortamın şundan farkı yoktu açıkcası http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44658/bayram-hoca039yla-vucut-gelistirme-gaziantep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bayram hoca da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben de başladım. bugün 25 dakika koşu bandı, 10 dakika bisiklet ve 10 dakika açma germe yapıp yolladılar. test falan yapıp ona göre program çıkarıcaz dediler. benim merağım haftada kaç gün yapabilirim spor olayını max? mümkün olduğunca gitmek istiyorum çünkü hafif bir program çıkarırsa itiraz edebileyim mesela bu yetersiz ben şu kadara kadar inandım yaparım yea diyeyim. 180 boy 80kg amac yag kutlesini azaltmak ve azicik da olsa vucudu sekle sokmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 5 gun gidebilirsin her gun vucudun tek bolumunu calısarak. yada her gun 2 bolum calısarak 3 gun gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar