Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.39

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Sizin takımda defansif olarak Emre,Güneş,Uluç gibi formda olan üç adam var. Bu 3'ü bizim ofansiflere zorluk çıkartacaklar. Scheriff formunda olmasa bile Deno ile Öncü arasında bir şey yani. Uzun lafın kısası Cem'in birkaç pozisyonda kişisel becerisi ile atacağı goller dışında pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. Sizde de forvet pek yok. Ben ve Hakan stoper oynayacağız, önde de Sercan basar. Recep, Emre ve Güvenç oynar heralde ileride. Belki Seren gider. Çok gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.

Alt biter.

Edit: Sunacağım tek şey de şu olsun, Deno beni bağışlasın, ikidir kendi takımımda istemiyor gibi gözüküyorum yanlış anlamasın beni ama, Scheriff-Deno takası yapılabilir. Sağa sola top dağıtır.

yok yahu niye darılayım, vasat bir performansım var işte. arada top mop kaçırıyorum ama şöyle 2 - 3 maç daha gelirsem daha iyi bir performansım olur diye düşünüyorum. son 2 maçtır falan kritik zamanlarda pas hatası yapar oldum, ama cidden hava karanlık olunca ve gözler 2 numara olunca karışabiliyor bazen halısahada.

eskiden okul takımındaydım lan =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...