Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.39

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abiler kardeşler yapmayın etmeyin eğlenmeye geliyoruz hepimiz..

tolga sana sözüm geçmez muhtemelen ama gel abi olmaz böyle hem hırs iyidir maçı güzelleştirir haydi abicim :)
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Sizin takımda defansif olarak Emre,Güneş,Uluç gibi formda olan üç adam var. Bu 3'ü bizim ofansiflere zorluk çıkartacaklar. Scheriff formunda olmasa bile Deno ile Öncü arasında bir şey yani. Uzun lafın kısası Cem'in birkaç pozisyonda kişisel becerisi ile atacağı goller dışında pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. Sizde de forvet pek yok. Ben ve Hakan stoper oynayacağız, önde de Sercan basar. Recep, Emre ve Güvenç oynar heralde ileride. Belki Seren gider. Çok gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.

Alt biter.

Edit: Sunacağım tek şey de şu olsun, Deno beni bağışlasın, ikidir kendi takımımda istemiyor gibi gözüküyorum yanlış anlamasın beni ama, Scheriff-Deno takası yapılabilir. Sağa sola top dağıtır.

yok yahu niye darılayım, vasat bir performansım var işte. arada top mop kaçırıyorum ama şöyle 2 - 3 maç daha gelirsem daha iyi bir performansım olur diye düşünüyorum. son 2 maçtır falan kritik zamanlarda pas hatası yapar oldum, ama cidden hava karanlık olunca ve gözler 2 numara olunca karışabiliyor bazen halısahada.

eskiden okul takımındaydım lan =(
Mesaj tarihi:
benim gibi forvetin eksikligi hep var. bana karsi oynayan defanslar kaleciler nerdesiniz ey. benimle oynarken hic zevksiz gecti mi maclariniz ha? ben hem top kosturur hem espiri yapardim =[
Mesaj tarihi:
fair play yaptık, kendi takımımız tarafından ıslıklandık. taraftardan destek bekliyorum.

fakat yukarıda yazdığımı gerçekleştirdim, overall performance'ımı yükselttim.
Mesaj tarihi:
abi eğlenelim diye gelelim dedik. defans olduk uluçla. hatta ben defanssı bişey oldum uluç baya defans oldu.

hepinizi seviyorum gözlerinizden öpüyorum. (en çok ilhanı öptüm)
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Eser'i güzel besledim ve maçı kazandık.

ataydım bi de o golleri iyi olacaktı. güzel kaçtım da atamadık golleri :p

ildeniz kolumu kırdı ama sanırsam.

go nasıl atılır onun dersini verdik ama bence.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi eğlenelim diye gelelim dedik. defans olduk uluçla. hatta ben defanssı bişey oldum uluç baya defans oldu.

hepinizi seviyorum gözlerinizden öpüyorum. (en çok ilhanı öptüm)

HAAA KALEDEN KACMA O ZAMAN
  • Yeni Oluştur...