Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abiler kardeşler yapmayın etmeyin eğlenmeye geliyoruz hepimiz.. tolga sana sözüm geçmez muhtemelen ama gel abi olmaz böyle hem hırs iyidir maçı güzelleştirir haydi abicim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Wishmaster said: Sizin takımda defansif olarak Emre,Güneş,Uluç gibi formda olan üç adam var. Bu 3'ü bizim ofansiflere zorluk çıkartacaklar. Scheriff formunda olmasa bile Deno ile Öncü arasında bir şey yani. Uzun lafın kısası Cem'in birkaç pozisyonda kişisel becerisi ile atacağı goller dışında pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. Sizde de forvet pek yok. Ben ve Hakan stoper oynayacağız, önde de Sercan basar. Recep, Emre ve Güvenç oynar heralde ileride. Belki Seren gider. Çok gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Alt biter. Edit: Sunacağım tek şey de şu olsun, Deno beni bağışlasın, ikidir kendi takımımda istemiyor gibi gözüküyorum yanlış anlamasın beni ama, Scheriff-Deno takası yapılabilir. Sağa sola top dağıtır. yok yahu niye darılayım, vasat bir performansım var işte. arada top mop kaçırıyorum ama şöyle 2 - 3 maç daha gelirsem daha iyi bir performansım olur diye düşünüyorum. son 2 maçtır falan kritik zamanlarda pas hatası yapar oldum, ama cidden hava karanlık olunca ve gözler 2 numara olunca karışabiliyor bazen halısahada. eskiden okul takımındaydım lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 anaokulu takımı mı? zaaaaa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 benim gibi forvetin eksikligi hep var. bana karsi oynayan defanslar kaleciler nerdesiniz ey. benimle oynarken hic zevksiz gecti mi maclariniz ha? ben hem top kosturur hem espiri yapardim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ben de Cemaatspor kadrosuna girdim ahsdsahda. Maçtan sonra darlıyolar hadi cumada görüşürüz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bizim burdakilerde tao cu. tapinaga gidioruz her mac oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 shaolin futbolu öğrensene hazır gitmişken olm, gelince bize de öğretirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ön hazırlık yapmak isteyen varsa topluca yapalım, siparişi. (edit: resim gözükse iyiydi, bu.) maç noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 4-2 yendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ama ezen taraf bizdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 fair play yaptık, kendi takımımız tarafından ıslıklandık. taraftardan destek bekliyorum. fakat yukarıda yazdığımı gerçekleştirdim, overall performance'ımı yükselttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben 2 gol attim tek bildigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 sen kornersiz fln oynadığın için senin golleri saymadık kanka biz burda gerçek futbol oynuyoz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Eser'i güzel besledim ve maçı kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kornersiz daha zor yalniz dikkatini cekerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 cavanagh said: ama ezen taraf bizdik Bence ezen taraf Uluçla Görkemdi, sahada başka pek bir şey olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi eğlenelim diye gelelim dedik. defans olduk uluçla. hatta ben defanssı bişey oldum uluç baya defans oldu. hepinizi seviyorum gözlerinizden öpüyorum. (en çok ilhanı öptüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bizi unuttunuz mu lan köpekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Wishmaster said: Eser'i güzel besledim ve maçı kazandık. ataydım bi de o golleri iyi olacaktı. güzel kaçtım da atamadık golleri :p ildeniz kolumu kırdı ama sanırsam. go nasıl atılır onun dersini verdik ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Vingthor said: abi eğlenelim diye gelelim dedik. defans olduk uluçla. hatta ben defanssı bişey oldum uluç baya defans oldu. hepinizi seviyorum gözlerinizden öpüyorum. (en çok ilhanı öptüm) HAAA KALEDEN KACMA O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bir forvert neler yapmamalı dersini çok güzel verdin eser sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tamam işte bi' işe yaramış fena mı haha hücum oynuyla 3 tane de gol çıkardım kalemizden. o yüzden bu kinin dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 görkem'in geldiği ilk maçta onu çok üzeceğim.. yaz dönüşü formsuzluğu + sabah öğle akşam bal kaymakla beslenmiş görkem maçın sonucunu tayin etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yok mu şu yaz aşkları dsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sen evlisin artık şş. Meydanı biz gençlere bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar